Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
...no pa naj men en ponud 500k al pa evo 300k, pa grem takoj z Deanom u ring!
...pa bo to tut moj MMA debju, pa nemislm da sm bolši od njega, sam neki pa že znam v parterju...
....pa borci k so se boril v Trbovlju pa na Ultimate Nokaut dobijo okoli 300evrov (pa še to NE!)
...roki, mislm da si kr dobr z Deanom, pa me sam zanima zakaj mu niso dal enga k ma mal pojma v parterju? pa k ni že u startu 100x slabši od njega?...reku je da se noben ni upu znjim borit....
Odsoten
Prvotno bi se moral Dejan borit z nekim brazilskim prvakom, samo mu je zadni tedn odpovedu, in potem so moral dobiti drugega borca in zgleda so pač najdl tega, ki je baje nazadnje zmagu v zagrebu v kletki. On je mel 7 borb samo v MMA drugače pa je imel več borb v drugih disciplinah. Sej to smo vsi že rekl da bi šli za ta dnar tud mi, sam pač organizator ga je povabu ponudu tok keša on pa itak da ni zavrnu ponudbe, konckoncu tud če bi teb nekdo pounudu keš bi šel itak..
Odsoten
RoKi_BaLbOa je napisal:
vi kr fovšijo zganjite 500 jurjev al pa 1000 eurov, pa da bi ti za tok dnarja peleju ne vem kva naredu, pa da poznate hrvate k se za ne vem kok keša borijo. Če ste tok dobri, kok pa vi dobite za borbo.? Jst dobr vem da je dejan dost keša ujel za tist večer, tko da raj ne klatm neumnosti..
tisto je bla fora stari;) Nism reku, da ni dubu, ker tega ne morm vedt:D V končni fazi pa tud ni važn keš, važno da je Dejan zmagal;)
Odsoten
..kokr sm jst zaselediu je mel 1MMA borbo, in jo zgubu..... v kletki..seveda.......
...sej usak bi šou za denar, ampak jst mislm da bi mu lahk dal mal bolšga borca...ne rečm zase da sm dobr, ampak če bi mi ponudl borbo z Deanom bi jo zveseljem sprejeu (pa standupu itak nebi znjim-sej nism bolan!!!) ...drugač pa svaka čast Deanu da je dobu velik dinarčkov za 'lahko' borbo! ....LEGENDA!!!!
Odsoten
MA ja no sej tko je ane. Dnar je dnar. Eni to za dnar eni pa zase. Lp
Odsoten
No sej ni važno kok je dobu glavno da je zadovoln!
Ej a ma kdo kake posnetke da bi malo pogledal kako so se meli v LJ? 
hvala že vnaprej

Odsoten
naj bi bilo na eurosportu v nekaj tednih ...tako mi je rekel en iz WFC teama
Odsoten
zviz je napisal:
naj bi bilo na eurosportu v nekaj tednih ...tako mi je rekel en iz WFC teama
??? hm v to kr malo dvomim čeprav ...... fanj bi blo malo reklame
LP

Odsoten
ma kaj ti dvomis ....gdo si ti da dvomis
Odsoten
zviz je napisal:
ma kaj ti dvomis ....gdo si ti da dvomis
dej no marsikaj se govori da bo pol ko je treba pa ni nikoli nč dej ne seri!!!!!!!!!!!!!11
bomo vidli kdo bo na ESS!
LP

Odsoten
bay the way ...WFC 1 je ze bil na ES 27.07 ..sory ce si zamudi in ce si zavisten da nekateri ustvarjajo in se trudijo in niso taki kot ti compmaniak ....jaz sem vesel za njih da ustvarjajo MMA sceno pa naj bo to WFC,jf ,nokaut ....
Odsoten
...mal se umirte.....probite brez žaljivk, OK? 
....kokr sm jst slišu, za WFC2 ni biu eurosport sponzor.....možno da se motm...se mi ni dal ful preverjat....
Odsoten
zviz je napisal:
bay the way ...WFC 1 je ze bil na ES 27.07 ..sory ce si zamudi in ce si zavisten da nekateri ustvarjajo in se trudijo in niso taki kot ti compmaniak ....jaz sem vesel za njih da ustvarjajo MMA sceno pa naj bo to WFC,jf ,nokaut ....
no ko bo na es mi sporoči datum (upam da nebo treba čakat naslednjih 10 let) po ti bom pa vrjel 

Odsoten