Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
tuco je napisal:
...
Lehko zrihtaš kaki popust pri nabavi kart ZA mma.SI forumaše? .................................ti nas samo obveščaj o udeležencih in gostih pa bo vse vredu
tako ja , tuco tako se govori !!
Zadnjič urejal JSF (30.06.2006 15:25:23)
Odsoten
super! rizzo in overeem v lj... upam da bodo se kharitonova poklical... to bi blo odlicno
Odsoten
dej pujs tihu bot:))) joke;)
Wau Dejan gre not! zakon grem navijat! Am, se strinjam glede tega kar ste rekl o njegovih možnosti, sm ni pa nujno- lahko mu rata brez kakršne koli parter tehnike (sicr so za to majhne možnosti, ni pa izključeno). Mi je pa tud žal, da spet ni Anastasova not.
Odsoten
n00b )))
Odsoten
samo da spomnem, če ma kdo ze kako pre-fight listo naj jo butne gor.
Odsoten
hehe...nebote samo vi vedli..na slovaletudo forumu bomo tudi že počasi vedli
Odsoten
wakko je napisal:
koga?.......... hahahahahahaha...........btw si ti wakko z Nokauta?
Odsoten
wakko je napisal:
... ni mi jasno kaj si s tem mislu, ampak hvala bogu da boste. Informacije tukaj kot drugje so itaq za informiranje folka in kakršon koli prispevek je dobrodošel.
Odsoten
Rizzo does super fight in Slovenia
Pedro Rizzo will be back to rings in September 30th, when the second edition of the World Free Fight Challenge will be held, in Slovenia. According to the event's promoter, the Brazilian doesn't have yet an adversary confirmed. "But the idea is to put the Russian athlete to face him. We are still negotiating", said Zlatko Mahic, the event's promoter. The event will have the return of Evangelista Cyborg and Rafael Feijão, that in the May edition, defeated the French Francis Camont and Miodrag Petkovic, respectively. José Pelé Landi is also in the card with Fábio Maldonado. Stay tuned in site TATAME to know more information about the WFC.
Tnx Tuco!
link : http://www.tatame.com.br/ingles/
Odsoten
Domi je napisal:
Kontaktiral sem organizatorja WFC-ja Zlatka Mahiča in prijazno je povedal naslednje, citiram:
16.9.2006 bo WFC2 v hali Tivoli
Fight list se ni sestavljen imam pa ze nekaj zelo znanih fighterjov na seznamu :PEDRO RIZZO,PELE ,SHEMBRI,ANTONY REA,ALISTAIR OWEREEM,SHLEMNKO,MIKKO RUPPONEN,TOMEK DRWAL,DAMIR MIRENIC,RAFAEL FEIJAO,ROMAN SAVOCHA ,...
Izbral bom samo dobre fightere ,tako da bo ta event se boljsi in mocnejsi.Od slovencev se bo boril DEJAN MADJAREVIC (2X 3.mesto na europskem, 2.mesto na svetovnem, 6 x prvak slovenije vse v muay thai in sedaj se hoce sprobat v MMA).
Dejan se bo boril po mma??? Upam/vrjamem da je treniral s kakim ki obvlada borbo na tleh drgač bo pečen če dobi enga greplerje, razn če mu bojo dali enga standup borca
Lp
Odsoten
se strinjam sokol, je pa zelo odvisno tudi kakšnega nasprotnika bo imel...
Torej WFC bo 16. sept in ne 30ga, ql
Odsoten
...če bo karta 5k...bo žespet pou dvorane prazne (sam upam da ne)...ker kolkrat sm že reku, da enmu k neki malga ve o MMA, imena kot so Rizzo,Pelex2,Overeem,Mirenić itd. NČ NE POMENJO!!!
Odsoten
Turbo je napisal:
...si me prehitel Domi
....svaka čast organizatorju!!! ...upam da bo ta turnir še bolši od tistga u Kopru!!!
v kopru itaq ni blo to to..sem bil dost razocaran pa nisem bil edini.
Odsoten
in ali ni bila v kopru karta 50 evrov saj tko se mi zdi da sm videl eno karto
Odsoten
če bo 5000 bo preveč za slo in lj je to več kot preveč!!
LP
Odsoten
maniak je napisal:
in ali ni bila v kopru karta 50 evrov saj tko se mi zdi da sm videl eno karto
...to je mensezdi bla VIP karta......ampak sm prou veseu k jo nism kupu....k se je iz tribun prou bolš vidl
SOKOL je napisal:
če bo 5000 bo preveč za slo in lj je to več kot preveč!!
LP
..itak!! ...jst pravm, da naj rajš dajo --slabše borce pa cenejšo karto (zaenkrat)-- pa bo čist zakon....pol pa k se to mal bl razvije...pol pa naj pridejo 'zvezde'! pa naj gre karta mal gor
Odsoten