forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#17 28.11.2006 12:12:34

mirancar
Črno-Rdeči rang
Od: Branik21e
Registriran: 27.06.2006
Objav: 858
Spletna stran

Re: državno v muay thai

041637767 pokliči se zmenma midva recem alfiu in akcija Resno mislim

SHOW THEM NO FEAR, SHOW THEM NO PAIN

Odsoten

#18 28.11.2006 16:24:56

SOKOL
Črno-Rdeči rang
Registriran: 14.07.2006
Objav: 751

mirancar je napisal:

SOKOL je napisal:

kok maš kil, mislim da bi ti lahko kakega dobrega borca najdli sm treba na pravem mestu iskat smile

Ja sam mislim da je velik problem ta da zveza išče slovenske borce samo znotraj svojega okrilja in se ne ozre po drugih klubih ki v njo niso vclanjeni.Sam si ne predstavljam,da bi katerikoli klub v italiji komu placeval clanarino da bi se potem lahko boril kvecjemu mora organizacija placati dobro borca!Ta sistem se v nobeni drzavi (beri Nizozemska,Francija,)ni obnesel in mislim,da to nikakor nemore laufat.Toje ena stvar druga pa je ta da se mi zdi naravnost neumno da bi se sedaj en Pupovac boril z enim amaterjem kot se je boril jasmin z enim fanticem na kick boksu enkrat septembra. Mislim da to ne koristi ne izkusenemu borcu se man pa amaterju ki je ponavadi fajn tepen.

to drži nuben nima nč od tega!

Train hard but enjoy your self! wink

Odsoten

#19 28.11.2006 16:26:14

SOKOL
Črno-Rdeči rang

Adrenaline je napisal:

ah nimam pojma kako in kaj. miran naredimo en sparing? kr tko za zajebancijo

nisi reku do koliko kg si? mogoče ti lahko zrihtam enga ubijalca sad

Odsoten

#20 28.11.2006 16:44:54

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

SOKOL je napisal:

mirancar je napisal:

SOKOL je napisal:

kok maš kil, mislim da bi ti lahko kakega dobrega borca najdli sm treba na pravem mestu iskat smile

Ja sam mislim da je velik problem ta da zveza išče slovenske borce samo znotraj svojega okrilja in se ne ozre po drugih klubih ki v njo niso vclanjeni.Sam si ne predstavljam,da bi katerikoli klub v italiji komu placeval clanarino da bi se potem lahko boril kvecjemu mora organizacija placati dobro borca!Ta sistem se v nobeni drzavi (beri Nizozemska,Francija,)ni obnesel in mislim,da to nikakor nemore laufat.Toje ena stvar druga pa je ta da se mi zdi naravnost neumno da bi se sedaj en Pupovac boril z enim amaterjem kot se je boril jasmin z enim fanticem na kick boksu enkrat septembra. Mislim da to ne koristi ne izkusenemu borcu se man pa amaterju ki je ponavadi fajn tepen.

to drži nuben nima nč od tega!

MORDA!

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#21 28.11.2006 20:21:28

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]
Registriran: 20.03.2006
Objav: 420

ah,....js sm drugo borbo sel proti Valenticu (amatersko)...ko je ta mel ze 40-50 borb. amaterskih in profesionalnih...

imam 81kg...no do tolko tekmujem, trenutno pa bi prej pasal v 86kg hehe. ampak ce se shiram do sobote bo se slo...

miran: ti sporocim kako in kaj. trenutno se "se isce borec". torej a bi spariral al bi se boril zaprav? ( ce bi bil za sparing potem ne bi rabil hujsat wink

Odsoten

#22 28.11.2006 20:55:29

mirancar
Črno-Rdeči rang
Spletna stran

Ne jst sm mislu sparing in ne u vrhniki sm mislu da prides u naso telovadnico mal posparirat kar se tic Valentica ok povem moj primer jst sm sedmo borbo imel proti fantu ki je debitiral in jih je fantina 3 runde samo dobival skratka jst nism odnesu nic in on je samo strah dobu zaradi tega se mi zdi brez veze.Sam se borim 10.12, u veroni -78 kg ampak to ni izgovor niti na kraj pameti mi ni padlo da bi sel u ring z nekom ki ima 30 borb vec kot jaz vsaj ne se.
Sam grem 2.12 u Padovo kjer Gevorg prstopi na turnir  z Samkorjem,Polakom,Yassinom,Piquejem......Armen pa ima rezervno borbo za ta turnir
tko da si borb na zalost niti nebom mogu ogledat.

Zadnjič urejal mirancar (28.11.2006 21:00:14)

Odsoten

#23 28.11.2006 21:15:52

SOKOL
Črno-Rdeči rang

Adrenaline je napisal:

ah,....js sm drugo borbo sel proti Valenticu (amatersko)...ko je ta mel ze 40-50 borb. amaterskih in profesionalnih...

imam 81kg...no do tolko tekmujem, trenutno pa bi prej pasal v 86kg hehe. ampak ce se shiram do sobote bo se slo...

miran: ti sporocim kako in kaj. trenutno se "se isce borec". torej a bi spariral al bi se boril zaprav? ( ce bi bil za sparing potem ne bi rabil hujsat wink

sm če mam taprave informacije si lep cajt prej že boksal tako da glih nisi bil začetnik, no glede Valentica vem kako je delal prej ni bil slab sm se ga je dalo zmagat (podobno kot Muslič sej on ma tudi že full fajtov pa je čist na izi zgubu na S1 tako da samo to koliko fajtov ma kdo velik ne pomeni važna je pripravljenost ta trenutek in zdaj ) Nevem zakaj ti iztok ne zrihta kakega čeha ali pa enega od Mogamedovih (rus) tudi nebi blo slabo včasih je bol sodeloval z vsemi zdej pa sm še z hrvati in nemci in to sm s parimi klubi če se ne motim (če se se opravičujem)?

Odsoten

#24 29.11.2006 00:20:17

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

z arslanom mogamedom sm se ze klofal amatersko v BKK na finalu prince's cup-a, ko sem bil se zlooo zelen. valda sm zgubu (JD). boksat pa sem skoraj socasno z MT, samo nisem imel tekme v boksu. (tekme za BZS, ostalega je neki blo).

mirancar: aha, ok. ni problema. fora je da sem ful v ljubljani in GSN za vikende nima treningov...to pa je cajt ko sem jaz na obali. kr hecna situacija. verjamem da ti manjka kdo tvoje kategorije za sparirat, odkar je alan nehal. vsaj tko sklepam. ce bom prisel kaj prej za vikend na obalo, ti javim. obvezno.

sokol: to je zlo zlo hecna zgodba. ko sem imel prvo borbo z valenticem, je on ze 2x nokautiral Trlepa, ki je bil takrat top v slo. enkrat mu je s krosejem bobnic pocil.

valda sem bil malo presran in sem ga non stop stopal s teepom in mu vracal low kicke. potem pa me je (meddrugim se to pogosto dogaja levicarjem...ampak vseeno mislim da je to naredil namerno ker je zgubljal po pikah) nasutiral z middle kickom v jajca. skoraj sem kozlal v ringu.....odlocil sem se vseeno nadaljevat ceprav ga nisem od suta niti vec dobro videl (proti koncu borbe je blo kako minuto do konca, pa se turnir je bil, tko da sem si reku...kurc gremo zdrzat do konca). samo umikal sm se ker sem dvojno videl. zaradi umikanja sm dubu stetje. potem sem si reku da sem bom pac ustavil (da ne dobim se enga stetja) in v tem procesu fasal se 2 kroseja, ki pa me nista zbila na tla. in tko je zmagal. katastrofa.

ring experience does it again

Zadnjič urejal Adrenaline (29.11.2006 00:20:50)

Odsoten

#25 29.11.2006 00:35:54

SOKOL
Črno-Rdeči rang

Adrenaline je napisal:

z arslanom mogamedom sm se ze klofal amatersko v BKK na finalu prince's cup-a, ko sem bil se zlooo zelen. valda sm zgubu (JD). boksat pa sem skoraj socasno z MT, samo nisem imel tekme v boksu. (tekme za BZS, ostalega je neki blo).

mirancar: aha, ok. ni problema. fora je da sem ful v ljubljani in GSN za vikende nima treningov...to pa je cajt ko sem jaz na obali. kr hecna situacija. verjamem da ti manjka kdo tvoje kategorije za sparirat, odkar je alan nehal. vsaj tko sklepam. ce bom prisel kaj prej za vikend na obalo, ti javim. obvezno.

sokol: to je zlo zlo hecna zgodba. ko sem imel prvo borbo z valenticem, je on ze 2x nokautiral Trlepa, ki je bil takrat top v slo. enkrat mu je s krosejem bobnic pocil.

valda sem bil malo presran in sem ga non stop stopal s teepom in mu vracal low kicke. potem pa me je (meddrugim se to pogosto dogaja levicarjem...ampak vseeno mislim da je to naredil namerno ker je zgubljal po pikah) nasutiral z middle kickom v jajca. skoraj sem kozlal v ringu.....odlocil sem se vseeno nadaljevat ceprav ga nisem od suta niti vec dobro videl (proti koncu borbe je blo kako minuto do konca, pa se turnir je bil, tko da sem si reku...kurc gremo zdrzat do konca). samo umikal sm se ker sem dvojno videl. zaradi umikanja sm dubu stetje. potem sem si reku da sem bom pac ustavil (da ne dobim se enga stetja) in v tem procesu fasal se 2 kroseja, ki pa me nista zbila na tla. in tko je zmagal. katastrofa.

ring experience does it again

ma ne sej kapa dol vem da si dobr fajtr čeprav nism gledal še nubnega tvojga fajta, sm pa bil na večino tekmah, (nism bil pozorn) ali pa sm bil kje drugje) kar sm slišo o tebi je vse sm dobro tako da svaka čast!

ps jože nima glih veliko zmag sploh v začetku je vse po vrsti zgubu tako da........

pps lahko pa bi probal z valantičem zdej če bi on bil za to bi bil kr dobr fajt, nevem ali si on ne upa al kaj je prblem, ..... kaj pa s trlepom si že dalal, sej bi lahko sej nista v istem klubu

Odsoten

#26 29.11.2006 03:15:17

mirancar
Črno-Rdeči rang
Spletna stran

Trlep tehta blizu 100 kg ce se ne motim

Odsoten

#27 29.11.2006 11:33:37

Adrenaline
RJAVI rang [IIII]

vsi se enkrat zredimo wink

Odsoten

#28 30.11.2006 14:09:15

Mirko Vorkapić
RJAVI rang [II ]
Registriran: 16.03.2006
Objav: 244

Ok, bom na hitro odpisal glede državnih prvenstev pri nas. Gre striktno za amaterska tekmovanja ( vsa oprema oz. brez ščitnika za telo po potrebi), kar pomeni, da borbe trajajo 3x2min (po pravilih org. IFMA, ki je krovna amaterska organizacija za ta šport). Za takšne borbe seveda ni plačila, ker ne gre za profesionalizem. In celo v profesionalnih dvobojih ponekod, borci ne dobijo plačil. Sam vem, da je enkrat bil, v tistem določenem obdobju, najboljši slovenski borec, povabljen na Nizozemsko, ob njem pa še trije borci (med njimi tud jaz). Glavni borec je dobil dokaj minimalno ponudbo, medtem ko bi ostali morali delati zastojn, brez opreme. Ja, ni vse zlato kar je Nizozemska.
Borci višje klase v Sloveniji (med katerimi je tudi Pero), seveda ne morejo nastopiti proti nekim začetnikom in to se na naših tekmovanjih ne dogaja, zato se borca zanj išče na Hrvaškem.
Kar pa se tiče članarine je pa spet govora o amaterizmu. To, opozarjam, nima nobene veze s profesionalizmom, kjer je, Miran, tako kot si ti napisal. Sama SZTB pa je vključena v org. IFMA (kot sem omenil že prej), kateri torej naša zveza plačuje letno članarino. To članarino pa plača s članarinami svojih klubov.
Miran, na tem tekmovanju bi lahko tudi ti nastopil, vendar se tvoja borba ne bi štela za točkovanje v državnem prvenstvu, ker tvoj klub ni član zveze. Lahko pa bi se z enim od klubov dogovoril, da nastopaš za njih (na slovenskih DP) in potem bi tehnično lahko postal državni prvak... Tako da za v bodoče (ker zdaj vidim, da si na tisti datum zaseden), sporoči če želiš nastopiti na kakšnem tekmovanju.

Odsoten

#29 30.11.2006 14:48:03

RoKi_BaLbOa
RJAVI rang [ ]
Registriran: 02.09.2006
Objav: 140
Spletna stran

Jst vem da se neki mnenja delijo tle v sloveniji, jst tud najbrž nism več član sam a bi se vsen dal kak fight nardit tko amaterski.konckoncev mi k smo amaterji nismo nč krivi za komplikacije med klubi sam še vsen bi se najdl dost folka k bi rabl izkušnje k jst.  lp

Zadnjič urejal RoKi_BaLbOa (30.11.2006 14:49:50)

Odsoten

#30 30.11.2006 17:37:09

Manijak
Črno-Rdeči rang
Registriran: 06.09.2006
Objav: 873

pujs je napisal:

a nima barada tut nek free fight kao? mma varjanta?

ja ma...
pa zdej po novem tut muai thai... ne vem tocno, ampak nek nemc je prsu sm

it's the passion that allows us to go... one more round!

Odsoten

#31 30.11.2006 17:38:08

Manijak
Črno-Rdeči rang
Registriran: 06.09.2006
Objav: 873

SOKOL je napisal:

crocop je napisal:

keri  te iz maribora trenirajo....ker nobenega ne poznam..wem pa da  so zdaj pr baradi muay thai treningi po nowem

nevem kako je in kje trenirajo kokr vem Barada ni v nubeni zvezi (sej pred kratkim je blo tako) iz kickboxa so ga izklučli v SZTB pa tudi ni, nevem kje mu tekmovalci sploh tekmujejo ??

V Tea Kwon-doju

it's the passion that allows us to go... one more round!

Odsoten

#32 02.12.2006 14:24:14

RoKi_BaLbOa
RJAVI rang [ ]
Registriran: 02.09.2006
Objav: 140
Spletna stran

kva je ta forum čist mrtu??

Odsoten

Noga deske