Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Aloha, srecno pa zdravo vsem skupaj,
na forumu sem se cist svez, studiram pa, da bi zacel trenirati box. Mam pa en velik zadrzek, ki mislim, da je kar splosni stereotip. Namrec poskodbe. Ko pomislim na box, mi avtomatsko pride asociacija demoliranega obraza (vsaj nosa
) in tako me zanima, koliko je rekreativni box dejansko nevaren, saj mi je pozicioniranost mojih obraznih kosti tako kot so cisto vsec.
Lp
Brincadeira
Odsoten
jaz treniram boks,in ni nobenih poskodb.tud pri sparingih na treningih ni nič hudega.tako da nč bat za obraz 
Odsoten
A no vis to je pa dobra novica 
A rokavice se pa da vsaj na zacetku sposodit al moras to ze kar takoj svoje met?
Odsoten
brincadeira je napisal:
A no vis to je pa dobra novica
A rokavice se pa da vsaj na zacetku sposodit al moras to ze kar takoj svoje met?
Boxam že leta,pa sm še vedno sexy

...nevem v ker klub greš (v mojmu se da jih sposodit) sam ti svetujem da si nabavš čim prej svoje,če nočeš da se ti roke usmrdijo 
Odsoten
Dej no Papa sej vsi dobro vemo da prvo gre nos, poslabsa se ti vid, slbsa se ti spomin, predzadnja faza so zatecene arkade zadnja faza pa tumor ali pa parkinsova bolezen !!!!!! Jebi ga tako je sam ko enkrat ta sport vzljubis se na to pripravis in vzames v zakup !!!
P.S. Rokavice se rabi na borbah na treningu lahko spariras brez 
Zadnjič urejal mirancar (04.01.2008 16:18:29)
Odsoten
lepo si ga vspodbudo,ha,ha.
Odsoten
Well, upam da moj sarcasm detector ni faulty, ker se planiram mozgane nucat kakih 60 let
A je tule kdo ki v ultimmate trenira?
Odsoten
Pri boks poškodba NE. Jaz box, pamet tut. Papa trener, grd od boks. Boks lep.

Ni panike...nč kj hudga se ti nemore zgodit....edin kar sm si poškodovou, so členki
..pa ne Mirana poslušat, on je prolupo od udarcev, hahaha

Odsoten
ej jaz tud treniram boks..pa saj ti ne more bit nic hujsega..kaki nis počen..zateceno oko..pa ewte kaj sem zaslediu na tvju..olimpijski komite naj bi s5 uvedo nazaj amaterski boks brez celad pa 3x3 minute runda....
Odsoten
Turbo je napisal:
Pri boks poškodba NE. Jaz box, pamet tut. Papa trener, grd od boks. Boks lep.
![]()
![]()
Ni panike...nč kj hudga se ti nemore zgodit....edin kar sm si poškodovou, so členki..pa ne Mirana poslušat, on je prolupo od udarcev, hahaha
![]()
![]()

Odsoten
brincadeira je napisal:
Well, upam da moj sarcasm detector ni faulty, ker se planiram mozgane nucat kakih 60 let
~Mind is a wonderful thing to vaste!~ 
vprašaj mirancara in Turba 
...k da ste vsi eni Einsteini,kva ti bojo pa možgani 60 let...sam da bo u gatah delal,pa da bom koga lah še na gobc 
Brain Damaged 4 Life 
p.s.: vsi k smo iz Ultimmate Gym-a mamo link v "sig-u" 
Odsoten
brincadeira je napisal:
Ne mislim da tle pa ni nobenga iz ultimmate academija ! Imas nekej folka iz drugih klubov sam z akdemije pa mislim da ni se nobenga uclanjenega. Lahko pa prasas administratorje ce oni poznajo koga in Papa ma tudi dobre veze tam v LJ tko da se na njega obrni ti bo ziher znal pomagat ! 
P.S. This place is owned by Academy
Zadnjič urejal mirancar (05.01.2008 03:01:51)
Odsoten
boks v tomahawk v tivoliju 

Odsoten
No, sklepam torej, da lahko amatersko boksam brez vecjih skrbi za svoje zdravje, tako da se kmalu vidimo verjetno (mogoce grem ju3 v ultimmate pogledat stanje)
Odsoten
brincadeira je napisal:
No, sklepam torej, da lahko amatersko boksam brez vecjih skrbi za svoje zdravje, tako da se kmalu vidimo verjetno (mogoce grem ju3 v ultimmate pogledat stanje)
sm kje si ti dobu ta strah od boksa? mislm glede poskodb
...verjem, da se pr smucanju, rokometu, kosarki lahko dost bol fentas k pa tle pr teh sportih (borilnih) 
Odsoten
Ej nimam pojma. Sem treniru ze karate, aikido, kendo, trenutno capoeiro, pa me nikjer ni skrbelo, ceprav sem pri vsakem posebej mel srecanja prve vrste s kako pestjo/palico/tlemi. Verjetno lezi na tem, da nikjer ni bilo zelo verjetno, da fasem pest v obraz 
Zadnjič urejal brincadeira (05.01.2008 13:13:48)
Odsoten
Strani: 1 2