Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Frédéric BELLONIE je savater, kr soliden, dela pa še ostalo.

če radio študent vrti malo bolj alternativno muziko, zakaj jo ne bi še tudi mi malo stran od pravega pop sveta borilnih veščin. britni spirs pa to 
Odsoten
Bogi Bellonie, tku jh bo fasu od Sponga.
Odsoten
spong ga bo pojedo:)!!!!
Odsoten
Tale Bellonie ne zgleda tolk šwoh... http://www.youtube.com/watch?v=TLGjUn4M … re=related
Sam vsen war Spong... 
Odsoten
ni šwohn..samo spong ga ma...
Odsoten
Na začetku piše 99 combats - 97 w - 2 d - 51 KO - Tu pomen da fant še ni zgubu fajta???
Tu pomen da mu bo zdej prvi poraz. - Tu bo pa treba videt.
Odsoten
Jp 
Odsoten
Dober profil ni kaj odvisno skom od dobrih borcev se je ze boril ! Ko berem Nizozemčev profil vidmim da na začetku piše Tyron Spong in to mi deluje malo bol prepričlivo kot pa 99 combats - 97 w - 2 d - 51 KO čeprav je res da je statistika Francoza fenomenalna .
Zadnjič urejal mirancar (28.04.2008 21:21:21)
Odsoten
oba sta huda in sploh ni važno kakšen bo rezultat. Če ste fajterji po srcu boste cenili dober fajt ne pa KO u prvi sekundi.
Managerji so zrihtal zelo dobro kombinacijo borcev. Men se zdi da ga bo Belonie zgubu, če pa dobi ta fajt bo to lepo presenečenje , glede na to da ni vajen sezutega fajta kot savate borec. Njegova odlika je muvanje, taktika in pa dobra ročna tehnika z lahkotnimi brcami. Spong je pa buldožer.
Zanimiv fajt bo.
Odsoten
Samo res Spong je buldožer ! Lepo povedano !
Odsoten
to bo lepo vidt...k bojo posnetki jih prosm nalimite-hvala...
Odsoten
tle je meu lahkega nasprotnika
Odsoten
Jst ne vem, sej ne da je slab sm u prvem filmčku se je kr neki spotikou, pa sploh mi ne deluje kukr brez poraza pr 99 fajtih. Ne vem če bo meu Spong velik posla.
Odsoten
te statistike so po moje iz savata pa delno iz ostalih sistemov po Franciji.
Dejmo se presenetit in bomo vidl a se bo model skopou izpod buldožerja k ga bo ta hotu povozt, ker men se zdi mal preveč ležeren da bi se uprl navalu k ga bo deležen. Ima sicer tekoče roke pa gud gibanje - je pa za počakat in vidt kako bo odgovoru na presing.
Odsoten
lepo smooth dela samo za sponga ne bo dovolj. lahko pa preseneti. to vedno.
btw...aziz jahjah je ucenec ramon dekkerja...
Odsoten
ja kdaj bo ta fajt?če spšloh bo?
Odsoten
Strani: 1 2