Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
si su na jiujitsu? ti je ratal koga submitat?
Odsoten
e ne sam papa muerte pa tomi sta mela sparing ( box ) pa sm gledal pol sm šou pa mal z tomijem jiujitsu pa me je kr dost nauču ratura res
a ti si isto na ultimmate? enkrat morm še na mma pridt da to vidm
Odsoten
MORM REČT da sta me papa muerte, rus al pa aljoša in Tomi full navdušla tko da pridem k njima dvema vsekakor še kdaj trenirat! Res se mi je full dopadlo.. tist zajebaval smo se pa vse.. da ni biu tak respect kt tm kje sm zdj... ( ...sej sama vesta ker klub... ) / drugač pa res supr. Aj SE VIDIMO
Odsoten
zanima me za jeet kune do,savate,jiu jitsu ter kickbox.in sicer me zanima,če v ljubljani v klubu kjer to trenirajo obstajajo začetne skupine pri starosti okoli 18 let.
Odsoten
Za ostale borilne veščine ne vem, ampak za savate sem prepričan da imajo začetno skupino za 18 letnike. Poglej na www.savate.si pa si nato izber tebi najbližjo lokacijo, pa tam poglej kdaj so reningi za začetnike.
Odsoten
Tuki kdo trenira samoobrambo pri ultimmate academy? Trenirajo tudi borbo s palico, me pa zanima predvsem kak se vam zdi trening. Upam, da ni noben jezn k sm v to temo napisu:P
Lep pozdrav
Odsoten
Jst sem dve leti hodil v JJK Shinto... www.jjk-shinto.org, potem pa zaradi familije in službe nehal.
Prej, ko sem hodil, je zadevo fural Gorazd Toplak, 5.dan, ki je resnično strokovnjak na tem področju,
zdej sem pa slišal, da večinoma eden izmed njegovih učencev. Baje ima nekolk drugačen način dela (bolj tradicionalno in manj športno usmerjen ), kar je zahteval nekolk časa, da se je folk navadu, zdej pa pravijo, da jim je cool, ker spoznavajo res ful različne tehnike. No, keri tud pojamrajo, da so premal zbiti na konc treninga, ampak to se lahk tud u fitnesu. Tolk iz pripovedovanja (dober glas v 9 vas
ostalo pa si lahko tko preberete na web-page.
SVG
Zadnjič urejal SVG (05.11.2007 16:05:39)
Odsoten
Pozdravljeni,
Star sm 23 let in si ze dolgo casa zelim trenirati nek borilni šport, s porastom popularnosti mešane borbe je končno prišlo nekaj tudi zame, saj me tovrstna borba najbolj fascinera + morm začeti malo migat ostala rekreacija se mi zdi zelo dolgočasna (fintess itd.), tole pa izredno zanimivo.
Malo sem si že prebral o ultimate akademiji in stvar je taka. Sem popolni začetnik kar se tiče borilnih športov, tako da me zanima kaj priporočate glede treninga mma + boks ali kakšna kombinacija je najbolj priporočljiva.
Zanima me tudi glede opreme, kaj se potrebuje za treninge?, saj ni potrebno imeti kimone itd...
Za zadnje pa še glede cene treningov, za 2x tedensko je 43 eur za 3x pa 60 eur, potem pa piše če si član foruma je 20% popusta? Ta popust velja za vsako mesečno članarino, ki potem znaša 34 eur?
HVala za odgovore vnaprej!
Odsoten
Macek je napisal:
Pozdravljeni,
Star sm 23 let in si ze dolgo casa zelim trenirati nek borilni šport, s porastom popularnosti mešane borbe je končno prišlo nekaj tudi zame, saj me tovrstna borba najbolj fascinera + morm začeti malo migat ostala rekreacija se mi zdi zelo dolgočasna (fintess itd.), tole pa izredno zanimivo.
Malo sem si že prebral o ultimate akademiji in stvar je taka. Sem popolni začetnik kar se tiče borilnih športov, tako da me zanima kaj priporočate glede treninga mma + boks ali kakšna kombinacija je najbolj priporočljiva.
Zanima me tudi glede opreme, kaj se potrebuje za treninge?, saj ni potrebno imeti kimone itd...
Za zadnje pa še glede cene treningov, za 2x tedensko je 43 eur za 3x pa 60 eur, potem pa piše če si član foruma je 20% popusta? Ta popust velja za vsako mesečno članarino, ki potem znaša 34 eur?
HVala za odgovore vnaprej!
Najbolj da jih pokličeš ali kontaktiraš preko emaila, pa prašaš vse to... za popust pa mislim da velja le ob včlanitvi, torej za 1. mesec... no še zmeraj bolj kot nič
Odsoten
DO Nanbudo šola vabi k vpisu novih članov vseh starosti v programe vadbe borilne veščine nanbudo.
Nanbudo je sodobna borilna veščina, ki na tradicionalnih temeljih ponuja zdravo telesno vadbo.
Več informacij na www.nanbudo.si.
Odsoten
KLUB BORILNIH VEŠČIN KOBRA
LJUBLJANA-VIČ
VEČ NA INTERNET STRANI: www.kickbox.si
E-mail, ki je objavljen na internet strani ni več veljaven, zato vas prosim, da nam pišete na: kickboks.kobra@yahoo.com
VABLJENI!
Zadnjič urejal Mate007 (29.02.2008 21:38:32)
Odsoten
Super. Lepo mi pozdravite Bojana Mašero. Pred mnogimi leti sva skupaj trenirala v full contact klubu Prule in mi je veliko pomagal pri treniranju tudi Bojan. Komaj čakam, da ga spet vidim. Upam, da se boste včlanil v KBZS in tudi začeli tekmovat seveda ,če imate interes.
Lp
Katana
Odsoten
Mene p zanima a je določena starost za treninge MMA in a te že na treningu razporedijo v kategorijo (ala lightweight) al je to use udvisn ud kluba pr katerm treneraš?
Odsoten
MuKi je napisal:
Mene p zanima a je določena starost za treninge MMA in a te že na treningu razporedijo v kategorijo (ala lightweight) al je to use udvisn ud kluba pr katerm treneraš?
mene pa zanima če boš kej Avatar zamenu
hecam se, mislm da pr ns ni še nč specificiran glede starosti,čeprov ti jest osebno ne bi pustu trenirat MMA v primeru da si mladoletn...pač bi te usmerjou samo v specifične BV in ti delou podlago za naprej - to je samo moje mnenje
p.s.: kaj če si mladoletn jABBA, še vedno prideš v Lightweight?!
Odsoten
KLUB BORILNIH VEŠČIN KOBRA
LJUBLJANA-VIČ
VEČ NA INTERNET STRANI: www.kickbox.si
PREDSTAVITEV: http://www.youtube.com/watch?v=u4RNJ7EUq7M
E-mail, ki je objavljen na internet strani ni več veljaven, zato vas prosim, da nam pišete na: matejmasera@yahoo.com
VABLJENI!
Odsoten
pridite kdaj h nam na sparing:)
Odsoten