Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ikuhisa Minowa (Japan) vs. Kiyoshi Tamura (Japan)
winner: Tamura by KO R1
Shinya Aoki (Japan) vs. Joachim Hansen (Norway)
winner: Aoki by submission R1
Akihiro Gono (Japan) vs. Yuki Kondo (Japan)
winner: Gone by decision
Mauricio "Shogun" Rua (Brazil) vs. Kazuhiro Nakamura (Japan)
winner: Rua by unanimous decision
Tatsuya Kawajiri (Japan) vs. Gilbert Melendez (USA)
winner: Melendez by unanimous decision
Kazuyuki Fujita (Japan) vs. Eldari Kurtanidze (Georgia)
winner: Fujita by KO R1
Takanori Gomi (Japan) vs. Mitsuhiro Ishida (Japan)
winner: Gomi by KO
Josh Barnett (USA) vs. Antonio Rodrigo Nogueira (Brazil)
winner: Nogueira by decision
Hidehiko Yoshida (Japan) vs. James Thompson (UK)
winner: Thompson by KO
PRIDE Heavyweight Title Bout
Champion Fedor Emelianenko (Russia) vs. Mark Hunt (Aotearoa)
winner: Emelianenko by submission R1
Odsoten
svaka cast Huntu, presenetu je vse po mojm...
Odsoten
Yes Feador to mi deli. Jst sm zarad tega fajta nism mogu spat. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FEDOR.
Odsoten
http://www.dailymotion.com/visited/tag/ … or-vs-hunt
Ev vm še en posnetek fajta Fedor prot Huntu.
Odsoten
na koncu niti ni bil tako slab turnir.................borba večera Melendez vs Kawajiri (IMO).............no way Nog by UD - by SD že ampak ne UD..........................Hunt je popravil svoj parter za 200 % - ampak kaj mu to pomaga proti Fjodoru, ki je ostal ledeno hladen....hehehe Hunt je hotel narediti kimuro Fjodoru + ne vem zakaj je "pustil" da se razvija borba na tleh, če pa je Fjodor majšter za njega........................."DVD guy" me je tudi presenetil - na začetku je zgledalo kot da mu bo Joshi stisnil KO................Aoki je zajeban v parteru do boga - nisem pričakoval tako "lahke" zmage.........................fireball kid is back - Gomi je spet bil tisti stari - brutalno.............ne vem kaj je Kurtanidze "iskal" v ringu - noob............................Shogun rutinsko - čeprav je Nakamura pokazal veliko srce
kakorkoli hvala za rezultate
Odsoten
Melendez vs Kawajiri kakšna borba, vau. Fedor itak zmagal, čeprav je imel probleme spravit takšno maso na tlai n dobit top pozicijo
Shogun, mah naredil je vse da je zmagal, vendar ne vem zakaj je tako na tla silil, ker ima bolši stand-up in bi lahko dominiral v stand-upu. Nakamura je pa dobro opravil svoje delo. Gomi je izgledal odličen. Dober event vsekakor, čeprav tist fajt med Fujito pa nekim wrestlerjem je bil pa že hecen
Odsoten
u stand-up fajto fedor nima šans prot hunto!!!!bi mogla it enkrat stand-up da bi mo hunt dav lekcijo!vsaka čast fedorjo res je dober nimaš kaj!!!!!
to forgive but not forget
Odsoten
scorpion je napisal:
u stand-up fajto fedor nima šans prot hunto!!!!bi mogla it enkrat stand-up da bi mo hunt dav lekcijo!vsaka čast fedorjo res je dober nimaš kaj!!!!!
...sej bi usak K-1 prvak (al pa elita K-1) dala Fedorju v stand-upu lekcijo......sam škoda k to ni K-1 ...WAR FEDOR!!!!!!!
Odsoten
@ scorpion; ma...srou pa letu!!!
Fedor vse nasuva,gor al pa dol (vse je njegovo)
Hunt (fat ass) je hud fajter,ampak tuki nima za žemlo-Fedor Rulz!!!
Zadnjič urejal Papa Muerte (01.01.2007 22:23:01)
Odsoten
tuco je napisal:
na koncu niti ni bil tako slab turnir.................borba večera Melendez vs Kawajiri (IMO).............no way Nog by UD - by SD že ampak ne UD..........................Hunt je popravil svoj parter za 200 % - ampak kaj mu to pomaga proti Fjodoru, ki je ostal ledeno hladen....hehehe Hunt je hotel narediti kimuro Fjodoru + ne vem zakaj je "pustil" da se razvija borba na tleh, če pa je Fjodor majšter za njega........................."DVD guy" me je tudi presenetil - na začetku je zgledalo kot da mu bo Joshi stisnil KO................Aoki je zajeban v parteru do boga - nisem pričakoval tako "lahke" zmage.........................fireball kid is back - Gomi je spet bil tisti stari - brutalno.............ne vem kaj je Kurtanidze "iskal" v ringu - noob............................Shogun rutinsko - čeprav je Nakamura pokazal veliko srce
kakorkoli hvala za rezultate
erm... ne vem ker fajt si gledu... ampak nog si je cis zasluzu UD.Kak split decision neki?Zakaj je Hunt "pustil" da se borba razvije na tleh? erm... ker ga je Fedor prisilil v to
drgac se pa kr strinjam z drugim kar si povedu
Odsoten
pujs je napisal:
tuco je napisal:
kakorkoli hvala za rezultateerm... ne vem ker fajt si gledu... ampak nog si je cis zasluzu UD.Kak split decision neki?Zakaj je Hunt "pustil" da se borba razvije na tleh? erm... ker ga je Fedor prisilil v to
drgac se pa kr strinjam z drugim kar si povedu
ne vem kej si ti gledal pujs ................jaz sem gledal "v živo", pa še posnetek - pa še vedno mislim da je to daleč od UD - če sploh veš o čem govorim .............Fedor ga je prisilil v to - hahahaha kot da se Hunt ne bi mogel dvigniti (ne pozabi da je Hunt bil "dominanten" - pa ne rečem da je Fedor bil v težavah)
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
@ scorpion; ma...srou pa letu!!!
Fedor vse nasuva,gor al pa dol (vse je njegovo) ;)
Hunt (fat ass) je hud fajter,ampak tuki nima za žemlo-Fedor Rulz!!! :D
sj fedor se bo prej ali slej opeko!!en ga bo enkrat orng razbiv!!upam da bo to kr super samoan-hunt!!!!!
to forgive but not forget
Odsoten
scorpion je napisal:
sj fedor se bo prej ali slej opeko!!en ga bo enkrat orng razbiv!!upam da bo to kr super samoan-hunt!!!
M apomojm po pa Fedor do konca pogodbe držu HW pas( glede na to, da ga letos že tretje leto čuva).
Odsoten
Turbo je napisal:
...sej bi usak K-1 prvak (al pa elita K-1) dala Fedorju v stand-upu lekcijo......sam škoda k to ni K-1 ...WAR FEDOR!!!!!!!
A ni tko d je Fedor dobr v stand upu in grundo.
Odsoten
erm... fedor bi lahko ze prec na zacetku koncal borbo, pa je nekak cudno izvedel tist armbar,.... mogoce ni prcakoval take reakcije hunta al pa kej... sm men je deloval tist prvi armbar attempt tak dost len... ne vem no :\
Odsoten
Đejk je napisal:
Turbo je napisal:
...sej bi usak K-1 prvak (al pa elita K-1) dala Fedorju v stand-upu lekcijo......sam škoda k to ni K-1
...WAR FEDOR!!!!!!!
A ni tko d je Fedor dobr v stand upu in grundo.
...če bi bla sam stand-up pravila, pol bi velik K-1 borcev premagal Fedorja pa tut velik drugih MMA borcev
...pa jst sm tut mislu da ga bo že z armbarom premagu...sam zgleda se Mark ni hotu prehitr osramotit
Odsoten