Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1 2
Sem ze iskal pa nisem nasel (ne me tepst ce je ze blo):
Skratka, zanima me ce imate kaksne knjige (preferencno v slovenscini anglescini ali francoscini - vsaj zame
), o borilnih vescinah, ki bi se jih dalo sfotokopirat, sposodit, potegnit z neta ipd. Namrec, po nekaj letih sem malo bolj okoren in se malo zadrzan da bi sel spet kaj trenirat, ampak prebiral bi pa z veseljem kaj o tem 
Tu bi bila lahko nekaksna "knjiznica" knjig o borilnih vescinah? Kaj menite?
Odsoten
Od Vladimirja Sitarja (selektor slovenske kickbox reprezentance) imam obe knjigi - Kickboxing in Tehnike in taktike borbe. Prvo sem ze prebral in opisuje bolj zgodovino borilnih vescin in kickboxa, druge se nisem... Za male denarje jih lahko dobis na vsakem tekmovanju v kickboxu za drzavno prvenstvo, katerih spored najdes na www.kickboxing-zveza.si.
Odsoten
Js sem prebral knjigo o Boksu od Janeza Galeta! Verjetno jo dobiš v kaki knjižnici!
Odsoten
Milan Prosenica: VING TCHUN, TEHNIKE SLIJEPLENIH RUKU-CHI DAN SAU, EXPLOZIVE CHI GERK, SAMOOBRAMBA - ENOSTAVNO IN UČINKOVITO ZA VSAKOGAR.
Se da nabavit, cen pa žal ne vem...
Odsoten
Majo v kaki knižnici najbrž??
Leplive roke- zanimiva vadba!
Zadnjič urejal SOKOL (03.10.2006 19:07:16)

Odsoten
No ja... tehniko CHI DAN SAU lahko iz kitajščine nekako najbolj približno prevedeš kot tehnika zlepljenih rok.
Gre namreč za to: chi sau je važna tehnika oz. vaja ving tchun-a, ki se izvaja v paru z naprotnikom. Primarni cilj teh tehnik je razvijanje refleksnih reakcij napada in obrambe. Roke partnerjev so vedno v kontaktu (zato lepljive roke), pri čemer se partnerja venomer napadata ter istočasno branita (udarci in blokade). Cilj je razvijanje občutka za vsak nepravilen gib nasprotnika na katerega potem podzavestno odreagiraš...
Tako, da... jp Sokol, chi dan sau je res zanimiva vadba.
Odsoten
Luka je napisal:
Sem ze iskal pa nisem nasel (ne me tepst ce je ze blo):
Skratka, zanima me ce imate kaksne knjige (preferencno v slovenscini anglescini ali francoscini - vsaj zame), o borilnih vescinah, ki bi se jih dalo sfotokopirat, sposodit, potegnit z neta ipd. Namrec, po nekaj letih sem malo bolj okoren in se malo zadrzan da bi sel spet kaj trenirat, ampak prebiral bi pa z veseljem kaj o tem
Tu bi bila lahko nekaksna "knjiznica" knjig o borilnih vescinah? Kaj menite?
Zdravo Luka
Če te še zanimajo knjige jaz jih imam kar nekaj pa tudi revij o skoraj vseh borilnih veščin.
Povej kaj te zanima pa ti sporočim katero knjigo mam ,od koga,v katerem jeziku.Če te bo zanimal ti jo lahko skopiram in pošljem.Plačaš kopiranje in poštne stroške OK.
Lp
KATANA
Odsoten
zivjo tud mene bi zanimal a mi lohk posles seznam na email
Odsoten
almighty je napisal:
zivjo tud mene bi zanimal a mi lohk posles seznam na email
Ni problema dobiš vkratkem OK
Lp
KATANA
Odsoten
evo...
http://www.scribd.com/
na tej strani mate "zasonj seveda"
kakršnekoli knjige hočete...npr.; napiši Muay Thai in boom...roba (samo še prebrat je treba) 
Odsoten
hvala katana
Odsoten
Od BJ Penna je zakon knjiga, khm emule
Odsoten
Papa Muerte je napisal:
evo...
na tej strani mate "zasonj seveda"kakršnekoli knjige hočete...npr.; napiši Muay Thai in boom...roba (samo še prebrat je treba)
tnx. sam kam je treba napisat?
Odsoten
MMA MIKE je napisal:
Papa Muerte je napisal:
evo...
na tej strani mate "zasonj seveda"kakršnekoli knjige hočete...npr.; napiši Muay Thai in boom...roba (samo še prebrat je treba)
tnx. sam kam je treba napisat?
Mikey čist zgoraj levo maš "search"okence!
Če pa ni gor lahko jest uploadam še;
BJ penn mma book of knowlege,
Jiu Jitsu Unleashed (Eddie Bravo),
brazilian.jiu-jitsu.theory.technique
p.s.: nism prebrau niti ene
,sam mal sm pogledou in zgledajo cool
Odsoten
še enkrat hvala:D zj se bom spravu prebrt knigo umetnost vojne

Odsoten
Slovenski prevod Umetnost(i) vojne? Je malo bolj ubog prevod, ampak za bistvo razumeti bo ok. Če je pa angleški ˝original˝, pa lahko človek izve kar precej...
LP
Odsoten
Strani: 1 2