Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Torej treniram muay thai ( ne dolgo ) in razmišljam da bi še šel malo jiu jitsu trenirat da mi se še mal submissions nauču.Zanima če je bi blo to dobro ter ali bi me jiu jitsu oviral pri muay thai ?
Odsoten
S čim naprimer pa bi te lahko oviral? 
Odsoten
theDiaMonD je napisal:
Torej treniram muay thai ( ne dolgo ) in razmišljam da bi še šel malo jiu jitsu trenirat da mi se še mal submissions nauču.Zanima če je bi blo to dobro ter ali bi me jiu jitsu oviral pri muay thai ?
jah,odvisno kake cilje maš...če se mislš borit v MMA je JJ obvezen!
Odsoten
Mah nimam se ravno namena boriti v MMA no . Torej bi blo fajn če bi obe dve borilne veščine treniral naenkrat. Mislil sm da bi me lahka pol motu kak guard al pa kej tazga nevem .Zato pa vas sprašujem 
Odsoten
theDiaMonD je napisal:
Mah nimam se ravno namena boriti v MMA no . Torej bi blo fajn če bi obe dve borilne veščine treniral naenkrat. Mislil sm da bi me lahka pol motu kak guard al pa kej tazga nevem .Zato pa vas sprašujem
hehe,gard iz JJja te pa res ne more motit pr Tajskem boxu 
...tko k tega sexy modela,naprimer ne

Odsoten
Ok .Mislu sm pač da ni priporočljivo trenirat oboje skupi . Začnem pol JJ 13.Maja da se še mal na tleh naučim 
Odsoten
theDiaMonD je napisal:
Ok .Mislu sm pač da ni priporočljivo trenirat oboje skupi . Začnem pol JJ 13.Maja da se še mal na tleh naučim
mislu pa stisnu hehe 
sam neki mi povej,mislš it na tradicionalni al BJJ?!
Odsoten
Hm če ti po pravici povem nevem točn kir je ker mi mamo neko novo telovadnco v našem kraju in sm zvedo da se začne 13 . maja JJ nč pa nepiše kak JJ tak da po moje je tradicjonalni 
Odsoten
theDiaMonD je napisal:
Hm če ti po pravici povem nevem točn kir je ker mi mamo neko novo telovadnco v našem kraju in sm zvedo da se začne 13 . maja JJ nč pa nepiše kak JJ tak da po moje je tradicjonalni
jah,tradicionalni ma tud udarce...tuki pa lahko kake navade pobereš,po drugi strani majo pa tud prva liga mete...odloč se sam,kokrkol sm pristaš mešanih BV-tko da ne morš sfalit 
Odsoten
Problem je samo da v okolici mam samo Muay thai , karate , tai chi , JJ , Judo kej druzga pa ni daleč na okrog
Bom šou na kak trening pogledat pa bom vido kak je
Tnx za pomoč 
Odsoten
theDiaMonD je napisal:
Problem je samo da v okolici mam samo Muay thai , karate , tai chi , JJ , Judo kej druzga pa ni daleč na okrog
Bom šou na kak trening pogledat pa bom vido kak je
![]()
Tnx za pomoč
ni problema,sej zato smo tle 
glej,jest bi ti tkole svetvou; nečesa se lot al MT al JJ,pol oddeli par borb pa pač probi bit najbolši v tem kar delaš...k boš to dosegu,presedlej na drugo BV-nč prej! Bolš da si v eni BV dober,kokr v treh povprečen
v vsakem primeru pa pejt na čim več različnih treningou,da boš vidu kaj ti bol sede; bit grappler al hitter 
Odsoten
Ubistvu bi na Jj šou sam ne ene par treningov tak da se mal osnove groundfighta naučim da se bom še mal na tleh znajdu drugače mi je pa bol všeč MT 
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
theDiaMonD je napisal:
hehe,gard iz JJja te pa res ne more motit pr Tajskem boxu
...tko k tega sexy modela,naprimer ne![]()
http://i53.photobucket.com/albums/g54/B … 1027-1.jpg
ka sm se tle zasmejou
ja ta model je najbol seksi na teh tekmovanjih

Odsoten
Pizda je seksi, pubeci si kar želijo biti v njegovem guardu

Odsoten
ja..ehhe...meni je kr dau telefonsko..da ga poklicem kdaj hocem bit w njegowem gardu...al pa bit submitan..ehhe
Odsoten
ta model je tok seksi, da se tud Chuck Norris skrije pred njim 
Odsoten
Strani: 1 2