Spletna trgovina

Twins rokavice za boks, kickbox Pro Black - goveje usnje (BGVF-1165)

 1. Spletna trgovina: vsi artikli
 2. Za borilne športe, treninge in telovadnico
 3. Rokavice za trening
 4. Rokavice za Boks, Kickbox, Tajski boks, Savate
 5. - Proizvajalec -

  Več od Twins »
 6. Naziv artikla Količina Popust Cena
  Izbrano velikost artikla dodate v košarico tudi da PRIMETE SLIKO ARTIKLA IN VRŽETE SEM!
  MMA.si cena: 0,00 €

  Za upoštevanje članskih MMA.si cen v košarici je potrebna prijava uporabnika v portal »

  Uredi končno naročilo
129,92 € -11% člani MMA.si
146,17 € redna cena
Original Twins Special rokavice so ročno izdelane na Tajskem iz najbolj kakovostnega 100 % govejega usnja in več plastne visoko absorpcijske pene, kar daje rokavici maksimalno zaščito. Poseben dizajn rokavic, narejen na podlagi dolgoletnih izkušenj tekmovalcev dela Twins rokavice ene izmed najboljših na trgu.
Ta PRO model rokavic je bil izbran s strani šampionov kot so Andy Souwer, Tyrone Spong itd. Od Classic modela se razlikuje po tem, da je ježek v zapestju skrajšan za lažje zapenjanje in hkrati podaljšan (širši) za še boljše fiksiranje zapestja.

Če iščete vrhunske rokavice, ki vam bodo trajale dolgo, potem so Twins rokavice prava izbira za vas. Primerne so za treninge in tekmovanja v boksu, tajskem boksu, kickboxu ipd.


Dobava artikla: po prednaročilu - kontaktirajte nas za več informacij! pošlji povpraševanje po dobavljivosti izdelka preko emaila

Načini plačila artikla >>
Dostava, prevzem artikla >>

Dobavljamo vse artikle iz ponudbe proizvajalca Twins Special. Artikle, ki niso na zalogi oz. artikle proizvajalca, ki jih ni v ponudbi spletne trgovine MMA.si, je možno prednaročiti. Kontaktirajte nas za več informacij.

Za postopek nakupa in ostale informacije si preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine MMA.si >>
Za kakršno koli dodatno pomoč, morebitna vprašanja ali za svetovanje o nakupu nam pošljite E-mail na prodaja@mma.si ali nas kontaktiraje preko telefona na 041/784159 (Peter) oz. 041/269141 (Sara)!

Napiši mnenje o artiklu
Copyright© MMA.si
2005 - 2021