Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Ja fantje se strinjam z vami event je bil porazen od sojenja o fightov.Gostje so bli nekje u pm.
M.Petkovič gre lahko na sky-bo naš Dejan pa je razočaru s stand-up borbo.
Nikol več na WFC!!
lp
Odsoten
.....no in pol se folk čud, zakaj smo protestiral proti dragi vstopnici.....folka je blo jaooooo...PREMALOOOOO!!!! ....borbe polom (res da se na to neda vplivat) ....ampak useen, mogu bi organizator prečekerat kdaj so mel zadnje borbe....Rupponen je meu že poškodovano roko (sm se pol pogovarju znjim) ...borbo je meu pred 2ma tednoma....Petkovič je, če mene uprašata pršu sam zarad denarja (zdej bo meu borbo čez 2 tedna) .....Mađareviču so dal NIKAKVEGA nasprotnika!!!! ....gostov ni blo..... Sodnik porazen!!!! Pa kje ste še vidl, da se prekine borba, ko je eden od borcev v mount poziciji!?!?!?!?!?! Pa takrt k je že eden od borcev meu kimuro!?!?!?!?!?!!??! Polom res polom!!!!!!
...se bom kasnej še mal več raspisu, se mi zdej mudi naprej... 
Odsoten
haha... ja, tisto se je tut men cudn zdel, model skor dobi kimuro, pa tko sodnik pride, pa jih da narazen. ne vem no... ful sm biu razocaran. tist napovedovalc mi je su tut posteno na kurac, k je neki brundou u mikrofon da ga ni noben nc zastopu. bols bi blo da normalno napove fajterje pa je... "v rdecem kotu MMRRRRNFNNF SAdsDSD iz ruusije!!!" neki tazga je blo slisat. folka je blo pa res cis mal peezda... tista druga tribuna je bla skor cis prazna. ubistvu me to niti ne mot, sm da bojo dobri fajti, sm kaj ko tega tut ni blo... sm res ne vem kje so najdl tizga indijanca k se je tepu z madjarevicem peezda. katastrofa. vratite pare!

Zadnjič urejal pujs (01.10.2006 14:33:41)
Odsoten
Uf sm si kr oddahnu nism su pa sm se sikiral da bom velik zamudu! No vidim da nism veliko zamudil. To da nebo Hunta sm pricakoval sm useeno ce te tako nategnejo pol fu...off! Dobra reklama za drugic ni kaj!

Odsoten
Nikoli vec na Mahnicevo prireditev makar naredi borbe u Braniku na governi baraba pokvarjena Fu.. the WFC
Odsoten
aja za goste me niti ne sekira ker sm mnenja da so na borilniih prireditvah pomembni samo borci in sodnik vse ostalo je v tretjem planu in mislim da ce bi vceraj gledali super prireditev danes se omenjali nebi gostov ki jih ni bilo skratka vsaka amaterska prireditev v tajskem boksu je bolsa od tega kar sem videl vciraj.V to se prepricajte sami v soboto 7.10.06. ob 19 v brezicah vstopnin a manj kot 5 jurjev in pricakujem bolse sojenje
Odsoten
joj folk pa kaj je z vami? to je problem slovenske fight scene... sam polena metat pod noge. men so bli fajti čist kul...skoraj vsi. borbe so ble odprte in na nož. shlemenko je mel po koncu fajta zlomlena 2 prsta vi pa jamrate oeni hpovprečnih borbah. ja pa pr tisti kimuri je blo žal konc runde tko da... babene ni daleč od največjih turnirjev. lepo se mejte, pa pridno trenirajte
Odsoten
pongo nic ne jamramo... samo tko je. pac ni biu dober event. jebat ga.kar ti hoces rect je, ah sej ni vazn ka je blo, vazn da je koncno kaka mma prireditev pri nas... eni pac hocmo vidt mal vec. drgac pa se strinjam z mirancar-em... to da ni blo gostov se mi prou mal jebe, vazni so fajti, ki pa so vecino zgleda da razocaral.
Odsoten
Kolk sploh dobi fajter kot je recimo Madžarevič, pa kolk fajter kot je Petkovič. Pozna kdo kej cifre? Pa kolk so Peleju dal, da je rusa (komi) pretepu?
Učer mi je en buče prodaju, da je Madžarevič dubu 800k SIT
Za tok grem jest s Pelejem takoj zdele, v gatah.
LPM
Odsoten
jst sm tud kr mal razočaran... še u kopru je blo dost bolš.
http://www.profightstore.com/content.as … mp;ID=1522
poglejte kaj hrvati pravjo za ta event
Odsoten
Ja sej folk je že večino povedu... Tud moje mnenje o eventu je
, v Kopru je blo velik bolj. Dobri sta mi bli samo 2 borbi in sicer prva in zadnja. Ja Šlemenko bi mogu, saj draw dobit, ampak kaj čš! Motil me je to, da je folk izžvižgu Peleta, k ni nč kriv pr temu, to so sodniki zaj...l. Folka je blo cca. borih 1500, jst sm predvidevu, da jih bo vsaj ene dva jurja. Intro music je bil polom, 30 sekund komada, pa še ta cajt je komentator neki govoru, razočaru me je Petkovič, škoda, da se je Mirenič na kolen nabil. Pozitivno je to, da se je za spremembo od prejšnih prireditev, ta začela s samo 40 minut zamude. Čestitke Madjareviču, pustu je srce v ringu in zmagu! Sam žal to ni bla mma borba, to je bil tajski boks brez komolčkov in z mma rokavicami. Sej vsaka čast obema borcema sam folk se pa ne bi smel zavajat! Ring girls so ble
tko k že v Kopru, ... kje so bli pa gosti??
V glavnem, če se nebi tok zavajal folk z raznimi znanimi imeni in pa če bi bila karta 2000-2500 sit, kolkr bi bla realna cena za včerišni event, bi govoril predvsem pozitivne stvari...
Tko pa se morjo organizatorji mal zamislt a s takimi eventi podpirajo razvoj mma scene v Sloveniji al jo zatirajo!
Aja pa a mi lahko kakšen organizator razloži zakaj nism smel nest fotoaparata v dvorano, glede na to da to v Kopru to ni blo prepovedan..., pridm pa v dvorano pa vsi slikajo 
Odsoten
Nisem bil na eventu, imam pa eno pripombico.
In sicer glede mišljenja določenih posameznikov o gostih. Seveda, da ni pomembno, kdo vse je gost in podobne zadeve, ampak problem tiči drugje - če ti(organizator) obljubljaš event z določenimi gosti, potem tile gostje morajo biti prisotni. Tukaj ni vprašanj. Kar prodajaš, moraš tudi prodati. Pika.
Bil sem v Kopru na wfc-ju in mi ni bilo žal, da sem šel. Na jetra pa mi gre to, da obljubijo neke goste, nabijejo ceno karte in potem teh gostov ni. zaradi mene lahko ne pride nihče, briga me - ko se pa kot organizator postaviš v položajj nekoga, ki obljubja pristotnost nekih zvezd, potem naj se te zvezde prikažejo.
Odsoten
V Kopru je blo tud "prepovedano" fotič not nest. Tle pa še steklenice. Kolk pol zaslužjo fajterji?
Odsoten
pongo je napisal:
joj folk pa kaj je z vami? to je problem slovenske fight scene... sam polena metat pod noge. men so bli fajti čist kul...skoraj vsi. borbe so ble odprte in na nož. shlemenko je mel po koncu fajta zlomlena 2 prsta vi pa jamrate oeni hpovprečnih borbah. ja pa pr tisti kimuri je blo žal konc runde tko da... babene ni daleč od največjih turnirjev. lepo se mejte, pa pridno trenirajte
a si ti mogoce gledal na eurosportu katere drugr borbe kot jst Na noz ma kaj je tebi clovek bodi realen
Odsoten
ko je blo s-1 v ng se ni noben prtozeval ko je blo lani v trbovljah tudi ni noben javkal sam danes je pa za jokat
Odsoten
Miran pa ti si res Car te pridemo pogledsat v brežice v garažo če jo bomo najdl:)
Odsoten