Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
rezultati niso uradni!
MMA
Ronaldo “Jacare” submitu Haima Gozalia....1runda rnc (mojster je le mojster)
Assuerio Silva premagu Pokrajca po točkah 2:1 (Pokrajc je super oddelu...še nokdaunu ga je. SVAKA ČAST!)
Antony Rea premagu Rodriga Riscada ...mislm da je sodnik prekinu.....Rea ga je čist nadklasiru!
Danilo Rodaki(nism 100%...možno da se je Mučnjak proti njemu boriu) premagu Klemena Fistera...submišm....davljenje (Fistr je meu ene 30-40kg več...ampak na tleh se nikakor ni znajdu...nasprotnik se mi pa tut ni zdeu nevem kako dobr)
Saša Mučnjak premagu enga...možno da Rodakia....nevem.....tist se je čist zmatru pa je sodnik prekinu...
Leonardo Pecanha proti Steven Cantewell ...nevem kakšn je biu rezultat...
Dalibor Anastasov zmagu Richarda Montgomerya....mislm da je tist predou zarad močnga udarca Daliborja v parterju.....čestitke!!!!)
K-1
Leonard Sipolex proti Ninicu Drazenku...nism 100% kdo je zmagu..pa če sta se sploh borila...sam je bla to tooook bedna borba....še jst bi jih razbou!
Maksut je nokautiru enga...nevem kerga....koleno KO! hudo!
Vitor Miranda z HK nokautiru Danya Marolda...lep nokaut! ...Marold ni nč kj pokazu...
Box
Kramberger nokautiru u 4 rundi Srđana Knjazevića...levica itak!
Odsoten
Dobr event!!
Čestitke Maksutu in Anastasovu!
Škoda za Fistra, ful dobr je začel,...
Odsoten
Turbo, hvala za rezulatate, ampak če že pišeš poročilo za širšo javnost (pač ta forum), priporočam da se vsaj malo potrudiš pisat bolj po slovensko ("submitu, nokdaunu, razbou, nč kj pokazu" - za nekatere je to malo moteče, je težje berljivo...).
Peace!
Odsoten
Love-rich to je blo napisan v efektu. Uradne bolj slovenske rezultate dobiš jutr.
Odsoten
Love-Rich,model to ni Jože Toporišič Forum,tiste ki redno sodelujemo v njem ne motijo takšne reči kot je leposlovje Svaka čast Turbu,da si vedno vzame čas in napiše kakor pač napiše...men je super ta nš fajterski "lingo",Turbo ostan to kar si
RUS ma te rad
Odsoten
ce je to MMA forum potem pisite o MMA tisto kar smo vceraj videli v tivoli ni bilo niti M od MMA ...VSE BORBE SO BILE NEENAKOVREDNE ...edina dobra stvar so bile hostese ,ostalo za pobruhat ...sm mislu ,da ze snemajo naso malo kliniko ,ker so bili Rado,djuro,...
sramota za MMA
Odsoten
ma dej zviz ti sm stokas neki... kako ni blo niti M od MMA? soliden event je biu. za take razmere k jih mamo tuki odlicen. ce ces vrhunski MMA pejt gledat Pride na japonsko, ce ti ze tko ne odgovarja tole "sranje" tuki. se pa strinjam s tabo, da bi blo treba tizga announcerja v ringu ustrelit. skrajsu mi je zivljenje za ene 5let... renzo -> gracie <-, ronaldo "jacare" silva, dalibor anastov... in podobne je mel. KATASTROFA. res ne vem kje take dobijo...
Odsoten
če gledaš na to kako se je JF reklamiral so naša pričakovanja bila večja, kot je pa napisal pujs je to Slovenija in za Slo je kar ql, čeprav so nekatere borbe bile out:|
Odsoten
zviz je napisal:
ce je to MMA forum potem pisite o MMA tisto kar smo vceraj videli v tivoli ni bilo niti M od MMA ...VSE BORBE SO BILE NEENAKOVREDNE ...edina dobra stvar so bile hostese ,ostalo za pobruhat ...sm mislu ,da ze snemajo naso malo kliniko ,ker so bili Rado,djuro,...
sramota za MMA
Sej ne vem al naj jokam al kar umrem od smeha!!!
Borbe so ble na malo višjem nivoju,fighterji so bli dobr prpravljeni in sem prepričan da je event uspel.Takega vzdušja v tivoliju ni bilo od takrat ko je olimpija igrala v finalu eurolige.Brez zamere Zviz sam kaj pa pol je zate mma če to ni bil niti M?
Če gledaš samo po imenih si že v štartu brcnu v temo!!!!
Mislim da je bolš da hodš na DP v tkd-ju pa si tem ogledaš boljše fajte!
Če primerjamo wfc z JF ?????????
LP
Miha
Odsoten
Moram še jest napisat...
Glede na to, da grem praktično na vse evente, kjer se dogajajo takšne in drugačne "pretepačine" lahko mirno potrdim zvizov komentar. Dogodek je bil definitivno pod pričakovanji, spet organizacijske napake, kar je pujs napisu o komentatorju je vse res, fajti pa (skoraj) vsi neenakovredni.
Vsaka čast pa slovencem - Denisu, Daliborju in Fisterju za SRCE! Prikazali so veliko boljše fajte kot pa "oh-in-sploh" brazilci, da ne omenjam prvi fajt, ko je napovedovalec napovedal "world champion muai thay" fajterja, ki se je nasprotniku opravičeval za vsak drugi udarec, klinč so pa kar prepovedali...res svaka čast Slovenskim borcem! Prav rad bi videl samo slovenski MMA event, ki bi (vsaj tako izgleda) po kvaliteti fajtov prekašal vse brazilske.
Sodniki spet daleč pod nivojem - v nike trenerki in zgulenih all starkah?!?!?!
Pohvale pa za počasne posnetke na big screenu - končno se je organizator vsaj nekaj naučil od WFC1 in WFC2.
To je moje osebno mnenje, da ne bo spet kdo napadal kaj se gremo, pa kaj si mislimo, kolk je to težko organizirat in vse...in ja....tud na naslednji WFC bom šel, pa na JF2, pa S1 turnirje in vse. In ni mi žal 5k za event. Žal mi je pa, da mora cel svet gledat, da Slovenija nima dva mikrofona, ki bi delala bp in da morajo Saussages čakat na odru 2 minuti, da jim playback pržgejo...
LP, Matejo
P.S. Domi še 1x hvala za karte da si jih prnesu...
Odsoten
Repost iz glavnega topica o JF
Se "my 2 cents".
Event je bil precej v redu. Fighti mogoce mal cudni, ker se je omenjalo kategorije po kilazi, v ringu pa dva s 30 kilami razlike (npr. Fister) - velika kategorija smile
Lepi Dasa? LEPI Dasa? LEPI DASA? Kako je lahko ta clovek sploh kam povabljen. ta dokaz da v sloveniji moras izgledat kot juznjak in nikakor ne smes imeti znanja petja, da ratas "zvezda" (pa ceprav samo enodnevnica)... WTF?
Ok - zamuda z zacetkom - to odpustim, ker sem eno veliko stvar tudi sam organiziral poleti, tako da mi je jasno, da za prvic to ni lahko.
Schatzi - malce dolgocasen, ampak bi slo skozi
Sausages - stari stanovski prijatelji... Vse lepo in prav, ampak oni ne znajo na playback blefirat - so le pravi band - morali bi jih pustit v zivo spilat...
V glavnem, po mojem mislenju zelo dober event. Upam, da se bo se kaj takega videlo, bilo pa je seveda tudi par napak, ki pa so cisto normalne pri organizaciji takih dogodkov.
LEPI DASA???????????????????? To mi se dolgo ne bo slo iz glave...
Aja, celo moja bivsa, s katero sva sla gledat tole je rekla da je blo full dobro, s tem da doma, ko sva se skupaj zivela, takih stvari nisem mogel/smel gledat smile
WTF LEPI DASA????
Odsoten
...
Zadnjič urejal zana23 (21.12.2006 06:46:10)
Odsoten
Ja ta borba Ninic in Siporex je bla res dolgocasna... Pa tko kot je rekel - k da bi se za vsak udarc opravicevala en drugmu... Tok mirna borba, da bi se sodnik lahko sel na pivo, ker sta tko al tko kar sama sla narazen...
Odsoten
sithpolek je vstopil v ring z zlomljeno roko....po tekmi si je plasticno lungeto nazaj nataknil
Odsoten
...edit by Turbo...
@love-rich......hehe Ivane....kaj se sekiraš...sej nebo hrane zmankal
..sam da se razumemo pa je....
Odsoten
http://profightstore.com/content.asp?mo … mp;ID=1704
...še komentar sosedov...
Odsoten