Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
no superca..vrjetno se vidmo....primož se bomo zmenl v sql sei se vidmo v pondelk..
Odsoten
dejan,sej je prava lokacija sledeca:
v novi vasi,predzadnji krozni desno oziroma, drugi levo(odvisno iz katere smeri) ,. potem se pa drzim samo levo in v hrib do ene sole??
je pravilno to al sem sel napacno gledati?
Odsoten
pozdravljeni, zanima me kdaj je trening tajskega boksa...saj sem slisal razne informacije...ali se velja za torek ali se trenigni pricnejo ze s pondelkom ?
Odsoten
Začetniki :
Pon 16-18
Sre 17:30-19:30
Pet 17-19
Zadnjič urejal zupy (07.10.2008 14:46:24)
Odsoten
Pozdravljeni...ker v Velenju nimamo boks /kick boks kluba ali Muay Thai me zanima ce razmislja kak trener da bi ga odpru v Velenju, ker je zanimanje veliko..
Hvala..Lp
Odsoten
dejte u celju to pa poznam sam 5 mojih prijatlov plus js pa brat bi trenirala
Odsoten
saj v celju je tajski box klub....
Odsoten
Mene samo zanima, če imate v Celju kakšno trgovino, kjer bi lahko kupil MMA rokavice. neki sem našel za giga sport.ali je mogoče še kakšna trgovina. Hvala
Lp
Odsoten
Kempo Arnis Federacija odpira svoja vrata v CELJU.
Po velikem uspehu v Ljubljani in Novem Mestu ( skupaj že preko 300 članov ) se s 1. decembrom začnejo treningu tudi v CELJU.
http://www.rksi.net/default.cfm?Jezik=S … amp;ID=276
Kaj učimo v KAF-u ? http://www.rksi.net/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0406
Vabljeni k Vpisu!
Odsoten
Treningi Tajskega boksa!
Od 1.1. 2010 naprej potekajo treningi Tajskega boksa na stari lokaciji in sicer na OŠ Frana Roša v Novi vasi.
Začetniki:
Ponedeljek: od 18.30 do 20.30
Sreda. od 18.30 do 20.30 in
Petek: od 17.00 do 19.00
MUAY THAI KLUB WARRIOR CELJE
Lp!
Odsoten
odpira se nov klub v Celju mešane borilne veščine
Vse ki vas zanima lahko kontaktirate na št. 041729162 iščemo samo resne že z predznanjem al brez ....
Lep pozz
Odsoten
Arben.Hajdini89 je napisal:
odpira se nov klub v Celju mešane borilne veščine
Vse ki vas zanima lahko kontaktirate na št. 041729162 iščemo samo resne že z predznanjem al brez ....
Lep pozz
Kdo je pa trener?
Odsoten
Trener je Matjaž Tomažin iz Ptuja...
Odsoten