Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ej fantje, kaj rabm sabo, če pridem u nedeljo na trening (ultimmate academy), .... pa sej lhka kr z nedeljo začnem a ne?..
rokavice za boks, za mma, ščitnik za jajca, zobe, majica, hlačke še kaj??
hvala za info!!
Odsoten
...u nedeljo je ob 12ih trening....primarno je box-trener je moj buraz....če maš pa željo pa lahk delaš kj druzga...sam boš osamljen .....kr prid se vidmo!
Odsoten
zakon! ja pridem... pa hvala Turbo!
Odsoten
LUBI je napisal:
HEJ fajteri MT klub khun kao ljubljana ma treninge na novi lokaciji nove ure in sicer:
- nedelje 19
- torek 21.30
- četrtek in petek 20.30
vsi treningi so na taboru tam pri (metelkovi, ledina center) oz. kdor ne ve oz. ga kaj zanima naj pokliče 040 212 149 Matevž, 041 502 527 Andrej, 040 651 675 Sašo
lepo vabljeni lep pozdrav us
Dober dan usem skupaj. Zelo zanimivo vredno ogleda sam zanima pa me ali je to edini Muay Thai klub v Ljubljani ker če res ni nobenga druzga je to res velika škoda. Če kdo ve še za kakšen MT klub v Lj naj prosim napiše
Odsoten
muay thai je tud 2x tedensko v ultimmate.si
Odsoten
ej fantje a bomo kej treniral jutr?.... mislem če bo sploh kir pršu ku je sreda, pa še praznik.....
Odsoten
Wandy_1 je napisal:
ej fantje a bomo kej treniral jutr?.... mislem če bo sploh kir pršu ku je sreda, pa še praznik.....
kje si biu dans?? ...ni praznika za ns ....jutr mamo tut....sam mamo bl uizi...sam tko sparing kkšno urco...se vidmo!
Odsoten
**Smokey*** je napisal:
Zelo zanimivo vredno ogleda sam zanima pa me ali je to edini Muay Thai klub v Ljubljani ker če res ni nobenga druzga je to res velika škoda. Če kdo ve še za kakšen MT klub v Lj naj prosim napiše
Tajski boks
Savate
www.thaiboxing.si Klub borilnih veščin Fužine
Zadnjič urejal 300 (13.05.2007 20:59:27)
Odsoten
hmmm evo zanima me sm razmišlau da bi začel še ob Pondelkih pa sredah trenirat pa me zanima če je to možno da bi trenerau ob pondelkih muay thai, savate,kickbox... pa ob sredah judo, jiu-jitsu... stane pa 41 evrov ( to v šiški pr ultimmate )... a bi se dal tko trenirat? hvala za info.
Odsoten
MMA MIKE je napisal:
hmmm evo zanima me sm razmišlau da bi začel še ob Pondelkih pa sredah trenirat pa me zanima če je to možno da bi trenerau ob pondelkih muay thai, savate,kickbox... pa ob sredah judo, jiu-jitsu... stane pa 41 evrov ( to v šiški pr ultimmate )... a bi se dal tko trenirat? hvala za info.
ni problema,samo do Septemmbra maš poletne termine (Tor,Sre,Čet)!
Odsoten
hvala. Ampak torek pa četrtek nimam časa... mam preveč že treningov. Edino če bi samo v sredo MMA ? če pa sam v sredo pol mam pa 23€? a pol septembra pa lahko tko začnem?
Odsoten
okej hvala.
Odsoten
ju3 zjutraj pridem pogledat v Šiško na ultimmate pol pa naprej najberš trenirat začel... aj
Odsoten
eo zaklenjeno je blo:S eh zvečer še enkrat pridem.
Odsoten
sej je dobr to ej Eo zakaj niste mel še športne joge da bi vidu kako to zgleda:) ''??
Odsoten