Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
na drugem WFCju me res ni bilo. je pa tvoj fotkic je mega, vse kar pofotka postane tha WFC(tm). ah, omenil sem ti zato, ker je izpadlo na pageu cesko...
vso sreco s prireditvijo
Zadnjič urejal Adrenaline (25.04.2007 13:31:32)
Odsoten
Sam tako naprej čim več takih prireditev prinas,pa poizkusite poskrbet da se fight lista ne spremeni na dan tekmovanja in da bo vseh 10 borb dejansko oddelanih. Aja Zlatko kaksne privilegije imas ce uzames VIP karto razen tega da sedis ob ringu kjer je dostikrat lahko slabse vdiet kot na tribuni. Skoda ker ni kaksnega Slovenskega MMA borca na listi.
Zadnjič urejal aleksa (25.04.2007 13:45:11)
Odsoten
LP
WFC onega linka se ni dalo odpret
tnx
Odsoten
Karte za event se da dobiti tudi preko MMA.si in sicer naročila bo pobiral kot vedno Domi! Tako da vsi zainteresirani napišite sem gor koliko kart približno rabite in na koncu, npr zadnji teden še potrdite Domiju na email ter se zmenite za prevzem!
Karte bodo na voljo za prevzem ali:
- na samem eventu oz kako uro pred
- ali predčasno v Lj, Celovška 172
Tudi tokrat zbiramo naročila tukaj na forumu v obliki skupinskega popusta, torej več naročil, cenejše bo!
Lp
Odsoten
hi!
no tole bo pa slo
http://www.wfc.si/index.php?PageID=42
lp in lepo se imejte cez praznike
Odsoten
hvala za drug link
ja verjetno za zdej bi mev 2.3 karte bol točno še povem nasledni teden
LP in lepe praznike
ne se samo redit! tut trenirat treba
Odsoten
kaj popusta za forumase? to mora bit!
Odsoten
aleksa je napisal:
kaj popusta za forumase? to mora bit!
da, popust za forumaše in vse povezane z MMA.si definitivno je! domenjeno in potrjeno tudi s strani organizatorja! Višina popusta bo v stilu MMA.si popusta spletne trgovine oz. kot pri trženju vseh ostalih firm. Preberi mojo prejšnjo objavo več info o naročilu. Lp
Odsoten
Jou forumaši!
Pošlte mi mail za naročilo kart, zravn še napište vzdevek iz foruma! 
Odpisoval bom po 2.5. ker me zdele par dni ne bo!
Odsoten
Kulk pa je cena karte?
Odsoten
Tole sem najdu na hrvaški strani!
Nedavno je u Sloveniju doputovao i poznati francuski muay thai stručnjak Didier le Borgne . Le Borghe, inače trener francuskog K-1 borca Cyrila Abidija , došao je kako bi slovenske borce Mađarevića i Jazbinšeka tehnički što bolje pripremio za nastup. Pripreme se odrađuju u novootvorenom gymu www.kimura.si.
Zadnjič urejal aleksa (27.04.2007 20:10:18)
Odsoten
aleksa je napisal:
Tole sem najdu na hrvaški strani!
Nedavno je u Sloveniju doputovao i poznati francuski muay thai stručnjak Didier le Borgne . Le Borghe, inače trener francuskog K-1 borca Cyrila Abidija , došao je kako bi slovenske borce Mađarevića i Jazbinšeka tehnički što bolje pripremio za nastup. Pripreme se odrađuju u novootvorenom gymu www.kimura.si.
Le borgne je trener od Crish Jonnhsona !?!
Odsoten
Kok je res karta? Domi jest mam ene 3 zihr. Mogoce pa spet 9 tko k zadnjic 
Zadnjič urejal matejo (29.04.2007 12:00:40)
Odsoten
leborgnov abidi pa ni ravno borec za se hvalit 
Odsoten