forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 06.11.2006 21:13:49

JF
VIJOLIČNI rang [II ]
Registriran: 06.11.2006
Objav: 61

JUNGLE FIGHT V LJUBLJANI 17. DEC

PRVIČ V EVROPI – PRVIČ V SLOVENIJI
Nedelja,17. december 2006
Hala Tivoli, Ljubljana
JUNGLE FIGHT EUROPA

JFC EUROPE - BORBE
MMA
• Ronaldo Jacare-Brazil-JJ/B X Rodney Faverus-Holland-MT
• Vladimir Matsuyenko-Russia-W/B X Ramon Pisciotta-Italy-KB/K
• Alexandre Cacareco-Brazil-W/MT X Amir Rahnavardi-Iran/USA-MT/JJ
• Jose Pele Landy-Brazil-MT X
• Danilo Rodaki- Brazil-JJ X Steve-USA-JJ/KB
• Bibiano Fernandes X Dalibor Anastasov
K-1
• 80kg Leonard Sipolex-Thiland X Ninic Drazenko-Bosnia
• 85kg Jasmin-Slovenia X Jovanovic Dragan (GAGI)-Serbia
• 93kg Dany Marold-Slovenia X USA (waiting for Marcus to confirm)
• 65kg Dino Etemović-Slovenia X Mark Saric Croatia
Boxing
• 80kg Kramberger Robert-Slovenia X Srdan Knjazevic-Serbia

O Jungle Fight Championshipu
Bivši profesionalni borec, Wallid Ismail
in legenda japonske rokoborbe, senator
Antonio Inoki sta imela idejo kako
promovirati MMA prireditev z namenom,
da bi ohranili in opozorili na pereč
problem amazonskega pragozda.
Od tod tudi ime Jungle Fight.
Wallid se je rodil in odraščal ob predelu
Amazonke v Braziliji in najbolj pozna
problem pragozda. S pomočjo
Brazilske vlade se je odločil, da bo s
pomočjo svoje slave pomagal pri
reševanju tega problema. Gospod Inoki je sodeloval v mnogih dobrodelnih
akcijah po svetu. Med drugim je obiskal tudi Afriko
in delil hrano tamkajšnjim otrokom. Bil je tudi v Iraku
med prvo zalivsko vojno, ter se osebno pogovarjal s
Saddam Husseinom in pomagal pri izpustitvi talcev.
Sedaj sodeluje pri reševanju amazonskega
pragozda in promovira Jungle Fight Championship
po vsem svetu. Na vsaki prireditvi JFC-ja poučuje
ljudi kako lahko pomagajo.
JFC je najbolj gledana in priljubljena MMA
organizacija v Brazliji. Po številu gledanosti je
prehitela PRIDE (Japonska) in UFC (ZDA).
Vsaka JFC prireditev je bila objavljena v
65-ih državah po svetu, ter direkten PPV
prenos v Braziliji, na Portugalskem in na
Japonskem. Vsak borec, ki tekmuje v JFC-ju
v trenutku postane svetovno prepoznaven.

V JFC-ju bodo tekmovali za zmagovalni pas v
lahko-težki in težki kategoriji.
JFC Europa se bo prenašal preko interneta po
celem svetu in preko televizije (PPV) po Evropi,
ZDA, Japonski in Braziliji.
Jungle Fight Championship
Europe.MAKOTO je partner za Evropo in organizator
prve JFC prireditve v
Evropi. Prireditev se bo
odvijala v dvorani Hala
TIVOLI, Ljubljana,
Slovenija.

Odsoten

#2 06.11.2006 21:18:36

Turbo
Rdeči rang
Registriran: 11.03.2006
Objav: 1375

Re: JUNGLE FIGHT V LJUBLJANI 17. DEC

...hvala na info.! ,,,,sm vedu da bo en turnir 17ga sam nism vedu da bo to JF! ...super!!! kr lep fight card....sam me res zanima kok jih bo na koncu pršl....mal mi je to sumljiv.....
...upam da karta nau žespet 5kosov!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#3 06.11.2006 21:50:56

JF
VIJOLIČNI rang [II ]

Borci so vsi 100% potrjeni...kvecenu zaradi poskodb se lahko zgodi, da kdo ne pride vendor to je lahko eden ali dva..  Jungle Fight mora zaradi slovesa poskrbeti, da so na turnirjih dobri borci, sploh pa ,ker dogodek prenasajo ameriska, Brazilska in Japonska TV in internet. Vemo pa kaj bi TV naredila, ce nebi bil turnir prespektivno zanimiv...samo PA PA ;-) Jaz osebno se najbolj veselim borbe Jacare-ja. Fant is neverjeten! Trenutno je v LA-U, kjer se pripravlja na subm. fight z Randy Cotoure-jem. je edini clovek, ki je 5x zmagal MUNDIAL open weight, poleg tega pa se 3x ABU DABI,.. Verjetno bodo karte razdeljene v 3 razrede, mislim, da bo normalna karta v preprodaji 4000sit v prodaji pa 5500, vip 6500sit na dan dogodka 8000, court side pa 8500 in na dan 10000sit

Odsoten

#4 06.11.2006 22:04:02

zZz
RJAVI rang [III ]
Registriran: 08.03.2006
Objav: 306

No, se je pa razživel tole tud pri nas big_smile Škoda le, ker ni še kakšen Slovenec več v K-1 kategoriji, sej je še dost dobrih.

Odsoten

#5 06.11.2006 23:27:37

Turbo
Rdeči rang

..ja sej to me skrbi....zarad poškodb da nebi pršl.....Pele ma tedn prej borbo...tko da to men ni glih kul....ni mi ušeč da pride borc mal poškodovan, pa ne pokaže nč (sejvem da ma ogromno srce za borbo, ampak to ni to!)

...pa neverjamm da so prehitel UFC pa PRIDE u gledanosti smile ....dokazi?

..jst se tut veselim Jacarove borbe!!! ...pa umap da se bo Anastasov dobr odrezu....to je dobra odskočna deska za v 'svet' ....zakaj pa ni Mađareviča smile
...lepo je vidt Marolda nazaj....pa Kramberger je zmeri meu dobre borbe....res dobr turnir! Svaka čast! ...pa karta je tut mn k za WFC big_smile big_smile

JF a si ti organizator? al sam promoviraš? ...lahk mal več poveš?

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

Odsoten

#6 06.11.2006 23:40:40

RoKi_BaLbOa
RJAVI rang [ ]
Registriran: 02.09.2006
Objav: 140
Spletna stran

ni mi jasno kako glede peleja kaj a bo že dobr do takrt a nima borbe v las vegasu 9.12 ? Ker nazadne k je bil u lj. je mel po borbi nogo k hlod natečeno, dvomim da se to kr tok hit zaceli.

Zadnjič urejal RoKi_BaLbOa (06.11.2006 23:41:25)

Odsoten

#7 06.11.2006 23:56:22

JF
VIJOLIČNI rang [II ]

Pele fight v Vegasu? Mislim, da ne,, bom pa preveril. Nazadnje ko se bi on moral borit v usa WFA ni dobil vodobrene vize. Poglej listo kar se tice mma Je sestavil Wallid Ismail tako, da mislim, da ve kaj dela. Bom pa preveril, da ne boste potem rekli, da mal nategujemo ;-) Jaz sem v timu organizatorjev..to je velik projekt tako financno kot tudi casovno zato nas je vec, ki organiziramo. Seveda druga polovica je pa Amerisko Brazilska naveza. Ja tudi jaz upam, da se bo Dalibor dobro odrezal, predvsem pokazal dober fight, ker je to za promocijo borca glih toliko pomenbno kot zmaga. Za Deana pa kaj naj recem..mogoce drugic..zaenkrat je priloznost Daliborjeva. Aha..kar se tice gledanosti pa je misleno v Braziliji in ne v svetu. Definitivno sta PRIDE in UFC pred vsemi. Res pa je , da je veliko borcev, ki so sedaj tam prislo ravno iz JF.  Tudi Jacare ima ze ponudbo za PRIDE 50000eu za borbo plus 50000 eu ce zmaga, vendar mu njegov management se ni dal zelene luci, ker mu zelijo zvisati ceno pa tudi zelijo, da si nabere se vec iskusenj v MMA pred vstopi v PRIDE. Za JF ima pogodbo, ki ga obvezuje se za 3 fighte.

Odsoten

#8 07.11.2006 00:05:58

JF
VIJOLIČNI rang [II ]

Yep, prav ste imeli, ravno sem govoril z Wallidom. Pele je res potrdi WFA...sicer je se vseeno vprasanje vize no kakorkoli nadomestil ga bo ,sigurno kdo na vsaj njegovem rangu.  Sorry za napacno info.

Odsoten

#9 07.11.2006 13:05:19

JSF
Črni rang
Registriran: 05.03.2006
Objav: 693
Spletna stran

dbest !!!!!  cool cool cool  Jacarov fight bo pa sploh zanimiv... cant wait!! 
JF ti nas kr obvescaj... pa povej ko in kje bodo karte... bi pa lahko glede na to da si med soorganizatorji za ns forum zorganiziral kak količinski popust, kaj pravis?

Odsoten

#10 07.11.2006 13:41:04

tuco
RJAVI rang [II ]
Registriran: 06.06.2006
Objav: 260

super fight card - svaka čast..........................kot je že nekdo omenil - hvala kurcu da se je začelo tudi pri nas nekaj dogajati....................vsekakor vredno ogleda IMO big_smile

vsi lidje vse vejo

Odsoten

#11 07.11.2006 14:03:28

Turbo
Rdeči rang

....sej ni panike JF...ni se treba opravičevat smile ...do turnirja se bo 100% še kj spremenil.....ti nas sam spotoma obvešči o novicah......upam da boste dobr izpeljal cel potek turnirja! smile

Odsoten

#12 07.11.2006 16:37:28

Turbo
Rdeči rang

...naslovi Daliborjevega nasprotnika......lahk sam rečm SREČNO DALIBOR smile

5 time Amazonas Jiu-jitsu Champion

5 time Mundial World Jiu-jitsu Champion
4 time Brazilian Champion
4 time Japan X Brazil Super fight Mulitple Champion
Rickson Gracie Budo Champion
3 time Pan American Champion
3 time Black Belt Brazilian Champion
Jungle Fight Vale Tudo Champion

Odsoten

#13 07.11.2006 16:54:13

zviz
VIJOLIČNI rang [I ]
Registriran: 07.11.2006
Objav: 43

hmmmmmmmmmm....tezka za Pele-je...antipropaganda ,dvomim ,da bo tudi Rodney Faverus nastopil ,ker ima pogodbo z WFC-jem ....odvisno koliko so JF pripravljeni podmazat ....kje je nr.2 in balcan DAMIR MIRENIC
Kar se pa tice borba VLADIMIR vs RAMON ....to bo konec v 30 sec ....vladimir winner

srecno pri organizaciji JF

Odsoten

#14 07.11.2006 17:56:41

JF
VIJOLIČNI rang [II ]

Za klube in druge entuziaste bomo pripravili pakete oz. skupinske popuste. Natancno se se nismo zmenili kaksni natancno bodo. Kar se tice Daliborjevega nasprotnika je res verjetno moja napaka, da sem Wallidu in Marcusu Daliborja prevec pohvalil in sta mu dodelila realno res predobrega nasprotnika. Smo v pogovorih z z nekom Daliborju bolj enkakemu in sicer z ZDA. Bom javil, ko bo padla odlocitev.WFC nima pogodb z nikomer. Rodney pa je za sicer potrdil fight vendar je mnogo tezji od Jacarea tako, da bomo videli kako se bodo odlocili.  Jasno, ce bomo zamenjali koga bo to Rodney in definitivno ne Jacare. Jacare je 110% potrjen in prav tako Matsuyenko in vsi K1 ter box. Ostali MMA so recimo 90% nikakor pa ne bomo nizjali nivoja borcev. Ce kdo koga nadomesti mora biti na vsaj istem ali boljsem nivoju, razen seveda, ce se bo nadomestil Daliborjev nasprotnik tam pac moramo malo popustiti saj nima smisla neenakovredne nasprotnike skupaj dajati. Damir je super decko da tudi osebno malo poznam vendar, kot sem ze omenil ne morejo biti vsi na enkrat.Za Peleta tudi ni nobene antipropagande ampak samo pokrivanje datumov in moja misinformacija zakar se se enkrat opravicujem. Za tiste, ki ne poznate Danilo Rodaki je novi BJJ instruktor ali sparing partner CRO-COPa in je potrjen za 17. dec Sigurno sem se kaj pozabil...anyhow smo na vezi.

Odsoten

#15 07.11.2006 18:17:28

Domi
RJAVI rang [II ]
Od: Šiška
Registriran: 05.03.2006
Objav: 242
Spletna stran

Kul big_smile big_smile, kumi čakam!!!
JF mam par vprašanj...
A ta Jungle Fight je namest WFC-ja, al sploh nimata veze en z drugim?
Kako mislte napovnt Tivoli, k mal bad bi blo, da gre prenos po celem svetu, dvorana pa prazna...
Kako boste reklamiral event, k se mi zdi, da je bla večina eventov do zdej preslabo reklamiranih.
Drugač pa želim vam in nam (gledalcem), da bo to končno event na svetovnem nivoju in da bo dvorana Tivoli pokala po šivih zaradi obiskanosti in dobrega vzdušja! smile

Odsoten

#16 07.11.2006 18:49:57

Turbo
Rdeči rang

....res svala čast JF da nam res use malenkosti napišeš!!! ...to nam (al pa usaj men, ful pomen)....usaj vem(o) na čem smo..... glede Daliborjevga nasprotnika se pa strinjam...bol bi mu blo dat kkšnga z 'manj' naslovi smile ...kokr prav Pero (Adrenaline)...''Ni stvar jajc, temvec zdravega razuma. '' smile

Odsoten

Noga deske