Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Odsoten
turbo delivery
Odsoten
naj kdo kaksn video linka,ce se da
Odsoten
almighty je napisal:
naj kdo kaksn video linka,ce se da
na enem hrvaškem forumu so neki govoril da bojo dal posnetke gor....od tonija sipatija(anđeo) .....pol pa itak turbo toni še sm zalima pa bomo lahk mal pokomentiral....
Odsoten
Kr uredu fajti so bli
Zadnjič urejal agizzz (25.02.2007 19:58:23)
Odsoten
Detajli in poročilo tukaj: http://www.mma.si/si/arhiv_novic/109
Odsoten
glede sodnikov slisal veliko kritik fer ali ne nevem
fajti OK
ostala mnenja..
Odsoten
Glede na to da je trenutno nažalost le morda 6 sodnikov,ki bi morda bili pripravljeni sodit! ( večina NM) bi bilo mogoče pametno od teh vrlih pametnih sodniških kritikov, da se prijavijo na izpit za sodneki pa se sami preizkusijo v sojenju!!!!! Toliko kar se tiče sojenja
Matevž khun kao ljubljana
Odsoten
......sodnike............ se opravičujem......
Odsoten
LUBI je napisal:
Glede na to da je trenutno nažalost le morda 6 sodnikov,ki bi morda bili pripravljeni sodit! ( večina NM) bi bilo mogoče pametno od teh vrlih pametnih sodniških kritikov, da se prijavijo na izpit za sodneki pa se sami preizkusijo v sojenju!!!!! Toliko kar se tiče sojenja
Matevž khun kao ljubljana
sodnikov je full malo, vsaj teh z licenco za MT 3 (2sodnika in ena sodnica ) vse ostalo je žalost zato pa so bli rezultati taki kot so nekateri čisto napačni, pa še to lahko zmagaš z 3:0 ali pa z 2:1 ne pa za 2:0 tako kot je napovedal za zadnjo borbo nevem kje je bla napaka sm je blo čudno 2:0 ni možno
Odsoten
Evo ene par slikic sm dodou...ostale pa bom prpopu kasnej na forum...
K bo moja simpatija (upam da me nebo Valentić ganju ) prpopala fajte, jih bom takoj tuki objavu....
Uglavnm turnir je biu super....res svaka čast Iztoku! ...glede sodnikov pa tkole....borbo Turk vs Miletić so čist zajebal....mislm da je use 3 runde Miletić biu bolši in nezasluženo zgubu....res škoda da se je kj tazga zgodil...
Pa tut Bregar vs Posavec mi je blo mal sumljiv (itak moram rečt da se nespoznam tok na MT...tko da se lahk motm) 1R in 2R sta po mojem mnenju šle hrvatu.....3 je Bregar absolutno dobu....tko da res nevem ....Mirko reku je Bregar dobu klinč, pa da je zadnjo rudno dobu 20:18-al neki tazga...tko da je zarad tega zmagu....on je itak MT spešalist, tko da mu kr verjamm!
Pa še moram rečt da je mirancar zlo dobr delu....edini k je ful uporablu 'tradicionalen MT' ful komolceu, kolen itd....res dobra borba...svaka čast!
Pa še pozdravlam mma.si ekipo (Cakič, Kesić) ...Mirka, Iztoka, Mareta (manijaka) ter ostalo bando!
Odsoten
Prvič bi popravu sokola 2-0 je mozno in sicer v primeru da en sodnik odloci remi se glas ne steje in je 2-0 ce se dva sodnika odlocita za remi je rezultat 1-0 sele ce vsi trije sodniki odlocijo da je borba neodlocena obvelja remi.
Z mojim fightom niti nism prevec zadovoljen edino kar sm res naredu tko ko znam so bila kolena in se to mi je bilo všeč da sm zadnjo rundo napadal napadal in napadal )))
Bregar je zasluzeno zmagal svaka cast za kar je pokazal v zadnji rundi
Zadnjič urejal mirancar (25.02.2007 23:01:53)
Odsoten
čestike mirancar,čeprou je Klarič moj frend
...upam vsaj da je biu dobr fajt (žou nism mogu pridt,sm cucka čuvu )
Odsoten
kje lahko pogledam slike?
Odsoten
Turbo je napisal:
Evo ene par slikic sm dodou...ostale pa bom prpopu kasnej na forum...
K bo moja simpatija (upam da me nebo Valentić ganju ) prpopala fajte, jih bom takoj tuki objavu....
Uglavnm turnir je biu super....res svaka čast Iztoku! ...glede sodnikov pa tkole....borbo Turk vs Miletić so čist zajebal....mislm da je use 3 runde Miletić biu bolši in nezasluženo zgubu....res škoda da se je kj tazga zgodil...
Pa tut Bregar vs Posavec mi je blo mal sumljiv (itak moram rečt da se nespoznam tok na MT...tko da se lahk motm) 1R in 2R sta po mojem mnenju šle hrvatu.....3 je Bregar absolutno dobu....tko da res nevem ....Mirko reku je Bregar dobu klinč, pa da je zadnjo rudno dobu 20:18-al neki tazga...tko da je zarad tega zmagu....on je itak MT spešalist, tko da mu kr verjamm!
Pa še moram rečt da je mirancar zlo dobr delu....edini k je ful uporablu 'tradicionalen MT' ful komolceu, kolen itd....res dobra borba...svaka čast!
Pa še pozdravlam mma.si ekipo (Cakič, Kesić) ...Mirka, Iztoka, Mareta (manijaka) ter ostalo bando!
pozdrav nazaj moral bi se skup usedet... sploh ne vem zakaj niste na uno stran uletel, mi smo vam tam stole na zacetku cuval, ma najbrz je Keso zajebou, sm mu reku, naj pride tm
p.s.: Rus pa naslednjic ulet! aja Jared te pozdravlja
Odsoten
mirancar je napisal:
kje lahko pogledam slike?
http://www.mma.si/si/arhiv_novic/109
evo tuki.....pa upam da te niknejm ne mot :d ...če te pa, ga bom pa zbricu...
@manijak
Đorđe je zajebu...sploh nism vedu da ste na tisti strani, pa da mate rezervirane stole...zgleda je preveč gledu joške
Odsoten