Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Lp. Nabavil bi si kreatin monohidrat in me zanima, če si potem res bolj počasen itd... Sprašujem za treninge ultimate fighta.
Odsoten
oblak.bostjan je napisal:
Lp. Nabavil bi si kreatin monohidrat in me zanima, če si potem res bolj počasen itd... Sprašujem za treninge ultimate fighta.
ne, pa sej si odgovor že dobil. 
Odsoten
ne razumem 
Odsoten
naxx 
Odsoten
Ja wtf a si bolj počasen oz. a ima kakšne negativne efekte kar se tiče teh stvari?
Odsoten
Če ne bos delal vaj kot jih delajo bilderji, ampak samo vaje za eksplozivnost in borilne vescine te ne more upočasniti, ne kupit tistega osnovnega kreatina ko je sam za moc in volumen misic ker te napihne, kupi raje v12 magnum
, je dobr za borilne....
lp
Odsoten
kunta je napisal:
Če ne bos delal vaj kot jih delajo bilderji, ampak samo vaje za eksplozivnost in borilne vescine te ne more upočasniti, ne kupit tistega osnovnega kreatina ko je sam za moc in volumen misic ker te napihne, kupi raje v12 magnum
, je dobr za borilne....
lp
totalni BS!!
kreatiin te ne napihne, potegne vodo pod kožo, jst ga uporabljam že več kot 2 leti in me nič ni napihnilo, moč sem pa pridobil!
V12 magnum v osnovi ni kreatin (ga pa tudi vsebuje) ampak booster (arginin) je zelo dober izdelek, za borilne tudi, ampak predrag! bolje da uzameš sam aginin + kofein pred treningom, kreatin pa za po treningu!
Odsoten
Jst uporabljam Cellmass od Bsn-ja, res da je drag, ampak rezultati so vidni že po enem tednu.
Odsoten
mma fan je napisal:
Jst uporabljam Cellmass od Bsn-ja, res da je drag, ampak rezultati so vidni že po enem tednu.
odlična izbira!!!
sem kar nekaj izdelkov s kreatinom jemal, CellMass mi je definitivno najboljši, je pa res da ni najbolj poceni, ga pa zihr še kupim!
Odsoten
Storm - glede na ceno in učinek, dober nakup.
Odsoten
Mi lahko daš link od Storma?
Odsoten
nedotakljivi je napisal:
Storm - glede na ceno in učinek, dober nakup.
res je!
trenutno ga tudi uporabljam, ker je pač enkrat cenejši od CellMassa, mi je pa CellMass boljši!
Odsoten