forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

Pravila foruma

Za uspešno registracijo preberi naslednja navodila


     


Da vam bo lažje uporabljati portal MMA.si, vas prosimo, da pozorno preberete naslednje:

KAKO POTEKA REGISTRACIJA (ČLANSTVO) NA MMA.si

Za pridobitev članstva na portalu MMA.si - možnost ugodnejšega nakupa v spletni trgovini MMA.si ali za možnost sodelovanja na forumih MMA.si je potrebno:
1. Potrditi strinjaje z navedenim v nadaljevanju s spodnjim pritiskom na gumb "Se strinjam".
2. Slediti navodilom na naslednji strani, kjer dokončate registracijo s kreiranjem unikatnega uporabniškega imena in z navedbo veljavnega elektronska naslova - emaila.
3. Geslo prejmete na naveden email istočasno s potrditvijo registracije. To geslo skupaj s kreiranim uporabniškim imenom nato uporabljate pri prijavi na portalu MMA.si. Registracija - članstvo MMA.si je brezplačno!
POZOR: Če gesla po zaključku registracije niste prejeli na navedeni email poštni predal in ste preverili tudi, da morebiti ni zašel med nezaželjeno pošto - SPAM, nam pošljite email na forumadmin@mma.si in vam ga bomo posredovali ponovno.

SPLETNA TRGOVINA MMA.si

Vaše uporabniško ime in prejeto geslo foruma se koristi tudi v spletni trgovini MMA.si. Prijavljeni uporabnik na forum ali v spletno trgovino direktno lahko tako koristi ugodnejše članske mma.si cene spletne trgovine MMA.si.


PRAVILA ZA UPORABNIKE FORUMA

Na forumih naj se uporabniki obnašajo etično in s spoštovanjem do drugih!
V odgovorih je potrebno slediti vsebini postavljene teme, v drugem primeru je zaželena objava nove teme.
Prepovedano je uporabljati več uporabniških imen.
Administrator in moderatorji imajo pravico kontrole nad objavljeno vsebino forumov v primeru neprimernih objav uporabnikov oz. kršenja etike ali pravil foruma.
Član foruma postane vsak registriran uporabnik in ima pravico objave novih tem ter dodajanja odgovorov na temo.
Vabljeni, da na forum prispevate vaše izkušnje z borinimi veščlinami, športi ali da dodate informacije o klubu v vašem kraju ali okolici.
Za kakršno koli spremembo, popravek ali po mnenju neprimerno objavo ali obnašanje s strani članov forumov se obrnite na moderatorja ali administratorja foruma.


Z registracijo se strinjate v celoti tudi s pogoji poslovanja MMA.si. Portal MMA.si deluje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), pravilih Evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in se zavezuje k trajnemu varovanju vseh podatkov članov MMA.si.