Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Bivši UFC-ov prvak, a danas umirovljena MMA legenda, Chuck Liddell je nagovijestio da njegovi dani još uvijek nisu odbrojani. Proteklih se tjedana "The Iceman" lavovski borio u američkoj verziji Showa Ples sa zvijezdama, a kada je napokon ispao, misli su mu se vratile u oktogon.
- I dalje se volim boriti. Ne znam što će se dogoditi, no ovih dana krećem ponovno ozbiljno trenirati. Trebao sam neko vrijeme odmora, a Ples sa zvijezdama mi je dao nešto na što se mogu koncentrirati i vratiti fokus-, izjavio je Liddell za MMAmaniju dodavši: -Trenutačno se samo želim vratiti u natjecateljsku formu i tamo ostati. Onda ću vidjeti kako dalje.-
Posljednju borbu Liddell je izgubio tehničkim nokautom od Mauricija Shoguna Rue nakon čega je predsjednik UFC-a Dana White svom dobrom prijatelju poručio: Chuck vrijeme je da objesiš rukavice o klin. No, uskoro 40-godišnjak smatra da u njemu još uvijek ima baruta i kaže da bi ušao u ring i s Kimbom Sliceom, ako je to potrebno za povratak.
"Ne znam zašto bi ljudi voljeli vidjeti borbu između mene i Kimba? Mene takva borba ne zanima, no to nije niti bitno. Ako je to potrebno da se vratim u kavez, ja ću to napraviti. Nema problema", zaključila je MMA legenda.vir:pfs
Odsoten
Če ga pa Kimbo slučajno zbije, si bo model skor vse uniču kar je dosegu....
Odsoten
Kimbo je joke! sploh ne vem kaj ga tok izfuravajo,fant si ni zaslužu fajta v TUFu kaj šele Lidella!
lepo nazaj na Yubitubi!
Odsoten
tega ni da bi ga zbiu...na tleh tak pojma nima...stand up..pa stalno isto dela..
Odsoten
mah kje no liddel ga zbije tut ce ma 70 let kimbo se sploh ne zna tepst
Odsoten