Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Zanima me, če veste če sem premlad za tajski boks, ker sem star le 15 let.
Hvala za odgovor
Odsoten
Mike je napisal:
Zanima me, če veste če sem premlad za tajski boks, ker sem star le 15 let.
Hvala za odgovor
Zakej bi bil premlad?...............................z borilnimi športi je kakor z vsemi drugimi-čimprej začneš več možnosti za uspeh 
Odsoten
aha...a mogoce poznate kak dober klub v lj???
Odsoten
Khun Kao je ta boljši, v kolikor sem decentno informiran.
Odsoten
Khun Kao je na Vojkovi. Zravn ministrstva za obrambo oz. nasprot od Mobitela. Treninge majo pa v Nedeljo, pondelk, sredo, četrtk ob 20.30. Sm zdj med počitncam baje ni treningov.
Premlad pa itak nisi;) Jst sm se prvič boril pr 14... torej začni!
Odsoten
sprejemamo samo folk star manj kot 6 let!
Odsoten
zdj mi je pa jasno zakaj jst lahko treniram tm:)
Odsoten
mirko: srbijancem pogledamo malo cez prste
Odsoten
LP Mirko reci ti meni kaj pa v NM kdaj so treningi zdej ko so počitnice v juniju in avgustu, pa še to, kaj ti treniraš sm v Lj sm slišal, kaj pa v NM nč ne prideš trenirat?
LP

Odsoten
Treningi v Nm so bli do včerej:) Zdj je 1 mesc pavze. Od 15.8. do 1.9. so na stadionu (jst sm coach, kr fotra takrt ni).
V Lj študeram drgač, tako da sm med šolskim letom od pon. do pet. v Lj in sm treneral v Nm samo ob petkih in sobotah (ko ni blo priprav). Drgač, k so ble priprave sm pa itak biu v Nm po cel mesc.
Pero: 
Odsoten
Mirko Vorkapić je napisal:
V Lj študeram drgač, tako da sm med šolskim letom od pon. do pet. v Lj in...
..kaj pa študiraš?
Odsoten
Mirko Vorkapić je napisal:
Treningi v Nm so bli do včerej:) Zdj je 1 mesc pavze. Od 15.8. do 1.9. so na stadionu (jst sm coach, kr fotra takrt ni).
Pero:
No lepo kja pa ura kdaj ponavadi začnete? Če bom lahko bom pršu pogledat kak trening če ni strogo prepovedano.
PS kaj Iztok je na tajskem?
LP

Odsoten
FDV- Novinarstvo (wuf wuf vpisan v 2. letnik)
Sokol: lahko pridš pogledat. Začel bomo najbrž ob šestih popoldne, kr je prej prevroče...
Iztok je na tajskem od učeraj- šu je še z enim borcem iz našga kluba (Matej Bregar), ki bo, če bo vse po sreči prvi Slovenec, ki se bo boril s tajcem. O rezultatu vas še obvestim.
Odsoten
No super se bom kaj najavu! Drgač pa bi blo lepo videt enga Slovenca proti Tajcu, no mogoče mi uspe prit tudi do kakega posnetka! 
LP

Odsoten
hmja ne vem no u khun kao-tu sm treniru pa se mi zdi da mors bit 18 ce hoces tam trenirat (ne izkljucujem pa moznosti da se da use zment)
Odsoten