Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
JAN / FEBR
30 Jan -1 Febr Estonia Open Rakvere City , Estonia
24-25 January Golden Glove Mareno Di Piave
(Treviso), Italy
31 Jan – 1 Febr Athens Challenge Athens, Greece www.athenschallenge.com
21-22 February British Open Sheffield, Ponds Forge
International Sport
Centre
www.wakogb.co.uk
MARCH
13 - 15 March Irish Open
Official Referee
Seminar
Dublin, Ireland www.irishopenonline.com
13 - 15 March Latvia Open Riga, Latvia www.budo.lv
21 March Orlando Challenge Orlando, Florida
28 March Danish Open Aalborg Denmark www.danish-open.akbk.dk
27 – 28 March Austrian Classics Kufstein, Austria www.austrian-classics.at
APRIL
3-5 April Ocean State Grand
Nationals
Warwick, USA www.oceanstategrandnational.com
4 April Bosnia Herzegovina
Open
Bihac, Bosnia www.kickboxing.ba/BIH-OPEN
11-12 April Golden Belt Torino, Italy http://www.sapfightingtribe.net/
11-12 April Poland Open Wegrow, Poland www.pzkickboxing.pl
17-19 April Super World Cup Sarajevo, Bosnia and
Herzegovina
25 April Yokoso Dutch Open
Tournament
Amsterdam, Netherlands www.yokosodutchopen.nl
25 April – 3 May OCA 1st Asian Martial
Art Games
Bangkok, Thailand More info to come.
MAY
15-16 May German Open Lünen, (Nearby
Dortmund) Germany
www.wako-deutschland.de
22 - 23 May World Cup
Official Referee
Seminar
Szeged, Hungary www.worldcupszeged.hu
29-31 May Open Balkan
Championships
Antalya, Turkey Wait for invitation
JUNE/JULY
5-6-7 June World Cup Best
Fighter
Official Referee
Seminar
ATTENTION!! NEW
PLACE
Rimini – Italy
www.bestfighter.com
27-28 June Judgment Day Sheffield, Great Britain www.jdtournament.com
26-27 June 9th All Bangladesh
Kickboxing
Championship
Shohid Shorwardi Indoor
Stadium,Mirpur,Dhaka
mostafiz@gmail.com
12 July Cimac International
Cup 2008
Berkshire, England www.sportsmartialart.com
AUG/SEPT
7-9 August US Capitol Classics Washington D.C, USA www.uscapitolclassics.com
5 - 6 September Flandern Open Beveren, Belgium www.contact-karate-beveren.be
20-26 September WAKO European
Championships for
Juniors/Cadets – All
disciplines
Porec, Croatia www.wakoweb.com
TBD Czech Open Prague, Czech Republic www.csfu.cz
OCTOBER
2-4 October Scandinavian Open Oslo, Norway www.fighter.org
13 – 15 October Zagorje Open Zagorje, Slovenia www.pdk-zagorje.si
19 – 26 October WAKO World
Championships for
Seniors – Low, K1
Rules, Light
Villach, Austria www.wakoweb.com
31 Oct – 1 Nov Italian Open Bergamo, Italy www.kbitopen.it
NOVEMBER
At the beginning
of the month
3rd Asian Indoor
Games
Vietnam
21-22 November Judgement Day Bucharest, Romania www.judgementday.ro
Possible last week
of November.
TBD
WAKO World
Championships for
Seniors – Semi, Full,
Musical, Aero
Marseille, France www.wakoweb.com
DECEMBER
11-12 December Croatia Open, Final
Fight
Pakrac, Croatia tihomir.jirasek@po.t-com.hr
2010 is coming up
Upgrade your calendar
DATE
TOURNAMENT PLACE OFFICIAL WEB
September /
October
Martial Art Games
(GAISF)
Beijing, China
September WAKO World Cadets
and Junior
Championships
All Disciplines
Belgrade, Serbia.
October WAKO European
Championships
Full, Semi, Musical, Aero
Athens, Greece
WAKO European
Championships
Light, Low, K1 Rules
TBD
Lp
Katana
Zadnjič urejal KATANA (13.01.2009 09:41:09)
Odsoten
Zdravo Slavko,
pregovor "za vsako dobro delo, ki ga storiš, boš dobil vrnjeno dvojno" , je definitivno resnično. Zanima me samo to: zakaj tveziš na forumu MMA take neresničnosti, a ti je tega treba. Tudi sam veš, da vse kar ti pišeš ni 100% res. S tem sigurno NIČ ne prispevaš za razvoj KBZS. Pred dvemi leti si prišel v KBZS, kjer smo te sprejeli z odprtimi rokami in ti pomagali na vseh področjih z nasveti in tudi drugače. Če si mogoče pozabil, te bom lahko če boš to hotel, tudi spomnil. Masikaj imam tudi shranjeno, tako da bom svoje pisanje lahko podkrepil tudi z argumenti (če bo potreba). Koliko kdo porabi časa za KBZS in razvoj kickboxinga pri nas, je odvisno tudi od njegove zaposlitve in podobno. Sam vložim vsaj dvakrat več časa, kot si ga lahko privoščim, zato me je to prizadelo. Našo zvezo, ki ne stagnira rezultatsko in se številčno povečuje, z veliko odrekanja izboljšujemo in poskušamo slediti željam klubov. Glede na težave klubov (predvsem finančne) za organizacijo teknovanj, smo sklenili ponovno skupaj organizirati semi in light contact, da bi organizatorju zagotovili več sredstev iz kotizacije. Torej število tekmovanj po posamezni disciplini ostaja isto. Glede glasbenih form, sem ti vse razložil na skupščini ( če boš hotel, ti bom še enkrat in tokrat pisno, da boš lažle razumel. Enako je glede Aerokickboxinga, ki ga na želost do dedaj goji le en klub in je tudi na njihovo željo bilo predvideno samo državno prvenstvo. Ti dve disciplini morajo (na žalost) iskat gonkurenco na odprtih prvenstvih, ki so v bližini Slovenije in v sami Sloveniji (Zagorje open). Glede Full disciplin smo lani imeli dve tekmovanji v Full-u in po eno tekmovanje v Low-kicku in K1-R. Vse to je bilo v dogovoru z klubi, ki te discipline trenirajo. Letos so na skupščini KBZS sami zaprosili, da bi bilo samo eno tekmovanje, katerega datum bodo sami določili. To smo jim omogočili in sami so določili ta datum, ki pa še ni potrjen. Brizadelo me je tudi tvoja izjava, da sta se morala ti in Bračič pritožiti, da smo dodali še po en turnir v glasbenih formah. Resnica pa je taka, ti si predlagal in predlog smo sprejeli. Ni mi jasno na kateri skupščini si bil ti?. Pa tudi ostalo, kar si napisal o tem, na ustreza resničnosti. To pa so zelo resne stvari in mora človek, ki hoče kaj napisat, vsaj malo premislit in ne kar pisat brez argumentov (glede na trenutno počutje). Tudi sam si sodnik pripravnik in me zanima, ali je kdo kadarkoli skušal uplivat na tvojo odločitev? Pisat o nefer sojenju kar na splošno, enostavno ni pošteno. Sam sem dolgoletni mednarodni WAKO sodnik in ti iz izkušenj zatrjujem, da se pri nas ne sodi slabo, morda nekaterim manjka izkušenj, ni pa namernega oškodovanja tekmovalcev, saj bi po upravičeni pritožbi takega sodnika sigurno suspendirali. Govoriš tudi o velikih izdatkih za nove klube in le 100,00 € manj za stare klube, kar definitivno ni res. Izračunaj ponovno, pa boš prišel do drugačne številke. Pozabljaš tudi, da imajo na račun tega državni reprezentanti "vse zastonj". Če primerjaš vložen denar in denar "ki ti je vrnjen" če imaš vsaj enega reprezentanta, boš videl, da se motiš. Je še mnogo stvari, na katere bi ti rad odgovoril, ma sem tudi sam preveč emotiven in bi mogoče napisal stvari, za katere bi mi bilo potem žal. Zato bom za sedaj raje končal. Upam, da boš tudi sam priznal svojo zmoto in se ljudem, ki so za to zvezo dali več kot bi smeli, tudi pisno opravičil. Vsaj sam to od tebe tudi pričakujem.
Ivo Vodopivec
Odsoten
no če si nov pol... dobrodošel na forum 
Zadnjič urejal žan-man (23.03.2009 16:52:59)
Odsoten
Hvala za dobrodošlico.
Se opravičujem, da sem začel z takim dolgim pismom, ma nisem mogel pustit, da nekdo "serje" Kickboksing zvezo z polresnicami. Sam se preveč trudim, da bi to dopustil. Sorry
Odsoten
ma usak piše koker hoče js pa pišem po VEč kratkih pism pa sej zato se ti ni treba opravičevt 
Zadnjič urejal taylor333 (02.03.2009 18:43:10)
Odsoten
Dobrodošel! Zanimiv post, z veseljem sem ga prebral... me pa zanima odziv in odgovor... 
Odsoten
Karte na mizo, fantje. Še kje bi bilo treba tako nardit...
Odsoten
Tudi v družini se včasih prepirajo...kak se že reče?...tam kjer se ne prepirajo, se nimajo radi!
Je pa fajn prebrat tudi kdaj kakšen komentar od stroke....dobrodošel !
Odsoten
Pozdravljen Ivo,
Pregovor , verejtno si mislil, tudi » za vsako slabo delo, ki ga storiš, boš dobil vrnjeno dvojno«...in tega se zavedam Ivo. Moram pa priznati, da sem presenečen nad tvojo reakcijo saj nikjer nisem tebe omenjal, še manj pa kritiziral. Dobro veš, da sem precej kritičen človek, tudi do sebe in priznam napako, le to, da sem se narobe izrazil »pritožba i zdraven je tudi beseda predlog« in zato se opravičujem vsem prizadetim še posebaj tebi. Če pa sam spomniš si me tudi sam spodbujal in drugi, da naj bom čim več kritičen in si mi marikdaj potrdil al tudi to ni res. Ne vem pa kaj sem drugega neresnično pisal, ker ne navajaš nič konkretnega. Sem pa mnenja, da je kritika tudi potreban za razvoj Kickboxinga, samo žal imam občutek, da ste izjemno občutljivi na kritike v KBZS in se takoj počutite užaljenje, to pa sigurno ni dobro. Ivo nič nisem jaz pozabil ...res je ,da smo pred dvemi leti prišli v KBZS in ste nam pomagali ,največ ti, in sem si že tisočkrat zahvalil, tako kot vsakemu drugemu klubu, zato to ne jemljem za nekaj posebnega, poleg tega pa sem mnenja, da smo z našo prisotnostjo , resnostjo, odgovornostjo tudi kritičnostjo ogromno primogli tudi mi sami v KBZS za razvoj kickboxinga predvsem glasbenih form, ki je na podlagi nas tretja disciplina po številu tekmovalcev. Zato smo za nagrado dobili, da ste nam želeli ukiniti dve tekme za DP? Kdo je to odločil Ivo...mislim zares? Žal nisem edini, ki tako vidi stvari v KBZS, samo sem edini ,ki se upa spregovoriti. Svojih izjav o skupščini žal ne morem podktrepiti, ker še do danes nisem dobil zapisnika, dobro pa veš kdo je bil na skupščini in kaj se je dogajalo, tako da o tem res ne bi več, razen to, da je skupščina najpomembnejši organ , ki daje predloge in glasuje, predsedstvo pa bi moralo zadeve potrditi in speljati. A temu žal ni tako. Kdo je na skupščini podal predlo za eno tekmo full contactu in kdo je glasoval za to itd...? Pa prosim, da mi odgovoriš saj sem bil tam in še marsikdo, ki mu ni jasno kaj se je res dogajalo in očitno me imate za budalo. Naprej ...glede form je bil moj predlog, da se naredijo tri tekme , tako kot lani saj se za organizatorja stroški ne povečajo. Kdo je glasoval za to in zakaj sta potem bili samo dve tekmi določeni? Zakaj je bil moj predlog le delno sprejet? O areokickboxingu in Baradi pa sploh ne bi govoril, vendar se z marsičem ne strinjam in me tega ni strah povedati ampak zaradi spoštovanja do njega tega ne bom pisal tukaj.
Pa nadalje me zanima kje sem jaz pisal o ne fer sojenju? Ampak ,ker si že omenil sojenje, pa kdo je spet tebe kaj omenjal? Ti si Ivo eden redkih, ki se res trudi in dobro dela, samo tudi ti si človek in se lahko zmotiš ali ne? Kolikokrat se je nam zgodilo, da so sodniki sodili v prid domačemu tekmovalcu ali bolj poznanemu tekmovalcu ne bom govoril...če želiš pa lahko posnetke tekem gor ,dam pa bodo ljudje sami videli kako se pri nam včasih sodi. Pa ne mi več klobas prodajat no!!! Koliko sodnikov je bilo na skupščini? Koliko sodniko hodi ven na izobraževanje in izpopolnjevanje? Koliko sodnikov nikoli niso ne trenirali ne probali kikcboxing? Koliko sodnikov pozna pravila recimo v formah ali K-1? Koliko sodnikov sploh ve kaj so forme ali so jih sploh kdaj delali itd???? Ne vem zakaj se non stop samo branite in zagovarjate sodnike in KBZS?
Čudno mi je ,da toliko zagovarjaš KBZS, ko si pa sam nič kolikokrat skoraj sam ostal na tekmi in moral večino opraviti delo tudi drugih, ki jih ni bilo...kritiziraš pa mene ...svojih kolegov se pa ne upaš? E Ivo vidš to pa mene boli...dvoličnost in to je pa mene prizadelo prijatelj in mi je žal, da dva človeka, ki se oba trudiva ,da dava čim več in čim bolje opraviva delo...se pa tukaj nekaj kregava zaradi mojega mišljenja. A ni to čudno Ivo?
Glede Full disciplin smo lani imeli dve tekmovanji v Full-u in po eno tekmovanje v Low-kicku in K1-R. Vse to je bilo v dogovoru z klubi, ki te discipline trenirajo. Letos so na skupščini KBZS sami zaprosili, da bi bilo samo eno tekmovanje, katerega datum bodo sami določili. To smo jim omogočili in sami so določili ta datum, ki pa še ni potrjen. Prosim povej mi koliko klubov je bilo na skupščini, ki se ukvarjajo z ring disciplinami in kdo je zaprosil za eno tekmo? Kolikor mene spomin služi (ker pač zapisnika še nimam) je bil to le predlog ene osebe, se pravi en klub. Drugi pa je klub iz Krškega, ki je dal prošnjo o. Predlog za organizacijo tekme v fullu. Kdo je potem glasoval in odločil? Ne vem očitno sem jaz res zmeden in ne vem kako stvari funkcionarijo..samo če tako funkcionira KBZS???
Glede izdatkov pa evo izračun Ivo pa povej kje sem spet lagal : Nov klub v KBZS z 10 tekmovalci, recimo = 400€ članarina KBZS, 100€ vpisnina, 100€ KBZS izkaznica, 50 € registracija, 10 x nastop v semi c. 100€, 5 x nastop v Lightu 50€, pa 5x nastop glasbenih formah 50€, prevoz cca 100€...skupaj je 950€...in klub, ki je že v KBZS le minus vpisnina in pride 850€...torej Ivo?
Glede reprezentance Ivo pa ti povem takole...ne trenirajo vsi za reprezentanco in tudi niso vsi tako dobri za reprezentanco. Po drugi strani pa se jaz ne bi hvalil s tem, da zveza krije stroške reprezentantov, saj se mi zdi, da sve dobre reprezntance v svetu to delajo in res ne vem zakaj to skoz naprej vlečete. Kaj pa klubi, ki nimajo reprezentantov? Ko jih jebe ne? Kaj pa oni dobijo za 400€, ki imajo enega ali dva tekmovalca. Pa prosim ne gledat samo reprezentance v kickboxingu in ne se oprirat in jemat zgled samo na tiste slabe, kjer si morajo reprezentanti sami plačevati nastope. Mene bi bilo sram no. A naša reprezentanca v nogometu, košarki ali pa tea kwon do, karate itd...si sami plačujejo? A si Turška reprezentanca sama plačuje? Zakaj se ne zgledujete po dobrih?
Upam, da boš tudi sam priznal svojo zmoto in se ljudem, ki so za to zvezo dali več kot bi smeli,...več kot bi smeli? Ja zato pa je pri nam tako, ker si naketrei domišljajo ,da so lastniki KBZS. Če je komu težko delati ali pa če imajo preveč službenih obveznosti, a naj prepustijo tistim, ki bi radi še več storili in še mogoče popolnoma zastonj z ljubeznijo do kikcboxinga. V 15 letih niste najdli enega sponzorja in eno in isto govorite, da je članarina zato tako visoka, ker krijete vse stroške reprezentantov???? A je KBZS samo za reprezentante!!! In zdaj ste še dvignili vse cene, pa koliko dobijo na raznih sejninah člani predsedstva, kam gre denar, kako se dela z denarjem, koliko dobijo funkcionarji itd...Ali lahko to zvemo natančno kot člani KBZS???? TO MI JE PA PRITISK DVIGNL. Ne me met za norca!!
Povej mi Ivo, kdaj je KBZS organizirala kakšno tekmo za promocijo kikcboxinga ali pa ,da bi organizirali proslavo kot druge zveze in nagaradili najboljše klube in tekmovalce id...kot to delajo druge zveze itd... v KBZS so je ravno nasprotno vse namesto, da bi KBZS promovirala kikcboxing, klube, tekmovalce...želite, da klubi in tekmovalci promovirajo KBZS. In zadnje vprašanje Ivo, poglej si zapisnike lanske skupščine kaj vse je bilo obljubljeno in kaj je bilo storjeno.
Ja Ivo tudi jaz bi lahko še marsikaj napisal in mi je to tvoje pisanje v javnosti je smešno saj, če je res tako huda izjava, kar sem napisal bi me lahko poklical po telefonu in povedal. Jaz se zavedam, da sem si s tem zaprl vsa vrata in da nas boste vsi gledali postrani in verjetno nam boste tudi škodo storili na bodočih tekmah...nekateri, ki so verjetno tudi ožaljeni. Samo zavedite se, da boste prizadeli malde fante in dekleta, ki ogromno vlagajo in se trudijo. Očitno vas ne sme nihče kritizirati.
Ne vem kaj si hotel s tem doseči, najverjetnej, da bi me diskreditiral kar ti bo verejtno uspelo in s tem zapečatil usodo Katane v KBZS.
Pa če mislite, da sem res lagal in škodoval KBZS in, da nismo mi kot Katana in jaz Slavko Majkić nič pripomogli razvoju kikckboxinga v Sloveniji nas lahko izključite iz KBZS, itak si zasluge za moje delo in pisanje o kickboxingu na mojem blogu, tukaj ,KBZS, Ekipi itd...jemljejo zasluge drugi in s še hvalijo, kako se promovirali kikcboxing itd...kakšno pohvalo pa bog ne daj ,da bi dali.itd..
...pa prav imajo mnogi ,ki so mi rekli brez veze Slavko, ker se itak nič v KBZS ne bo spremenilo itd...
...bi pa rad slišal tudi druge, ki so bili na skupščini, kako so oni to doživeli....
...na koncu se ti iskreno opravičujem, če si sebe videl v mojem pisanju, kar mi je nerazumljivo saj te izjemno cenim in spoštujem in vem ,da ogromno ulagaš v KBZS in razvoj kickboxinga. Žal mi je ,da sem te prizadel Ivo to ni bil moj namen in tudi verjamem, da ti to veš, saj sva do sedaj zelo dobro sodelovala in resnično me zanima kaj je pravi razlog tvojega čustvenega odgovora. No to mi lahko poveš po telefonu kadarkoli, če me boš poklical. Tudi ti si mene prizadel z obtožbami, da lažem in to me boli izjemno bolj kot vsa o sranje okrog KBZS, vendar ti ne zamerim, vendar želim, da mi točno poveš še enkrat ...kaj sem se lagal in to argumentiraš.
Lp
Katana
Slavko Majkić
Zadnjič urejal KATANA (21.02.2009 13:36:57)
Odsoten
...žalostno je, da se nihče že prej ni kaj oglasil, da bi kaj povedal o KBZS na tem portalu itd...zdaj pa ko je kritika je pa halo in se je treba takoj branit...nisem pa opazil, da bi kdo iz KBZS pisal o kikcboxingu, tekmah, rezultatih, načrtih, ciljih, skupščini itd.. a ne?
..še bolj žalostno je pa da je to za vas "sranje" kar sem napisal , pravih argumentov, ki bi pa demantirali moje mišljenje pa nikjer.
...jaz bom pa še manj dovolil, da bo kdo po meni sral in me obtoževal, da lažem, pa tudi če je sam predsednik...kaj šele nekdo iz KBZS.
...in tudi zgornji post meni ne vem kaj dela tukaj na tej temi , kjer je samo WAKO koledar prireditev, ki ga je objavil kdo? Kbzs? Očitno..namenoma!
..pa dobrodošel Taosan
Zadnjič urejal KATANA (21.02.2009 14:15:13)
Odsoten
ker sem se prvič prijavil, sem zgrešil temo. Ma sem npisal isto tudi napravo mesto. Sorry
Odsoten
Zdravo. Ostalo je na tej temi: http://forum.mma.si/viewtopic.php?id=1757
Odsoten
Strani: 1