forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 13.09.2013 18:47:37

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2271
Spletna stran

UFC 165 Jones vs. Gustafsson - 21.9.2013

UFC 165 : Jones vs. Gustafsson
21. September 2013
Air Canada Centre, Toronto, Kanada

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/61/UFC_165_poster.jpg

Main Bouts (on Pay-Per-View):
-Jon Jones (18-1) vs. Alexander Gustafsson (15-1)
-Renan Barão (30-1) vs. Eddie Wineland (20-8-1)
-Brendan Schaub (9-3) vs. Matt Mitrione (6-2)
-Costa Philippou (12-2-1) vs. Francis Carmont (21-7)
-Pat Healy (29-16) vs. Khabib Nurmagomedov (20-0)

Preliminary Card (on Fox Sports 1):
-Mike Ricci (8-3) vs. Myles Jury (12-0)
-Ivan Menjivar (25-10) vs. Wilson Reis (16-4)
-Chris Clements (11-4) vs. Stephen Thompson (7-1)
-Mitch Gagnon (9-2) vs. Dustin Kimura (10-0)

Preliminary Bouts (on Facebook):
-John Makdessi (11-2) vs. Renee Forte (8-2)
-Michel Prazeres (16-1) vs. Jesse Ronson (13-2)
-Roland Delorme (9-1) vs. Alex Caceres (8-5)
-Nandor Guelmino (11-4-1) vs. Daniel Omielanczuk (15-3-1)

UFC 165 Start Times:
Preliminary Bouts Online: 6:30 p.m. ET / 3:30 p.m. PT
Preliminary Bouts on Fox Sports 1: 8 p.m. ET / 5 p.m. PT
Main Card on Pay-Per-View: 10 p.m. ET / 7 p.m. PT


Lp, Peter Cakič
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema, oblačila, prehrana: http://www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

 

Noga deske