Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
savater je napisal:
...mma ali karate rokavice pa te samo prestrašijo ker je že en šus zelo boleč in nevarnejši
meni se uni ljudeki niso glih zdeli taki d jih bi blo kej strah fasat 
@ADRENALINE: glede na to d ti ta shootboxing očitno že dlje časa spremljaš, kej lahko napopaš kšn dobr video?
k kar sm jst gledu je use bol tako-tako, en klasičen MT, s tem d se iz clincha občasno koga zabriše potleh, in še to s kšnim šašavim poskusom meta.....pa še bolj "fukimeuritohlače" majo kukr savate, ne moreš verjet
jst sm pa že mislu d to ni mogoče.....
me je pa že bol naudušu sanda, bolj tekoč, lepše tehnike, sploh kar se metou tiče....
Zadnjič urejal pesjan (10.06.2008 13:25:09)
Odsoten
sam s "fukimeurito" hlače je andy sauwer tepu pramuka
ernesto hoost se je nauču z njimi brcat
crocop je z njimi u varaždinu delou prve korake u kontaktnem borilstvu
....
ja drgač je pa zdejšnji dizajn dokej grd.
Ampak boysi - čist vsi dresi prihodnosti bodo tko zgledali. Težava do zdej je bil samo material.
ko bojo teflonski in sintetični materiali postali dost obstojni in poceni ne bo več ŠVIC - KIMONA,
ne bo več kratkih hlač pa KIKLC 
in tko kt tekači, gimnastičarji, plavalci, že fuzbalerji , povsod kjer prhaja do dolgotrajnih obremenitev in je kontakt kjer švic ovira nadaljevanje....hmm
že čist iz higienskega vidika pa se more člouk odločit kot pri rokoborbi, .... al je raj njegova glava naslonjena direkt na kožo prešvicano naspprotnika
al je bolš mal na lycro - dress.
Sicer pa vpraši rokoborce kako se oni počutjo v svojiih dresih 
Odsoten
hehe to je teška odločitev....nebi si obleko tega za nič na svetu...ker bi zgledo ko peder 100%....pa naslanjau se tud nebi na nekega celega prešvicanega pa po možnosti kosmatega..hehe
Odsoten
što se mora nije teško....
pa ne se zdej obesit na moj intermezzo o veseli ugotovitvi d obstaja kej še bol gej od poznanega... 
Odsoten
Strani: 1 2