forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#209 16.12.2006 14:10:32

Vitor
MODRI rang [II ]
Registriran: 11.03.2006
Objav: 15

Re: JUNGLE FIGHT V LJUBLJANI 17. DEC

body maker si ti  potem iz trbovelj? sam sprašujem ker delam v mesečini pa se mejbi poznamo!
čist tko off topic!

soryy če smetim temo

Odsoten

#210 16.12.2006 14:59:42

mare86
MODRI rang [ ]
Registriran: 16.12.2006
Objav: 8

Če morda kdo še nima karte.
Eden izmed kolegov je odpovedal, tako da imam še eno karto odveč za ob ringu.
V prosti prodaji je cena 7.500, jaz jo prodam za 7000.
Je pa prosta izbira sedezev, tako da če je kakšen vaš kolega že ob ringu boste lahko sedeli zraven.

Info na mare86@gmail.com

Odsoten

#211 16.12.2006 15:08:28

www.vstopnice.com
BELI rang [ ]
Objav: 1

Lep pozdrav organizatorjem še s strani predprodajnega mesta www.vstopnice.com

Verjamem, da imate v teh dneh ogromno dela, zajeten zalogaja ste si zadali in Vam iz srca privoščimo veliko uspeha.

Me je pa v obdobju predprodaje zmotilo predvsem pomanjkanje informacij v medijih, kar se je pokazalo tudi v poplavi mejlov na naše strani, s strani naših obiskovalcev. Naj jih par navedem (ne bom popravljal slovničnih napak)

- zanima me ali je mozno kupiti vstopnice na mestu eventa v hali tivoli???
- Ali bo prireditev prenašala tudi kakšna televizijska hiša?
- V nagradni igri(na radiu Salomon) sem zadela 1 karto. Zanima me za kateri del v dvorani je.
- Zdravo,mene pa zanima ali se da kupiti karte na blagajni pred začetkom prireditve?Hvala
- dobr dan! mene pa zanima kaksne vrste karto mam jst.. ali je to za tribouno, vip tribuno ali parter ...in sicer sm karto zadela na radiu.. da vem povedat kolegom katere karte naj kupijo...
- Imamo študentje kakšne dodatne ugodnosti?
- ali je potrebno biti polnoleten?
- Koliko časa pred prireditvijo začnete spuščati v dvorano in ali je nad ringom tudi platno(v primeru slabe vidljivosti iz tribune na ring)?
- Ali je karta dražja če jo kupimo na dan prireditve?
- zivjo!uprasala bi samo,do katere ure,oz.kako dolgo botrejal celoten faith?lp
- zanima me seznam borcev,ki pridejo in borbe?
- Mene pa zanima koliko borb se bo zgodilo .še eno vprašanje,zanima me kje lahko dvignem karto,če sn jo že rezerviral.
- zdravo, v katerih borbenih disciplinah bodo tekmovali, kdo je povabljen (borci, klubi)...nekaj več detajlev bi prosil, ker nikjer nič ne najdem. lp Žiga
- Kakšna je razlika med vip tribuno in parterjem ob ringu?

Kako jim naj prodajno mesto postreže s temi podatki, če pa nismo prejeli niti seznama borcev !!??

hja, kar nekaj vprašanj .. in še pripombe z naše strani. Če v medijih navedete Eventim.si (sicer smo mi njihov največji partner) ste si neverjetno zmanjšali manevrski prostor, kar se tiče predprodaje. S tem ste zanemarili vsa prodajna mesta, ki že 10 let prodajamo vstopnice, res je, da so ljudje navajeni takšnih prodajnih mest, vendar ste si sami zaprli vrata.
Vstopnice.com imamo 5 prodajnih mest po Sloveniji, niti eno prodajno mesto ni dobilo reklamnih plakatov ... pa še bi lahko našteval.

Upam, da bo "pretepov" v prihodnosti čim več, se boste pa morali veliko bolj potruditi pri sami medijski kampanji okoli eventa.

Lep pozdrav
Gregor Koprivc
www.vstopnice.com

Odsoten

#212 16.12.2006 18:22:31

mare86
MODRI rang [ ]
Objav: 8

mare86 je napisal:

Če morda kdo še nima karte.
Eden izmed kolegov je odpovedal, tako da imam še eno karto odveč za ob ringu.
V prosti prodaji je cena 7.500, jaz jo prodam za 7000.
Je pa prosta izbira sedezev, tako da če je kakšen vaš kolega že ob ringu boste lahko sedeli zraven.

Info na mare86@gmail.com

Prodano...

Odsoten

#213 16.12.2006 18:53:33

zviz
VIJOLIČNI rang [I ]
Registriran: 07.11.2006
Objav: 43

• Ronaldo Jacare-Brazil-JJ/B X Rodney Faverus-Holland-MT
ok..jutri naj bi bil JF ...kako naj grem kupit karte ko pa ne vem kaj bom videl (nobene uradne fight liste) na koncu se bodo valjali uce ucenci iz Makota in hari bo zvizgal na piscal ..

poglejmo najavljeno listo borcev ,ki jih sploh ni v Sloveniji

Vladimir Matsuyenko-Russia-
Ramon Pisciotta-Italy
Alexandre Cacareco-Brazil
Amir Rahnavardi-Iran/USA
Jose Pele Landy
Rodney Faverus

to naj bi bila resna organizacija ..shit ....najbolj me pa zmoti ko se oglasujejo "prvic v evropi" "prvic v Slo""najvecji svetovni sspektakel".... nehajte prosim .
prvi v Slo so zaceli NOKAUT in takoj za njimi WFC 1,WFC 2 , wfc 1 ki pa je bil do sedaj res najbolsi event ever v europi .tezko se mu bodo tile iz JF priblizali

lepo se imejte jutri .jaz grem rajsi v hribe

Odsoten

#214 16.12.2006 19:22:14

Kyzo
RJAVI rang [II ]
Registriran: 14.08.2006
Objav: 292

zviz je napisal:

ok..jutri naj bi bil JF ...kako naj grem kupit karte ko pa ne vem kaj bom videl (nobene uradne fight liste) na koncu se bodo valjali uce ucenci iz Makota in hari bo zvizgal na piscal ..

Ramon Pisciotta-Italy
Amir Rahnavardi-Iran/USA
Jose Pele Landy
Rodney Faverus

to naj bi bila resna organizacija ..shit ....najbolj me pa zmoti ko se oglasujejo "prvic v evropi" "prvic v Slo""najvecji svetovni sspektakel".... nehajte prosim .
prvi v Slo so zaceli NOKAUT in takoj za njimi WFC 1,WFC 2 , wfc 1 ki pa je bil do sedaj res najbolsi event ever v europi .tezko se mu bodo tile iz JF priblizali

hehe, prvič JF v evropi, kar je res... wfc ti je bil ok, JF pa kritiziraš k ga sploh še vidu nisi, pa ti lahk že zdej povem, da bo event boljši kot oba wfc-ja skupaj wink
aja, pa a se nisi ti hvalu da maš ring side karte?
lepo se mej ti v hribih, pa mal se relaxiri wink

Odsoten

#215 16.12.2006 19:31:49

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 23.07.2006
Objav: 493
Spletna stran

zviz je napisal:

Ramon Pisciotta-Italy
Amir Rahnavardi-Iran/USA
Jose Pele Landy
Rodney Faverus

naj te popravim prvic v evropi je jf kot drugo prvi sem zacel jaz v sodelovanju z nokautom ampak sploh ni pomembno kdo je prvi zacel

vitor -sem iz trboveljja verjetn se poznamo
bas -neki se menmo za feb ali marec 2007 da spet mal pozvimo trbovlje

-

Odsoten

#216 16.12.2006 19:37:07

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

moje mnenje: ker sem poznavalec scene, se odlocim za nakup vstopnice na podlagi fight liste. recimo da kupim vstopnico in na sami prireditvi ugotovim da pol borcev manjka. to je dejansko za prijavit na urad za zascito potrosnikov. to je isto kot da kupim mercedesa potem pa ugotovim da imam noter motor in podvozje od tastarga hrosca.

...samo to je negativno razmisljanje, v sloveniji je dejansko kriza glede BV nasploh, tako da pozdravljam vsak trud organizatorjev v tej smeri...

Odsoten

#217 16.12.2006 20:02:18

Đejk
Črno-Rdeči rang
Registriran: 05.11.2006
Objav: 925

A gdo ve, če bo JF pri nas uspešen, če mislimo še organizirat JF event.

Odsoten

#218 16.12.2006 21:16:23

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Spletna stran

Đejk je napisal:

A gdo ve, če bo JF pri nas uspešen, če mislimo še organizirat JF event.

pocak da gre prvi mimo pa se bo vidla uspesnost

-

Odsoten

#219 16.12.2006 23:46:25

Turbo
Rdeči rang
Objav: 1375

....kok je že bodymaker reku....on je 'začetnk' MMA turnirjev pri nas (po mojem mnenju 'drži tut najbolši turnir'...trbovlje2 -vzdušje, borbe,gostje, itd)...
...pa najbolši turnirji u Evropi so Cage Rage wink hehe

....vidmo se jutr!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

#220 16.12.2006 23:56:07

bodymaker
RJAVI rang [IIII]
Spletna stran

Turbo je napisal:

....kok je že bodymaker reku....on je 'začetnk' MMA turnirjev pri nas (po mojem mnenju 'drži tut najbolši turnir'...trbovlje2 -vzdušje, borbe,gostje, itd)...
...pa najbolši turnirji u Evropi so Cage Rage wink hehe

....vidmo se jutr!

bomo probal zrihtat da bo na naslednjih se bols se vidmo cav uzivite

-

Odsoten

#221 17.12.2006 10:55:05

zviz
VIJOLIČNI rang [I ]
Registriran: 07.11.2006
Objav: 43

KYZO ...
noben ne kritizira jf kot sam event ampak oglasevanje .dobro vem ,da je jf prvic v evropi ampak poslusat bi moral organizatorja po tv kako napoveduje da bo to naj vecjii dogodek na svetu ,najdrazji borcin ,ki prejemejo po 100.000 eu ,prvic ultimat fight v sloveniji ,takega dogodka se ni bilo ....samo da vas spomnim
WFC -EUROPE vs. BRAZIL
http://www.sherdog.com/fightfinder/figh … entID=3851
1000 km naokoli ni bilo takega eventa in mi domacini ,ki smo gostili tak dogodek smo zelo ponosni

WFC 2 -The Evolution
http://www.sherdog.com/fightfinder/figh … entID=4106
sicer nisem imel casa it pogledat 2-jke ampak taksna imena kot so Pele ,faverus ,ruponen,...povejo vse ...

zakaj v hribe -zato ,ker vem kaj me tam caka ...v Kopru sem se vsaj slikal z brati Nogueira .s kom naj se v LJ? ...

s frendi smo se vseeno odlocili ,da gremo pogledat ,ker je slabo vreme za v hribe .pa se mogoce se bom slikal z Harijem in bom sliko poslal Hanzku ,da mi primorci nismo proti Strojanovim

se vidimo

Odsoten

#222 17.12.2006 13:32:39

aleksa
Črno-Rdeči rang
Od: ilirska bistrica
Registriran: 02.10.2006
Objav: 909

a se da s teh strani tud downlodat posnetke od wfc1 , wfc2 ?  Če se da-kako?

Odsoten

#223 17.12.2006 15:42:21

Đejk
Črno-Rdeči rang
Registriran: 05.11.2006
Objav: 925

Abo lahko gdo prosm zrihtu rezultate JFja.

Odsoten

#224 17.12.2006 16:46:22

Turbo
Rdeči rang
Objav: 1375

Od Anastazova ibntervju big_smile big_smile big_smile
http://www.sportnamreza.com/news.php?newsID=151236

sam jih pa strela....jst se nism mogu nehat smejat big_smile big_smile big_smile
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha big_smile big_smile big_smile

WAR DALIBOR!!!!!

I'm a man. I lived it and I'm not afraid to die but when I die I'm going to paradise and I'm not worried!

NOVA SPLETNA TRGOVINA "LUTA LIVRE": .

Odsoten

Noga deske