Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Lep pozdrav!
Rabil bi vaš nasvet in scier kupujem ene kvalitetne rokavice za kickbox, ker bojo stare šle kmalu k hudiču, stare so bile penna iz pravega usnja in so mi kar dobro služile, vendar so se mi zdele premehke. Ko sem mal probal rokavice od nekoga ki z mano trenira so bile spredaj čisto trde da si lahko boksal v zid, pa ne bi čutil ničesar medtem ko so moje čisto mehke oz. dosti mehkejše od vseh skoraj ko sem jih probal.
Tako da me zdaj zanima v čem je sploh fora teh trdih/mehkih rokavic, je to glede na tip rokavic ali kvaliteto izdelave ali kaj?
Za katero firmo naj se ozrem, top ten mogoče? kaj drugega? Kje bi se dalo to nabavit?
Pogoj je edino da so iz pravega usnja in kvalitetne, cena tam nekje do 50 eur, +/- 10 eur
Hvala za odgovore
lp
Odsoten
Pomembno je tudi da so ob zapestju cimbolj trde, zaradi boljse zascite.
Odsoten
Pozdravljeni.
Za rojstni dan bi sestri, ki je šele začetnica v kickboxu rada kupila rokavice, ki imajo "posebno" zunanjost.
Zanima me, če bi bile te primerne, in če niso, če imate kakšne predloge kje kupiti dovolj kvalitetne za ceno do 40 e.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? … RK:MESE:IT
Najlepša hvala.
LP
Odsoten
Eva, poglej tule mma.si trgovino imajo veliko "ženskih "modelov rokavic,ki so veliko lepse...
Odsoten
No, ker je lepota subjektivna , me vseeno zanima, če so dovolj kvalitetne za začetnico.
hvala
Odsoten
Kvalitetne so najbrž zadost za začetnico, pa še n weš kolk cajta bo ustrajala pr tem športu tko d ni glih pametno dat ...€ Sam moje mnenje je d bi rajš u slo jih kupu k pa d morš kle gor naročat pa čakat pa bw
Odsoten
Ne vem no, glede na ceno se mi zdi, da ne morejo biti prav kvalitetne. Vsaj mene se učili da se pri rokavicah ne špara Če imaš rang do 40EUR ti predlagam da še malo posrfaš
Odsoten
hvala
Kaj je velika razlika med PU materialom in usnjem? [oboje so polnjene z istim materialom]
Kakšna pa je razlika v kvaliteti med ročnim oblikovanjem (cenejše so) in navadnim (strojnim?)?
Najlepša hvala
Odsoten
usnje zdrzi dalj časa, veliko rokavic se raztrga, ala razne plastik-fantastik varjante...
Odsoten
Raje kupi prave rokavice iz usnja da bojo držale sam prej ti je pametno jih probat da vidiš kak stojijo.
Odsoten