Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Na uradni strani WFCja nč ne piše, da bi odpadlo. A ma kdo od Zlatkota cifro? Al nej pa tle iz prve roke pove, da ne bo panike prehitr.
LPM
Odsoten
Jaz sem poklical na EVENTIM pa so že neuradno nekaj slišali, ampak uradnega objave od organizatorja pa še baje ni bilo. Ne razumem zakaj bi to na radiju govoril, mogoče so samo kakšne čenče..
Odsoten
Nemogoče!!! 
Odsoten
Jst sm prej govoru z Jazbinškom pa mi ni nč reku da bi kaj odpadlo. Tko da mislim da se bo stvar odvijala.
Odsoten
Tud jst sm z njim govoru prej pa je reku da se gre neki zarad licence, pa da ga bo Zlatko u kratkm poklicou pa povedou.
U primeru če bi odpadlu naj bi blu naslednji tedn.
Upejmo da bo že ta tedn use zrihtanu!
Odsoten
dragi prijatli kako šele jast upam, da bo fight v soboto.... LP Rožle
Odsoten
Oj Rožle, upam, da boš kje dosegljiv, da pozdravim starga kolega iz Sankukaja 
Odsoten
Fighti za to soboto sigurno odpadejo... LP
Odsoten
Ja prestavljeno na nov termin.
Odsoten
Aj jaj jaj.. jaz sem pa kup enih stvari prestavil, da bom ta vikend ja v slo. Skoda. Je kar trd kruh organizacija velikih dogodkov.
Odsoten
.....kera bedarija....par dni pred VELIKIM eventom use pade u vodo.....
...ful mi je žou borcev....
...ti se prpravlaš za borbo..hujšaš, oni ti pa rečejo, da maš npr. čez 1 tedn....in ti use gre u kurac!!!
Odsoten
samo res bedarija....
pa kaj zdaj a je to že uradno al ne....organizator??? žalostno da se to pove samo po enem radiju..mi ki smo malce oddaljeni, nam ne lovi teh frekvenc...lahko bi vsaj na forumu ali na uradni strani wfc, kdo objavil informacijo, nepa nič....
Odsoten
Kdaj pa bo?
Odsoten
agizzz je napisal:
Kdaj pa bo?
aaa haha lol
Odsoten
podn
Odsoten
kaj pa bo to???
Odsoten