Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Moje mnenje:
Turnir je bil pozitiven in zelo športen. Z izjemo ene poškodbe (upam, da ni resnejša in mu želim čimboljše okrevanje) in neodgovornega tekmovalca, kar ne bom komentiral, ker je publika že podala svojo oceno.
Odsoten
Ja turninr je bil enkraten! Čestitke vsem tekmovalcem kot tudi organizatorju!
Končno se lahko vidi kdo so najboljši parteraši v Sloveniji in to mislim na vse udeležence turnirja!
Kot zanimivost pa to, da so se prvi trije uvrščeni vsi učili v isti šoli in sicer v Hirschmann Jiu-Jitsu, pod vodstvom g. Anda Hirschmanna.
Odsoten
Jp, turnir je bil super! Čestitke vsem tekmovalcem in organizatorju tud z moje strani!
Škoda, da se je Pongo poškodoval, ta kolenske vezi so res nepredvidljive..., želim ti čimprejšnje okrevanje!
Škoda za Nevena, k je v finalni borbi po svoji krivdi nečastno zgubu. Prej sm bil prijetno presenečen nad njegovim znanjem in potezami, v borbi proti Perotu me je pa ful razočaru. Sedem minut je bejžu po ringu , se zravn čudn zviru, na koncu pa še ni hotu dat roke zmagovalcu. Mogoče misl, da je oškodovan, sam je že preden se je prjavu vedu, da je to turnir v parterni borbi in ne v tekanju po ringu, in vse kazni si je upravičeno zaslužu. Tuki pač pravila ne dopuščajo velik taktiziranja v stand-upu, ampak bi se moral nekak zaklinčirat na tleh...
Drugač je blo pa res vse na nivoju!
Preostane mi sam še samokritika: moral bi bit velik bolj aktiven, preveč sm klinčiru, nism mel tizga pravga zagona, pa tud ne kej preveč idej! Tko k je Mirko reku: "Nisam bio pravi" Upravičeno sm zgubu, upam da se bom kej nauču iz tega...
Odsoten
No pa se uradni rezultati s strani organizatorja:
1. TEVŽ ERŽEN (Ando Gym Kranj)
2. PETER CAKIČ (Peter Cakič Gym Ljubljana)
3. NEVEN POLAJNAR (Vale Tudo Freestyle fighting)
4. DALIBOR ANASTASOV (Vale Tudo - Anastasov team)
5. JAN KUMER (Peter Cakič Gym Ljubljana)
6. MARKO DRMONJIČ (Vale Tudo klub Ljubljana)
7. MATJAŽ POGAČNIK (Muay Thai Tiger Izola)
8. LUKA TROTOŠEK (Vale Tudi klub Kamnik, Zmaj Ljubljana)
Kategorija ženske:
1. Alenka Klemen (Ando Gym Kranj)
2. Jana Klemen (Ando Gym Kranj)
Na stani http://www.amah-zveza.com/content.php?i … amp;aid=64 je objavljeno tudi nekaj slik.
Odsoten
Domi je napisal:
...Preostane mi sam še samokritika: moral bi bit velik bolj aktiven, preveč sm klinčiru, nism mel tizga pravga zagona, pa tud ne kej preveč idej!...
Že to da si tekmoval si car. Čestitke seveda tudi vsem ostalim tekmovalcem - forumašem. Napišite še ostali kake izkušnje ali vtise iz turnirja.
Najbolj me pa zanima kaj se je zgodilo z vsemi ostalimi "hudimi" fajterji po Sloveniji. Tok je blo enga čivkanja zmeraj okoli turnirjev amah, sedaj pa je zadeva taka kot je.
Odsoten
Ja res žalostno, da se nas na tak turnir prijavi samo 12. Škoda ker je zadeva super organizirana. Sam sem pričakoval več tekmovalcev zveze amah in ne le najboljše 4. Turnir je prijatejski in lepo bi bilo če bi postal kar stalnica v koledarju prireditev. Morda bi lahko bila le prijavnina malo nižja.
Odsoten
Oglašam se malo pozno, pa vseeno - čestitke vsem udeležencem turnirja za pogum in prikazano znanje parterne borbe, predvsem seveda prvim trem mestom. Vsem želim uspešno treniranje naprej, pongu pa čimprejšnje okrevanje. Pohvale tudi organizatorju in obiskovalcem turnirja!
Odsoten
Škoda da nism mogu pridt...ni mi znesl! ...sm pa slišu da so ble ful dobre borbe! ...naslednjič mogoče nastopm-kdo ve hehe...
ČESTITKE VSEM UDELEŽENCEM!!! .....Domi, sm slišu da nisi biu glih u formi....a te je bolezn zjebala, al kaj?
Odsoten
JSF je napisal:
2. PETER CAKIČ (Peter Cakič Gym Ljubljana)
...
5. JAN KUMER (Peter Cakič Gym Ljubljana)
opa opa! Čestitam predvsem vama dvema ker vaju poznam. Bravo
Odsoten
čestitam vsem za dosežene razultate
Odsoten
Turbo ne vem, ne znam ti rečt, enostavno nism mel nobene moči! Mogoče mal zarad spoštovanja, sam verjetno bol zarad bolezni... ne vem!
Odsoten
Na organizatorjevi strani je na voljo narociti DVD posnetka!
povezava: http://www.andogymkranj.si
tkole pa zgleda cover:
Odsoten