Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Klubi v Mariboru
................................................................................................................................................................
1. Vnos novega kluba:
Predstavitev naj bo kratka in jedrnata!
Če še ni ustvari novo temo z imenom kraja, kjer se nahaja klub. Nato v tisti temi (kraju) dodaj objavo, v obliki predstavitve kluba. Kot primer si oglej prvo objavo v že ustvarjenih temah krajev.
2. Komentarji k klubu:
Dovoljeno je dodajati kratke komentarje klubu, kot priporočilo ali odgovor na zastavljeno vprašanje. Negativne pripombe in žalitve niso zaželene.
3. Povpraševanje po klubu
Dovoljeno je objaviti povpraševanje v nekem kraju v katerem se išče borilni stil ali znanje po tem. Uporabniki lahko tudi predlagajo potrebo in interese po klubu v določenem kraju.
Odsoten
ŽŠD Rokoborski klub Maribor
Smoletova 5
2000 Maribor
pri OŠ Maksa Durjave
Klub je po daljšem premoru letos začel ponovno delovati pod vodstvom Alberta Mihajlovića, prof. športne vzgoje, bivšega državnega prvaka v kadetski in mladinski kategoriji v grško-rimskem slogu.
Treningi so vodeni strokovno in zajemajo tudi druge športne discipline, ki so potrebne za vsakega dobrega tekmovalca, da si razvije vse motorične sposobnosti (gimnastika, atletika..) Trenira se grško-rimski slog in prosti slog. Veliko je parterne borbe. To je oprijemalna borilna veščina, kjer se uporabljajo prijemi in meti. Končni cilj je, da nasprotnika prisiliš na hrbet in ga zadržiš 3-5 sekund na hrbtu.
Dober rokoborec mora biti hiter, močen, kondicijsko pripravljen, se znati orientirati v prostoru - koordinacija in seveda zelo gibčen.
Zato je prodor v sam svetovni vrh zelo težek, ker za takšen uspeh je potrebnih veliko treningov.
Treniramo:
0. stopnja Elementarna šola rokoborbe
1. stopnja Grško-rimski stil rokoborbe
2. stopnja Prosti stil rokoborbe
Ker tudi v našem klubu želimo slediti smernicam svetovne popularizacije smo začeli intenzivno delati še:
3. stopnja Submission wrestling
4. stopnja Combat Submission wrestling
http://www.rokoborba.eu
Urnik vadbe:
PONEDELJEK 18.00-19.30
SREDA 18.00-19.30
PETEK 18.00-19.30
VABLJENI!
Zadnjič urejal Albert (31.10.2007 08:59:00)
Odsoten
Ju-Jitsu klub ADk Maribor
Splavarski prehod 6 na lentu
2000 Maribor
pri stari vinski trti
Leta 1990, natančneje 1. septembra, se je pod vodstvom idejnega vodje in klasičnega trenerja Karla Kelca zbrala manjša skupina intuzijastov in ustanovila JU-JITSU KLUB MARIBOR.
Ju-Jitsu klub ADK Maribor deluje pod okriljem Ju-Jitsu zveze Slovenije, ki je članica Mednarodne Ju-Jitsu zveze.
Trenutno je v klubu registriranih okoli 80 aktivnih članov, ki obiskujejo treninge v treh starostnih skupinah. Vsaka skupina opravi na teden tri treninge po 90 minut. Tekmovalci pa imajo treninge še izven teh terminov.
Sedež kluba je v Ljubljanski ul. 17/b, svoje vadbene prostore pa imamo na Lentu, na Splavarskem prehodu 6.
Treningi:
otroci : V TOREK IN ČETRTEK
od 17:00 do 18:30
mlajši člani in začetniki :V TOREK, SREDO IN PETEK
od 18:15 do 19:45
člani :V TOREK, SREDO IN PETEK
od 20:00 do 21:30
ter V SOBOTO
od 11:00 do 13:00 .
Po vsakem treningu lahko tudi pridete v bar ki ga imamo zraven kluba ter se prijavite.
Če informacij imate na strani www.ju-jitsuklubadkmaribor.si
Zadnjič urejal Vitor Belfort (14.05.2006 11:58:06)
Odsoten
WKSA- World Karate-do Shotokan Academy
TRENINGE VODI SENSEI LJUBO JAVORŠEK.
TEKMOVALNO POT JE JE SPREJEL KOT KORAK V NADALJNJEM RAZVOJU IN ISKANJU RESNIČNEGA BISTVA KARATE DO-a, TER VSTOPA V SFERE BUJENJA IN KONTROLE NOTRANJE ENERGIJE.
Informacije: (041 )697-106 (Ljubo Javoršek),
Ponedeljek, torek, sreda, četrtek- DVORANA TABOR ob 18:15
VRNITI KARATEJU NJEGOVO BISTVO - JE NAŠ CILJ
WKSA
Odsoten
fight xtreme
ultimate fight, sambo, rokoborba, judo
pon, sre, sob,: 18:00-20:00
Razvanjska cesta
razvanje
Odsoten
ŽŠD Kickboxing klub Maribor
Engelsova 6
2000 Maribor
Kickboxing klub, v katerem se trenira izključno Full Contact. Treningi potekajo v telovadnici Osnovne šole Maksa Durjave na Smoletovi 5. Člani kluba so razdeljeni v dve skupini;
1. Začetna skupina katero vodi g. Zlatko Slavinec. Treningi potekajo vsak torek in četrtek od 19:30 do 21:00. Prisotni v tej skupini se naučijo osnov kickboxinga in povečajo fizično pripravljenost.
2. Tekmovalna skupina, katero vodi g. Zoran Mirič. Treningi potekajo vsak ponedeljek, sredo in petek od 19:30 do 21:00. Skupina je rezervirana za vse člane, kateri imajo željo tekmovati v disciplini Full Contact kickboxinga.
informacije; www.wako-maribor.com
Odsoten
da dodam www.fightxtreme.org
Odsoten
Vprašal bi, če je kakšen MMA klub v MB? Drugo leto grem namreč študirat v MB pa bi seveda rad treniral
Odsoten
Mene pa zanima če keri klub tajskega boksa vpisuje nove člane?
Odsoten
Zdravo!
Ukvarjamo se z tajskim boksom v MARIBORU. Imamo več skupin glede na znanje.
Odprla pa se bo tudi nova začetniška skupina.
Poslji na email: mb.legija@gmail.com ime,starost,telefonsko številko ter informacijo če si se že z borilnimi veščinami ukvarjal.
Lp
Odsoten
Nova spletna stran na kateri imate tudi najnovejšo predstavitev kluba na reviji borilnih veščin, ki je potekala v UŠC-ju v Mariboru.
http://www.fightxtreme-club.com/
Lp
Odsoten
Za enega mojega prijatla sprašujem in bi vas proso če bi mi lahko odgovorili.Sčučajno sem na forumo zasledil da imajo študentje v Mariboru 30 evrov za pol letno članarino in bi rad vedel kje to in vse podatke ki mi jih lahko date bi bil vesel in rad bi se opravičil ker to nisem napisal kar pot tisto temo vendar sem pozabil kje sem to prebral.L.P peckop
Odsoten
http://www.zdravazabava.com/index.php?o … mp;lang=sl
članska izkaznica 10€ + vadba 2x tedensko 20€, velja pa za en semester solski.. vec pa pise na zgornji povezavi
to bo to
Zadnjič urejal Safex (10.01.2010 03:19:19)
Odsoten
OK hvala
Odsoten
kaj še je ki mma v maribori razen fight xtreme.Ker mi je te predaleč
Zadnjič urejal peckop1234567 (28.02.2010 12:38:07)
Odsoten
ŠD LEGIJA
Muay thai & K-1 stil borbe
http://www.legija.si
Odsoten