Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
hehehe... buakaw, pač
Nasprotnik pa itq tipična napaka... desni direkt, leva roka pade iz garda .. and the glass chin does the rest:)
Odsoten
spet z roko:D
Odsoten
Ma japonček se je kr zaletu
. Mirko kdaj greš ti na tajsko da ga nabiješ. Aja Buakav ni tvoja kategorija ne? ma srečo!
LP

Odsoten
lepo... sm vseeno... ma se dost za delat na rocni tehniki
...sm je pa hud nimas kej!
aja Sokol, Buakaw je od Mirkota kategorija... vsak je clovk (razn Fedor, k Fedor je stroj
)
Odsoten
aha cool pal kdaj bo meč mirko ??? 
LP

Odsoten
ja buakaw je moja kategorija 
24.9. mam meč.
Odsoten
res al kaj kej pa ???

Odsoten
ka bos dubu spet po picki

Odsoten
to je povzeto iz uradne strani wbc... (narobe so mi napisal score....)
»Fight Force 4«
Denis Schneidmiller (Germany)
Vs
Mirko Vorkapic (Slovenia)
On Sept. 24th. 2006 the Markthalle Hamburg will be the location of another great Thaibox Event
This time there will be an special mainfight on the course. Germanys youngster Denis “Chucky” Schneidmiller challenges the WBC Muay Thai International title from slovenias hero Mirko Vorkapic. People say Hamburg is “The gate to the world”.
The 24th of September will show if this speech comes true for Denis Schneidmiller
Denis Schneidmiller (29 victories, 4 losses, 1 draw, 8 Ko´s)
European Champion Superwelterweight IKBO, IBBO and K-1 Max fighter. hailing from feuersports in Hamburg / Germany. The 20 year young contender seems to be allready quite excited about his upcoming title fight.
„Finally back in Hamburg, finally back at home.“
„Finally means, one long Year fighting far away from home, fighting as a stranger. Don´t get me wrong, It was allways nice, the people treatet me really well and I have won new fans and friends, but There is no place like home. By the way I would like to show my folks how I have progressed. I wan´t this title, this nice and prestigious green Belt. This title gives me the right, to fight one day for the WBC Muay Thai World title. The bout with Mirko Vorkapic (24 Victories, 2 losses, 6 Ko´s) is a real touchstone and an important stopover on my way to an world title shot.
Hamburg can expect once more an interesting, thrilling and top-class fight night
Venue: Markthalle Hamburg, Klosterwall 11, Germany, 20095 Hamburg
undercard fights: 03:00 PM, Mainfights: 07:00 PM
Tickets: € 22,50, Seating: sold out, V.i.P: sold out
Odsoten
Pujs: :p
Odsoten
U pol si zdej v zadni fazi priprav? No če-ko boš zmagal boš dal kak posnetek gor. No statisično sta tu tu, sm ma tip 8 ko's, bo zanimivo upam da boš zmagal!!
Sm ti dobro treniraj, ko zmagaš te bom pa jst izzival - vidim da smo končno ista kategorija
(ampak raj po mma pravilih da bo bol pošteno )
LP
Zadnjič urejal SOKOL (15.09.2006 11:33:43)

Odsoten
ja k ful obvladam borbo na tleh:D pojma nimam:D
Odsoten
sej jst tudi nism profič sm glih toliko da bi mel malo prednosti, no lahko se zmenimo sm za standup, sm jst mam lahko za vsak slučaj katano sabo če bo preveč zagustilo.
(joke- sej veš te nebi izzival, vsaj zdaj ne ko nism v formi
) -mogoče drugič
LP
Zadnjič urejal SOKOL (15.09.2006 12:23:35)

Odsoten
....glej da prnesš zmago nazaj Mirko 
Odsoten
Strani: 1