Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
mene zanima če je kaki klub v celju ultomate fighta in muay thaia jaz sem v mariboru treniro muay thai pa še kar treniram ampak nebom več ke pridem v celje sem pač iz celja prau doma v mbju sem hodil v šolo in sem tu treniro zaj me pa zanima klub za ultomate fight in muay thai muay thai treniram že 2 leti ultomate fight pa 3 5 leet če kdo ve kaj za ultomate pa muay tahi naj mi prosim čim prej sporočijo
lp
almir
Odsoten
pecii je napisal:
mene zanima če je kaki klub v celju ultomate fighta in muay thaia jaz sem v mariboru treniro muay thai pa še kar treniram ampak nebom več ke pridem v celje sem pač iz celja prau doma v mbju sem hodil v šolo in sem tu treniro zaj me pa zanima klub za ultomate fight in muay thai muay thai treniram že 2 leti ultomate fight pa 3 5 leet če kdo ve kaj za ultomate pa muay tahi naj mi prosim čim prej sporočijo
lp
almir
http://www.mma-redtigerteam.com/
imaš MT, BJJ in MMA ... nekaj minut stran iz centra Celja proti Mb (ter cca pol ure iz Mb po avtocesti)
Odsoten
Tajski boks imas v Novi vasi-Celje...klub Warrior.lp
Odsoten
kaj mi lahko powete če poznate kakega aleša ko ima v celju tajski boks XD klub tajskega boksa XD pa kaki klub je v celju mma
Odsoten
Mene pa zanima če je že kakšen mma klub v celju vem da je tajski boks za mma pa ne vem... ful bi rad treniru mma sam je najbližji klub mnda v šentjurju zanima me če je še kakšn v celju.
Odsoten
...v Celju je veliko klubov, namesto da bi enega orng naredili....združite se...pa sodelujte kej...
LP Miha
Odsoten
predvidevam, da v celju še vedno ni mma kluba
Odsoten
Tako je, imaš ga pa v Šentjurju (10min vožnje od celja) kot je že nekdo omenil.
Odsoten
lp
Kje poteka kakšna parterna borba ali kombinirani stand-ground treningi na destinacijah trbovlje-laško-celje?
Tud če trenira zaprta družba med seboj, dam za rundo, če mi dovolite pridit na trening.
Ker tole je groza, kako je vse mrtvo na tem območju!
lp vsem fajterjem po duši.
B
Odsoten
biaggoxxx je napisal:
lp
Kje poteka kakšna parterna borba ali kombinirani stand-ground treningi na destinacijah trbovlje-laško-celje?
Tud če trenira zaprta družba med seboj, dam za rundo, če mi dovolite pridit na trening.
Ker tole je groza, kako je vse mrtvo na tem območju!
lp vsem fajterjem po duši.
B
kot že omenjeno, sicer le par minut vožnje iz Celja proti Šentjurju imaš odlične parterne treninge, BJJ GI in No-Gi, in sicer je to v prostorih wellness centra Aspara Šentjur, treninigi so:
Sreda 18:00 - 19:30
Petek: 18:30 - 20:30
vir: http://www.bjj.si/si/termini_treningov
vem pa da ostale dneve delajo tudi stand-up in kombinirajo z MMA tako da lahko delaš celotno kombinacijo če hočeš.
Priporočam ti da se oglasiš na enem od zgornjih terminov in se tam vse pozanimaš...
Odsoten
kateri klubi vse pa so v celju?
Odsoten
Ka bi mi lahka kdo prosim povedo če je zdej kak klub v celju za MMA-ja sem začetnik oz. prej sem treniral judo 2 leti. Če lahka kdo pokliče na številko 070-758-747
Odsoten
Muay thai & MMA gym Warrior Celje ima po novem tudi BJJ in MMA....Trener je iz New Jerseya, treningi pa so sak dan ob 18.30, Muay Thai pa ob 20.00....Evo zej pa imatte orng trenerja za MMA in Bjj v Ceju pa boo vidli kolk si vas res zeli trenirat....
Lp in se vidimo
Več o klubu na facebooku: WARRIORS GYM CELJE
Zadnjič urejal kyshenko (23.05.2013 10:39:00)
Odsoten