Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
živjo, sm slišu da bo državno pa me sam par stvari zanima....je res da bo državno v tajskem na vrhniki?ker datum, ura, vstopnina??? šele začel trenirat pa bi šou mal pogledat da vidmo naše norce....upam da bo zanimiv....se gdo od vas bori?
Odsoten
DP bo 2. decembra na Vrhniki v organizaciji savate zveze Slovenije oz. domačega kluba. Tako bo potekalo DP v Savateju in Muay Thaiu, saj zvezi, po nedavnem združenju, na področju amaterizma delujeta v skupnem interesu.
Za vse podrobne info. okoli eventa se obrni(te) na Savate zvezo Slo. Sodelovali bodo vsi klubi Savate zveze, SZ Tajskega boksa ter nekateri borci iz hrvaske kot gosti.
Odsoten
Lahko pride kak outsider kot sm jst "fajtr v pokoju" brez kluba sm plačam pristopnino in mam meč? LP
Odsoten
In kaj ce zmagas borbo si kao drzavni prvak???
Odsoten
najbrž odvisno od kategorije in tekmovalcev
oz odvisno od tega kako se pišeš in iz kje si, prednost majo dolenci in posavci (dva glavna kluba skorpionov), pol so štajerci, pol gorenci, pa primorci, ljublančani pa itak nemorejo bit državni prvaki .................................... joke zezam se (nimam proti nubenmu nč) misim da se tepe vsak z vsakim oz tist ki ma največ točk je državni prvak-je tko? (pa ne vse v enem dnevu ampak v enem letu) mislim da je kr fer tako!!
Odsoten
keri te iz maribora trenirajo....ker nobenega ne poznam..wem pa da so zdaj pr baradi muay thai treningi po nowem
Odsoten
a nima barada tut nek free fight kao? mma varjanta?
Odsoten
crocop je napisal:
keri te iz maribora trenirajo....ker nobenega ne poznam..wem pa da so zdaj pr baradi muay thai treningi po nowem
nevem kako je in kje trenirajo kokr vem Barada ni v nubeni zvezi (sej pred kratkim je blo tako) iz kickboxa so ga izklučli v SZTB pa tudi ni, nevem kje mu tekmovalci sploh tekmujejo ??
Odsoten
...sam so pa tut dal datum......box pa MT se glih pokrivata.....pa še mi smo v Zg-ju....škoda!
Odsoten
Sploh pa ne bi bilo slabo, če bi se še štajerska vključila v muay thai bi bilo prav zanimivo, nasplošno!
Odsoten
js sm se prijavu na drzavno v mt. tko malo za hec. sicer sem dobro treniral.... zaenkrat sm se malo pretezek....niso pa mi se najdli nasprotnika. trenutno ga iscejo po hrvaskem. krneki.
Odsoten
kok maš kil, mislim da bi ti lahko kakega dobrega borca najdli sm treba na pravem mestu iskat
Odsoten
A bojo tudi borbe brez ščitnikov 5*3 minute na vrhniki
Odsoten
SOKOL je napisal:
kok maš kil, mislim da bi ti lahko kakega dobrega borca najdli sm treba na pravem mestu iskat
Ja sam mislim da je velik problem ta da zveza išče slovenske borce samo znotraj svojega okrilja in se ne ozre po drugih klubih ki v njo niso vclanjeni.Sam si ne predstavljam,da bi katerikoli klub v italiji komu placeval clanarino da bi se potem lahko boril kvecjemu mora organizacija placati dobro borca!Ta sistem se v nobeni drzavi (beri Nizozemska,Francija,)ni obnesel in mislim,da to nikakor nemore laufat.Toje ena stvar druga pa je ta da se mi zdi naravnost neumno da bi se sedaj en Pupovac boril z enim amaterjem kot se je boril jasmin z enim fanticem na kick boksu enkrat septembra. Mislim da to ne koristi ne izkusenemu borcu se man pa amaterju ki je ponavadi fajn tepen.
Odsoten
adrenalin-a pol sploh še ne veš če se boš boril??in gdaj zveš?
pa ve gdo uro gdaj se začne-sam ne savate, me ne zanima...zanima me MT
Odsoten
ah nimam pojma kako in kaj. miran naredimo en sparing? kr tko za zajebancijo
Odsoten