Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
V braslovcah je telovadnica zaprta sam tekmovalci hodmo k enem k ma en tak plac. Lahk tja prides.
Odsoten
mah,nisem se treniral tajskega boksa, sem samo naveden boks,pa bi raje mal z zacetniki zaenkrat brcal:)
20. avgusta se bo ze na novi lokaciji treniralo?
hvala
aljaž
Odsoten
Ne se avgusta, ampak s treningi pricnemo septembra. 20. avgusta pa izvemo termine in kraj.
Lp
Odsoten
Treniraš tud dekleta? Moja sestra se zanima za treninge.
Odsoten
trenira dekleta... in to zelo uspešna:D
Odsoten
Seveda treniramo dekleta. V klubu imamo trenutno samo dve zenski in ena je res zelo uspesna, druga pa je bolj zacetnica. Zelimo pa si, da bi jih bilo vec, ker ta sport dalec od tega, da je samo za moske, ceprav marsikdo misli tako.
Odsoten
Lp vsem skupaj
Sporocamo vam, da se treningi Tajskega boksa v Celju zacnejo v torek 02. septembra ob 17 uri. Treningi bodo potekali na Osnovni soli Frana Rosa v Celju in sicer:
Torek: 17.00 do 19.00,
Sreda: 18.30 do 20.30 in
Petek: 18.30 do 20.30
Info: 031 301 987
Obvezna oprema : Veliko volje:)
Se vidimo.
MUAY THAI KLUB WARRIOR CELJE
Zadnjič urejal moris (25.08.2008 19:58:54)
Odsoten
to je za tekmovalce, ali zacetnike ali za oboje skupaj?
sem te pozabil na poroki vse te stvari vprasat:)
hvala
aljaž
Odsoten
Obvezna oprema : Veliko volje:) -> zdi se mi da je tako za začetnike kot za tekmovalce ali ? .. hehe uživajte
Odsoten
treninge bomo imeli za zacetek vsi skupaj.
Aljaž tud ce bi me uprasu bi verjetn pozabu:)
Odsoten
moris: teme sem ti premaknil sem pod Celje, da bo zadeva bolj pregledna in na mestu, tako da tudi v nadaljnje lahko vse info okoli svoje dejavnosti v Celju oglašuješ tukaj...
Odsoten
Drugače pa za vse ljubitelje grapplinga, BJJ-a ter MMA-ja v Celjskem koncu, vidim da so interesi po tej dejavnosti v tem koncu ze nekaj casa veliki ampak ocitno ni bilo priloznosti...
Če je zadosti oz vsaj nekaj za zacetek ljudi zagretih za take treninge se lahko kaj zmenimo in pričnemo s to dejavnostjo tudi v vašem koncu. Lahko tudi v sodelovanju oz. dopolnitvijo programa kakega tamkajšnjega kluba.
Npr moris, nestor, BAdMF in drugi, če želiš k boksu ali se bolse MT-ju dodati grappling in tako dobiti najboljšo obliko MMA-ja sporoči pa se bomo zmenili. Prav tako no d oktobra pa do konca leta v Slo dober mojster BJJ-ja ter tudi MMA-ja tako da je dobra priloznost za to. Vse se lahko prijateljsko zmenimo, npr za kak tedenski termin ali vikend seminarje... nekaj info o brazilcu je tudi ze tukaj: http://forum.mma.si/viewtopic.php?id=1565
Več info in interese pa lahko tudi na PM...
Odsoten
ka v torek se že kr trenirat začne al bo kak predstavitveni trening?
LP
Odsoten
O kumbi, bi se dal za prevoz zment, kr še nimam izpita? (dans sm mel izpitno vožnjo, pa ni znesl)
Primož
Odsoten
Mal bo na zacetku predstavitve, pol bomo pa nrdil tak u izi trening za prvic, da se mal spoznamo.
Pol v sredo bo pa ze bolj resno.
Odsoten