Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
ženski boks u sloveniji?
Odsoten
amaterski boks vem da uspeva
Odsoten
Pozdravljena na forumu! Lej "ženski boks" ne obstaja...boks je boks in najbolje, da poiščeš kakšen klub svoji okolici in pogledaš, če trenira tudi kaj punc. Posebaj kluba v Sloveniji ,ki bi učil boksa samo ženske ni. Mislim pa ,da je kar nekaj punc ,ki ga trenirajo.
Lp
Katana
Odsoten
hehe...ne ne sai iyst ze treniram:D
iye pa res da...je u slovenii prublem...glede ženskega boksa ker ful ni wlko punc...oz. je enih par sam tekmuije pa jih ne razen par članic to je pa tut use...na žalost=(
Odsoten
tk da u bistwu ni možnosti glede kakih tekmovanj sploh...
Odsoten
drug problem pa so kategorije...sama sm do pred kratkim tekmovala v kategoriji do 54kg...zdei pa sm w eni kategoriji nižje...in mi nikakor ne najdejo nasprotnice...tut zaradi kategorije ne
Odsoten
k u tujini ni tekmovalk da bi se teple?
Odsoten
iya...u nemčiji sm mela eno tekmo u marburgu...je pa prublem da sm stara 16 in z članicami she ne smem boxat...
Odsoten
pa she takrat...je bla srecha da so mi nashli nasprotnico...je mela pa tut 57kg iyst pa 51 tk da so kategorije mau zamiksali...da je shlo skos
Odsoten
pol pa se mal treneri pa pol zacnes razbijat k bos stara pač kako maste že te kategorije in leta... 

Odsoten
kje pa treniraš boks to ? 
Odsoten
hehe delam ne tem iya:Ddrugach pa drustwo borilnih weschin fužinar trener pa mi je vlatko nikolov:)
Odsoten
lepo lepo .. že dolgo treniraš ? .
Odsoten
v katerem jeziku pa pišeš to*?(sam informativno me zanima)
Odsoten
kaj si zivela v Nemciji?
Odsoten
Million "Tolar" Baby 
vso srečo v Boxu!
Odsoten