Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ne vem če sem dodal v pravo temo, samo se mi zdijo zanimivi, in jebeno sposoobni...mogoče je bolj podobno stretcingu kot treningu.
L.P.
Odsoten
te pa še jaz odprem eno temo kr na to..na vojsko...ruska vojska uporablja kao neko veščino systema se ji reče.. http://www.youtube.com/results?search_t … ry=systema
Odsoten
wakko je napisal:
te pa še jaz odprem eno temo kr na to..na vojsko...ruska vojska uporablja kao neko veščino systema se ji reče.. http://www.youtube.com/results?search_t … ry=systema
nevem kako boš tole sistemo uporabil v realnem svetu. Razen če ti nasprotnik stoji skoz na miru. To je podobno kot demonstracija karateja, juda, neka mešanica...
L.P.
Odsoten
V enem od systema donumentarcev Vladimir Vasiliev lepo pove, da lahko sistemo delaš samo takrat, ko si na bojišču že zgubil voljo do življenja in ti je ravno za vse skup (bivši vojaki, specialci...) oz. si se sprijaznil s smrtjo.
Mal kruto ampak glede na tehniko je verjetno res...
Odsoten
če lahko omenim(ko smo že glih pri vojaških borilnih veščinah) je meni osebno
krav maga najbolša zadeva, zto tud treniram! 
Odsoten
MeEdoo krav maga ki ga ti treniraš nima veze z vojaškimi borilnimi veščinami...
Odsoten
hlod hotel si reč da je to kar jaz treniram civilna varianta a?
al kaj?
Odsoten
neki tasga ja...
Odsoten
mjaa...kao prvo krav maga kot vojaška borilna veščina je najjača men,
to da treniram je pa spet druga spika, čeprav verjem da nekej for vojaških vem,
sam k so prepovedane za uporabo,zto jih kakti nebi smel učit ampk sam civil
varianto(enako velja za policijsko) pa vseen neki znam...ne rečm da obvladam
sam vem za par for.
Odsoten
ja to pa je težek trening.. xdd
Odsoten
Krav maga učena v civilnem okolju je isto kot systema v civilnem okolju je isto kot ninjutsu v civilnem okolju je v bistvu vsaka borilna veščina v civilnem okolju. Nima smisla teoretizirat o tem kaj je bolje in kaj ni. Vsak borilni sistem učen v okolju, ki ni samo po sebi smrtonosno je zelo omejen. Razen seveda če si vi na treningu dejansko ne lomite rok in vratov. Ne govori neumnosti da treniraš kraw maga in da je "najjača" če nisi izkusil boj na smrt. Borilni sistemi so za preživetje ne pa za trening.
Odsoten