Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Cro Cop više ne razmišlja o mirovini, u oktogonu ćemo ga gledati još najmanje 12 mjeseci
Šest od posljednjih osam novogodišnjih noći Mirko Filipović provodio je radno - u japanskim ringovima. 2010. godinu dočekao je za promjenu na hrvatskom tlu.
Uz kako kaže, torturu svog kondicijskog trenera Jukića, Mirko borilačke treninge obavlja uz dvojicu gorostasa, hrvača Josipa Matkovića i ultimate fightera Sašu Mučnjaka."Matković je visok 193 cm i težak 145 kg. Toliko je jak da ga ne mogu obujmiti rukama. A Mučnjak je manji, ima samo 122 kg i 200 cm." - objašnjava Mirko, dodajući da će se za nekoliko dana uputiti u Amsterdam, na trotjedni ciklus treninga s poznatim nizozemskim thaiboxing trenerom Ivanom Hyppoliteom.
Vrijeme leti, 20. veljače i borba s Amerikancem Rothwellom u Sydneyu doći će začas. Bude li uspješan protiv Rothwella, Mirko se nada borbi protiv starog rivala Minotaura ili Caina Velasqueza, a sljedeća stepenica trebala bi biti dvoboj za UFC-ov naslov."Gdje ću biti za 12 mjeseci? Nadam se da ćemo sjediti na ovom istom mjestu, ali da će uz mene biti pojas UFC-ova teškaškog prvaka." - zaključio je Cro Cop.
Celotni članek: http://www.jutarnji.hr/cro-cop--u-2011- … m-/444374/
Odsoten
Hm..sj bi mu prwošču, sam n wrjamem d se bi lohka kr tkole iz tega stanja k je wrnu nazaj u top formo 
Odsoten
jebenti če ne razmin glih hrvaško,prosim če kdo ki bolj razmi prevede:)
Odsoten
Šest od zadnjih osmih novoletnih večerov, je Mirko Filipović preživel v japonskem ringu. Leto 2010 pa je dočakal na hrvaških tleh.
S tem je dejal, da mučenje fitnes trenerja Jukića, Mirko borilno usposabljanje izvaja z dvema velikanoma-rokoborec Josip Matković in Saša Mučnjak Ultimate Fighter. "Matković je visok 193 cm in tehta 145 kg. Je tako močan, da ga ne more objeti z rokami. Mučnjak je manjši, je le 122 kg in 200 cm. - Mirko pojasnjuje in dodaja, da gre za 3 tedne v Amsterdamu, tritedenski cikel usposabljanja z znamenitim nizozemskim trenerjem za tajski boks Ivanom Hyppoliteom.
20 Februarja se bo boril proti Rothwellu. Če bo uspešen proti Rothwellu, Mirko upa, da se bo spet boril s starim tekmecem Minotaurom ali Cain Velasquezom, in naslednji korak bi mogu bit dvoboj za naslov UFC's. "Kje bom čez 12 mesecev? Upam, da bomo sedeli na tem istem mestu, samo, da bo zraven mene UFC-jev pas težke kategorije. " - je reku Cro Cop.
Ewo, mal iz google prewajalnika pa še mal sm ti poprawu, mogoče kkšna napaka, sam upam d ti bo ratal zdj zastopt 
Zadnjič urejal Muay Thai (02.01.2010 18:41:35)
Odsoten
ahh mirko večni sanjač 
Odsoten
najlepša hvala za prevod,sem razumel 
..... večni sanjač ki je osvojil pride OW 2006 in premagal marsikatere odlične borce.
Odsoten
moj idol,sam se mi ze počas prow smil s temi izjavami ki jih potem s svojimi borbami demantira, bi mu pa prvošču useen
Odsoten
hehe optimist...pa dobro...nej pokaže pol bomo pa vrjel...zaenkrat so to sam besede 
Odsoten
flego nihce mu ne oporeka kar je naredil v preteklosti, vendar pa ga je na zalost pokopal cas.
Odsoten
saj je res da ni več to kar je,vsakemu se lahko zgodi da ima slab čas,zato jas verjamem da se lahko vrne,vedar bo potreboval vložit krepkoveč več truda kot ga je vložil zadje 2,3 leti...resda da si je zastavil prevelik cilj glede na to kar je pokazal zadje čase,vendar jas vseeno upam da se vrne stari mirko 

Odsoten