Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
V soboto 27.05.2006 bo v šempetru potekalo tekmovanje v ju-jitsu. In sicer mednarodna tekma. Tudi jazs e je bom udeležil kot pretepač, in upam da mi bo čimboljše šlo. Začne se okoli pol 9 zjutraj.
Odsoten
Veliko sreče in brez poškodb. Poročaj!
Odsoten
A ni lepše, če se udeležiš kot tekmovalec?
Odsoten
Ja sej se bom kot tekmovalec, pretepač sem rekel zato ker imam za nasprotnike srbe,hrvate ,italijane...
In upam da jih bom pretepel:)
Odsoten
Zanima me če bi se udeležil beach wrestlinga
Odsoten
Najverjetneje bomo organizirali odprti turnir v rokoborbi na pesku nekje na začetku julija (1. julija)na Mariborskem otoku, kjer gre predvsem za borbo stoje. Povabil bom judo, jujitsu, aikido, sambo, submission grappling, rokoborbo in klube kjer gre za oprijemalno tehniko. Bodo tudi neke nagrade.... podrobnosti sledijo v kratkem.
Zato vabim vse, ki trenirajo kaj od tega ali pa tudi nič, da pišejo, če bi jih to zanimalo, da jim pošljem vabila.
Odsoten
Jaz bi rad vabilo, sicer pa sem danes dosegel 2. mesto na mednarodnem tekmovanju.
Odsoten
Čestitam! Prideš tudi 4. junija v Kranj?
Odsoten
Newem kaj so kakšne omejitve po starosti ali kategorije?
Odsoten
Omejitev je, da si polnoleten in je brez kategorij.
Mislim, da je za poiskusit.
Odsoten
Aha, pravzaprav sem mislis, ce si ze prijavljen. Ce se ne motim je zal ze prepozno za prijavo.... Lahko pa kontaktiras odgovorne ali prides navijat
Odsoten
Aha sem vido da sem prepozen ja, bi še moral počakat, saj sem komaj 16 let star.
Odsoten
Aha tako, ja v tem primeru si pa prezgoden
Odsoten
v šempetru? tam so naši pobral pou medalj(katana). drgač je pa zdj v soboto v Gornjem Gradu ekipno državno v jujitsu, nasledn vikend je mladinsko posamično pol pa še Zagreb Open. tak da bo kr zanimiv..
Odsoten
topic prestavljen, objavite nove prihajajoče evente pod temo Slovenija ali tujina
Lp
Odsoten
Ja v soboto je skupinsko državno, upam da bomo dosegli kake dobre rezultate, medtem ko pa komaj čakam na 31.3 ko imam državno prvenstvo.
Odsoten