Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Pozdravljeni,nikakor se ne ne morem odločiti kaj bi začel trenirati zato prosim za kakšen nasvet in priporočilo kluba.
Izbiram pa med kickboxsom,tajskim boksom in ryukyu kempom?
Vse veščine ogrobno poznam samo teško se odločim zato vas prosim za nasvet in seveda katera veščina je najbolj efektivna?
Hvala in srečno v letu 2009!
Odsoten
carsko vprašanje.
zanimam se za dunajski, fjorentinski in naravni zrezek, kaj naj izberem?
malo več podrobnosti kaj bi rad imel, pej na net pogledat par muvijev in se sam odloči. če bo kdo odgovarjal bo bo itak šlo v prid tiste veščine katero on trenira (večinsko bo to itak muay thai)
Odsoten
skje sploh si ? ..
prvo moreš sploh vedet kaj te veselii ? kr brezveze bi šal nekaj trenirat kar te nebo veselilo oz neeboš v tem užival..
pa če pogledaš malo po foromu boš najdel dosti informacij + o klubih po sloveniji
..
Lp
Odsoten
Sem iz Trebnjega in tudi vem da obstaja tle pri nas klub za muay thai samo kolikor vem trenirajo samo 2x tedensko kar se mi zdi premalo.
Odsoten
Stari, PM poglej... Pridi pogledat, pa boš sam presodil, če je 2krat tedensko premalo.
LP
Odsoten
balonck je napisal:
carsko vprašanje.
zanimam se za dunajski, fjorentinski in naravni zrezek, kaj naj izberem?
malo več podrobnosti kaj bi rad imel, pej na net pogledat par muvijev in se sam odloči. če bo kdo odgovarjal bo bo itak šlo v prid tiste veščine katero on trenira (večinsko bo to itak muay thai)
Če je kvaliteten pol brez dvoma fjorentinski. 
Odsoten
Ha ha....Mik....pejt v No Fear (tajski boks v Trebnjem) pogledat, naredi 2 treninga pol pa tukaj napiši, da je premalo za začetnika.
Aja....prej lahko pa še Jožetu poveš, da se ti zdi 2x tedensko mal mal...
RIP
Odsoten
Matejo, Biker Boy 1+
RIP 
Odsoten
pejdi na MT Trebnje!
Odsoten
Adrenaline je napisal:
pejdi na MT Trebnje!
Kaj naj bi pa to pomenilo? 
Seveda si tudi ti Peter vabljen na trening v Trebnje. Bi se mel mi, fantiči kar veliko za naučit od tebe. pa tud ti boš verjetn kej odnesu od Jožeta...
LP
Odsoten
matejo je napisal:
Ha ha....Mik....pejt v No Fear (tajski boks v Trebnjem) pogledat, naredi 2 treninga pol pa tukaj napiši, da je premalo za začetnika.
Aja....prej lahko pa še Jožetu poveš, da se ti zdi 2x tedensko mal mal...
RIP
Jast sem povedal,da je dvakrat tedensko premal za tazga bika kot sem jest
,če pa sami malinovčki
trenirate dol pa ne morem pomagat 
Se pa spomnem,da se je en tip v big braderju hvalu iz trebnja ne vem kako mu je blo ime,da trenira pri vas in nekaj frajaril.
Odsoten
Fant - bik, čimprej se oglasi na treningu!!!
fant iz "big braderja" - Sebastian je govoril, da je treniral v Novem mestu in ne v Trebnjem....
Upam, da se vidimo!!!
Zadnjič urejal Biker Boy (17.12.2008 19:22:42)
Odsoten
Tuki nimaš nč za študirat. V svojem mestu maš enga redkih MT klubov v Sloveniji, marsikdo nima take sreče.
Odsoten
Ej ti prid k nm, pa sam powej d si s foruma, sj če Jože ne bere kle, mu bomo pa mi rekl, d se teb čist preweč u izi zdijo naši treningi
Kokr Biker Boy pravi vljudno vablen, usi se hočmo učit od tebe 
Odsoten
Strani: 1