Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Glede na to, da je tema stara že leto in pol, se je situacija medtem kaj spremenila in B.O.B. naredila dosegljivega tudi plebejcem ali se še vedno vrti cena okoli 300 € ? Viri zelo zaželjeni.
Odsoten
Ha, ha. Jaz sem kupil t.i. Half BOB (danes Sparring BOB) po promocijski ceni 150 USD. Skupaj s poštnino ter dajatvami me je stalo cca. 270 EUR.
Danes Sparing BOB stame enkrat več in sicer 300 USD. Skupaj s poštnino ter dajatvami torej pride cca. 400 EUR! Torej precej dražje.
Klasični BOB bi te stal cca. 425 EUR, BOB XL pa 520 EUR.
Cene ubijajo.
Žal nisem raziskoval, če se je v tem času pojavila kakšna cenejša varianta kako priti do BOBa.
Odsoten
Zbujam staro temo - a se v SLO že kje dobi B.O.B.-a oz. kakšne so alternative?
LP
Odsoten
http://www.rabljenafitnesoprema.si/inde … uct_id=886
To sm js edino zasledil( ni pa prav b.o.b).
Odsoten
kunta je napisal:
http://www.rabljenafitnesoprema.si/index.php?route=product/product&path=116_120&product_id=886
To sm js edino zasledil( ni pa prav b.o.b).
to isti vam dobavimo preko MMA.si spletne trgovine za 350€ , info na PM ali email...
Odsoten
Trenutna situacija, kot jo vidim po popoldnevu brskanja:
Cene so še vedno visoke za Neameričane, še vedno pa se najbolj splača naročiti iz Amerike.
Century na svoji evropski strani ponuja Sparring/Half BOB za 350€ toda brez poštnine iz Nemčije, ki je 30+ €.
Na ameriški strani stane 195€, ne glede na količino (101 BOB = 195€*101).
Poštnina
1 kom = 90€/kos
2 kom = 75€/kos
3 kom = 70€/kos
3 kom = 68€/kos
5 kom = 66€/kos
10 kom = 63€/kos
15 kom = 61 €/kos
195 (cena)
+ 90 (poštnina)
+ 57 (20% DDV)
+ 9 (2.7% carine)
~ 351€
Za hec sem probal še Kitajce (Tajvance) na AliBabi.
30 komadov, FOB Taiwan, 140€ kos. Dostava do Kopra 1500$ za 30 kosov torej 38€. Kakšen logistično izkušen član na tem forumu ? Če je sploh interes.
Zadnjič urejal Adernan (24.01.2013 11:14:54)
Odsoten
kje si nasel te podatke, jaz že dva dni iscem in skoraj nic ne najdem oz. ne dobim odgovora,
če boš naročal mi javi, ker bi ga jaz tudi imel
lp
Odsoten
ali pa če še imaš kontake, bi te prosil če mi jih posredujes
lp
Odsoten
Mene tudi tale bob zanima, pol ste ga vsi iz amerike naročili?
Odsoten