Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
JF je napisal:
Full hvala za vspodbudo..naslednji teden zacnemo z full promocijo. Denis pa Rok se naj najprej bi potem nebi sedaj pa mislim, da je potrjeno, da se bosta borila.
upam, da bo dobra promocija, da cim vec folka pride... kaj pa nasprotnika Denisa pa Roka, se nista znana?
Odsoten
JF je napisal:
Obljubim, da bomo naredili vse da bomo zrihtal tako, da bomo vsi happy. Moja zelja je ressss predvsem to da en tak dogodek v tej nasi ljubi a za take stvari nedovzetni Sloveniji res uspe in da se vsi takrat full dobr imamo. Bom se zmenil z Jacarejom, da naredi en seminar za kaksno simbolicno ceno kaksen dan po fightu,ker naceloma naj bi ostal se kaksen teden v slo. Ta mesec ima fight z Randy Cotourem-em in to bo tud vredno ogleda. Mljask :p
to bi ble uresnicene sanje, ce bi meu jacare tukaj seminar, za razumno ceno
Odsoten
JACARE seminar v BU-BA centru za bezigradom -judo, klub petek 17.11 ob 19:00 .gi & nogi
http://www.profightstore.com/content.as … mp;ID=1586
http://www.ilovejudo.com/
www.alliancebjj.com
Odsoten
js sm mislu na Ronalda "Jacare" Souzo... ampak vseen, tut to je odlicno. hvala za info zviz
Odsoten
Odsoten
A mi lahko kdo pove kje se da dobit karte? Zamudil sem oba wfc-ja tega pa res nočem!
Odsoten
karte se zacnejo prodajati konec tega tedna..reklame bo full tako, da jo bos sigurno opazil..sicer bom pa tudi jaz objavil kje vse bo prodaja. sigurno pa se bodo prodajale tudi preko eventeam-a.
Odsoten
jaz jih kupim 5 ,ker hocem bit med prvimi in ne tako kot zadnjic na WFC -1.kupim vip in sedim uzad...saj mi bi bilo vseeno ampak sem castil trenerja in se ne druge orng face ...tako da pridem prvi kupit
Odsoten
Odsoten
jep... model je adijo hud
Odsoten
zakon... komej cakam!
Odsoten
Mene neki zanima. Moj fant je noro navdušen nad temi fajti. Jaz se ne spoznam preveč dobro, ampak on ves čas to spremlja. Zdaj bi mu rada za rojstni dan kupila karto za Jungle Fight v Ljubljani. Kje in kdaj jo lahko kupim? In koliko približno stane najboljša karta (najdražja)? Hvala za kakršnekoli informacije!
Odsoten
*a|wa* je napisal:
Mene neki zanima. Moj fant je noro navdušen nad temi fajti. Jaz se ne spoznam preveč dobro, ampak on ves čas to spremlja. Zdaj bi mu rada za rojstni dan kupila karto za Jungle Fight v Ljubljani. Kje in kdaj jo lahko kupim? In koliko približno stane najboljša karta (najdražja)? Hvala za kakršnekoli informacije!
Verjetno bodo karte razdeljene v 3 razrede, mislim, da bo normalna karta v preprodaji 4000sit v prodaji pa 5500, vip 6500sit na dan dogodka 8000, court side pa 8500 in na dan 10000sit
Odsoten
Hvala! Kaj pa je court side?
Odsoten
ring side...ob rigu ;-)
Odsoten
in kje se torej kupi te karte?
Odsoten