Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Wow, vale tudo.... Tole me v bistvu najbolj zanima ker sem vedno bolj težil k samoobrambno orientiranim stvarem (poudarek na športni plati -heavy gi tehnike,...- me ne zanima toliko), pa sploh nisem vedel da je tukaj. Edino odmaknjena lokacija je problem ker me že tako $ zafrkava... Bom verjetno šel tudi na Barro pogledati, ker je bližje pa da vidim kako je.
Res lepa hvala za vse podatke, mislim da me boste v kratkem garbali : ))))))))))))).
Zadnjič urejal devlin (13.04.2010 10:56:45)
Odsoten
A je kšn Taekwondo klub u kranju ?
Odsoten
Boks Klub Kranj Duško čavič
Pozdravljeni zanima me vaše mnenje o tem klubu ....zaradi poškodbe kolena bom moral zapustit jiu jitsu za en cajt bida....vsako mnenje dobrodošlo
Lp
Odsoten
zelo znan klub v Kranju, po mnenju mnogih tudi eden najboljših boks klubov v tej okolici... sicer pa nimaš kaj zgrešiti pri katerem koli klubu, če greš preveriti oz nardiš tam trening in vidiš kako ti ustreza oz se odločiš za tem
Odsoten
Zivjo, sem nov na forumu in me zanima, ce obstaja opcija vadbe Jeet Kune Do ali Kickboxa oz. kaksna mesanica vsega skupaj, pa da je poudarek tudi na rokah, v Kranju ali okolici. Gre se mi bolj za rekreativne treninge in ne za tekmovanja. Iscem kaksen vredu klub.
Gledal sem tudi Ninjutsu samo kakor vidim je moznost treningov samo v LJ?
Hvala za pomoc in lp
Zadnjič urejal list (19.05.2013 22:35:09)
Odsoten