Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Hola, bojevniška druščina!
Že lep čas se nisem javil, zdaj se pa spet javljam s tehtnim razlogom: Na moji spletni strani www.robertlisac.com imate novo brezplacno e-knjigo z naslovom VAJE Z BOKSVREČO - ZA MMA, JUDO, ROKOBORBO IN GRAPPLING, ki sva jo napisala skupaj z Dr. Karpljukom. Zelim vam prijetno branje!
Uzivajte!
LP Robert Lisac
Odsoten
"Lahko se uležete na tla in poskušate obdelovati vrečo na čim bolj izviren način"
drugače pa dobro spisano! bravo!
Zadnjič urejal don matic (08.04.2009 00:13:46)
Odsoten
hvala!
Odsoten
He he he, Don matic, ja, ja, saj vem, vcasih so opisi zelo "zanimivi" in dvoumni :-).
Tony Jaa, malenkost!
Odsoten
zakaj pa meni ne odpre internetne stani
Odsoten
In sicer se napiše da internetna stran še ni v delovanju ??????
Odsoten
peckop1234567 je napisal:
In sicer se napiše da internetna stran še ni v delovanju ??????
Živjo, očitno Robijeva stran ne dela več ali pa je v prenovi... najbolje da mu pošlješ email ali PM in se zmeniš da ti posreduje kar želiš...
Odsoten
Ok hvala
Odsoten
Sem ga kontaktiral vendar mi noben ne odgovori.Kaj bi mi lahko jo kdo poslal na mail če jo je kdo snel z interneta.
Odsoten
ej men je sporočil, da bo poslal knjige takoj ko bo lahko (ma neke zaplete) pošlji mi svoj email na PM pa ti pošljem ko jih dobim...
Odsoten
Jaz imam vse, če koga zanima naj me kontaktira, pa mu pošljem.. Morem pa povedati, da so zelo poučne, hitro dojameš osnove freefighta, saj je vse lepo pokomentirano in slikovno prikazano.. TAko, da resnično vse pohvale, da je Robert se odločil to tudi napisati in objaviti na svoji spletni strani, saj je zelo malo stvari napisanih v slovenščini o borilnih veščinah... Škoda, da še ni zunaj (je pa v pripravi) FREE FIGHT 3-fizična priprava borca, upam da ne izvisi.
Odsoten
Res lepa hvala, sploh tole z vrečo je padlo kot mana z neba. Pa še zastonj : ). Rešpekt!
Odsoten
najlepša hvala
Odsoten
Tudi jaz bi prosil, če mi kdo pošlje te knjige na pematic (afna) gmail.com. Sem enkrat že nekaj bral, vendar si jih nisem shranil ali pa jih ne najdem. Hvala.
Zadnjič urejal don matic (23.03.2010 23:20:18)
Odsoten
Te vaje so pa res zanimive da se marsikej res naredit iz tega ni kej prov pride.
Odsoten
Mi lahko kdo pošlje na bakiflex@gmail.com?
hvala
Odsoten