forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#17 01.02.2010 21:20:01

unikkat
MODRI rang [I ]
Registriran: 03.01.2010
Objav: 9

Re: Velenje

bakiflex je napisal:

matejo je napisal:

Ga bo dobil v kratkem smile Pol bomo pa vidl kolk vas je fajterjev...

wink

V Velenju se že nekaj dogaja na področju Muay Thai-ja. Od meseca oktobra 2009, se je zbrala skupina ljudi, ki deluje v smeri omenjene borilne veščine. Tudi papirji za ustanovitev kluba so že oddani naprej. Klub nastaja zaradi ljubiteljev borilnih veščin, in ne zaradi namena da bi komu škodovali (ne omenjenem klubu zgoraj, niti ostalimi v bližini našega mesta). Vsi vemo pa da se od kluba ne da živeti, torej finance tudi niso vzrok vsega tega...

Za enkrat pridno migamo, počasi nabiramo izkušnje in opremo. Odpirajo se tudi možnosti najema prostora, ki bo namenjen samo borilnim veščinam. Trenutno ne sprejemamo novih članov. Vsi člani, ki so trenutno v klubu so bili izbrani z moje strani ali od nekoga iz skupine. Ne želimo imeti uličnih pretepačev, izterjevalce, preprodajalce itd po čem je naše mesto znano. Dolgoročno želimo delati na tekmovalni poti, torej ustvarjati tekmovalce in s tem dosegati športne dosežke. Iz omenjenih razlogov previdno zbiramo člane in do nove sezone september 2010 ne sprejmamo začetnikov. Za enkrat se finančno koliko-toliko pokrivamo in nam je ok.

Med nami so 3.člani, ki že imajo izkušnje in so že stopili v ring. Ostali smo še začetniki. Med mlajšimi se pa najde tudi kakšen, ki bo v bodočnosti presenetil. Nekaj se dogovorajmo tudi z vsem znanim trenerjem(o imenih ne bi zaenkrat), ki ni iz našega mesta. Verjetno se bomo hodili izobraževati ven, veselimo se tudi obiska trenerja v našem mestu. Predsednik sem jaz Branko Ćumurdžić, trener je pa Aleš Čujež. Vsak začetek je težek in upam, da ostali spoštujete in cenite naše stališče. Vsi, ki bi se nam radi pridružili drugo sezono me lahko kontaktirate preko pm.

LP!
Branko Ćumurdžić

ka a v onemu prostoru ka bo ali bodo lahko posamezniki tudi trenirali ali bo to najem klubov.sem pa izvedel da hoce ales cujez vzeti v najem dvorano v sostanju v pilon centru

Odsoten

#18 01.02.2010 22:27:51

bakiflex
VIJOLIČNI rang [IIII]
Registriran: 17.02.2008
Objav: 89

kyshenko je napisal:

Vsak začetek je težak in vam želim veliko uspehov, ter da vzgojite čimveč dobrih tekmovalcev, ker s tem se Muay thai širi v Sloveniji.

Hvala kyshenko!

Odsoten

#19 01.02.2010 22:29:59

bakiflex
VIJOLIČNI rang [IIII]

unikkat je napisal:

bakiflex je napisal:

matejo je napisal:

Ga bo dobil v kratkem smile Pol bomo pa vidl kolk vas je fajterjev...

wink

V Velenju se že nekaj dogaja na področju Muay Thai-ja. Od meseca oktobra 2009, se je zbrala skupina ljudi, ki deluje v smeri omenjene borilne veščine. Tudi papirji za ustanovitev kluba so že oddani naprej. Klub nastaja zaradi ljubiteljev borilnih veščin, in ne zaradi namena da bi komu škodovali (ne omenjenem klubu zgoraj, niti ostalimi v bližini našega mesta). Vsi vemo pa da se od kluba ne da živeti, torej finance tudi niso vzrok vsega tega...

Za enkrat pridno migamo, počasi nabiramo izkušnje in opremo. Odpirajo se tudi možnosti najema prostora, ki bo namenjen samo borilnim veščinam. Trenutno ne sprejemamo novih članov. Vsi člani, ki so trenutno v klubu so bili izbrani z moje strani ali od nekoga iz skupine. Ne želimo imeti uličnih pretepačev, izterjevalce, preprodajalce itd po čem je naše mesto znano. Dolgoročno želimo delati na tekmovalni poti, torej ustvarjati tekmovalce in s tem dosegati športne dosežke. Iz omenjenih razlogov previdno zbiramo člane in do nove sezone september 2010 ne sprejmamo začetnikov. Za enkrat se finančno koliko-toliko pokrivamo in nam je ok.

Med nami so 3.člani, ki že imajo izkušnje in so že stopili v ring. Ostali smo še začetniki. Med mlajšimi se pa najde tudi kakšen, ki bo v bodočnosti presenetil. Nekaj se dogovorajmo tudi z vsem znanim trenerjem(o imenih ne bi zaenkrat), ki ni iz našega mesta. Verjetno se bomo hodili izobraževati ven, veselimo se tudi obiska trenerja v našem mestu. Predsednik sem jaz Branko Ćumurdžić, trener je pa Aleš Čujež. Vsak začetek je težek in upam, da ostali spoštujete in cenite naše stališče. Vsi, ki bi se nam radi pridružili drugo sezono me lahko kontaktirate preko pm.

LP!
Branko Ćumurdžić

ka a v onemu prostoru ka bo ali bodo lahko posamezniki tudi trenirali ali bo to najem klubov.sem pa izvedel da hoce ales cujez vzeti v najem dvorano v sostanju v pilon centru

Trenutno ti ne morem nič povedati. Vse je v zraku. Šoštanj odpade...

Odsoten

#20 02.02.2010 08:16:22

Yaksha
RJAVI rang [III ]
Od: Kras
Registriran: 29.06.2006
Objav: 365
Spletna stran

Samo delat in stiskat zobe, pa rezultati bodo prsli wink
Tako naprej

RESPECT YOURSELF AND YOUR OPPONENT!!! by nubo11
ยัคชา ทีมต่อสู้ - มวยไทย

http://www.yaksha.si

Odsoten

#21 02.02.2010 12:10:47

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

Yaksha je napisal:

Tako naprej

+1

Bakiflexu, Alešu in ostalim...želim da vam uspe razviti sceno (še bolj) tudi v tem Velenjskem koncu! In če boste kdaj razmišljali da bi dodali tudi borbo na tleh ali MMA pa smo pripravljeni, da vam priskočimo na pomoč tudi iz Ljubljane če bo potrebno... just keep on fighting! zakon

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#22 02.02.2010 12:22:30

gverilec
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 07.02.2008
Objav: 69

Ko smo že pri skakanju na pomoč, sta se z Alešom že kaj dogovorila za letos?

Odsoten

#23 02.02.2010 12:43:28

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

gverilec je napisal:

Ko smo že pri skakanju na pomoč, sta se z Alešom že kaj dogovorila za letos?

jp, verjetno začnemo z marcem v Mb, bodo objavljene podrobnejše info v roku tedna, dveh...

Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

#24 02.02.2010 13:12:45

gverilec
VIJOLIČNI rang [III ]
Registriran: 07.02.2008
Objav: 69

Res lepo od vas da delite znanje z drugimi, največ kar se da pri nas naučit parterja je v kakšnem judo klubu, tako da res upam da se kmalu vidimo.

Odsoten

#25 02.02.2010 18:46:33

unikkat
MODRI rang [I ]

MMA.si je napisal:

Yaksha je napisal:

Tako naprej

+1

Bakiflexu, Alešu in ostalim...želim da vam uspe razviti sceno (še bolj) tudi v tem Velenjskem koncu! In če boste kdaj razmišljali da bi dodali tudi borbo na tleh ali MMA pa smo pripravljeni, da vam priskočimo na pomoč tudi iz Ljubljane če bo potrebno... just keep on fighting! zakon

ja js bi bil najbolj vesel ce bi ti prisel nas trenirat mma zato ker sem slisal v lj da si eden izmed najboljsih trenerjev v bjj stand up je pa pol druga zgodba

Odsoten

#26 02.02.2010 18:48:51

unikkat
MODRI rang [I ]

bakiflex je napisal:

unikkat je napisal:

bakiflex je napisal:

wink

LP!
Branko Ćumurdžić

ja ka pa pol pri matevzu prazniku

Odsoten

#27 02.02.2010 19:24:37

emi
BELI rang [IIII]
Registriran: 13.03.2009
Objav: 6

ja pobi gremo trenirat

Odsoten

#28 02.02.2010 19:26:37

emi
BELI rang [IIII]
Registriran: 13.03.2009
Objav: 6

train hard and smart

Odsoten

#29 02.02.2010 22:57:04

bakiflex
VIJOLIČNI rang [IIII]

MMA.si je napisal:

Yaksha je napisal:

Tako naprej

+1

Hvala obema. Zaenkratnas čaka še veliko dela z MT, kasneje pa vsekakor MMA.

Odsoten

#30 02.02.2010 23:04:12

bakiflex
VIJOLIČNI rang [IIII]

unikkat je napisal:

bakiflex je napisal:

unikkat je napisal:

ja ka pa pol pri matevzu prazniku

On ma dobro idejo, samo če mu uspe vse skupaj realizirat. Pridružili bi se mu pod pogojem da ne gremo na slabše. Ostati mora vsaj na takem nivoju, kot smo si sami ustvarili. Zaenkrat je to tudi še v zraku in ni nič drugega kot ideja. Mi pa ostajamo kjer smo...

Odsoten

#31 12.02.2010 13:01:16

bakiflex
VIJOLIČNI rang [IIII]

Klub Tajskega Boksa Velenje oz. KTB Velenje je uradno ustanovljen z dnem 10.2.2010
Matična št. 4017838000. Za več informacij preberite poste ugoraj ali pokličite na št. 040/72-88-42 Branko

Odsoten

#32 13.02.2010 09:40:44

matejo
Črni rang
Registriran: 30.09.2006
Objav: 508

Še enkrat čestitke in srečno pot smile

KTB "NAK MUAY" Ivančna Gorica
www.nak-muay.si

Odsoten

Noga deske