Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Kateri borec bi bil po vašem zmagovalec borbe
68% - 31
31% - 14
53% - 24
46% - 21
35% - 16
64% - 29
Vseh glasov : 46
Dve največji MMA ikoni današnjega časa, lahko da kmalu tudi v medsebojnem obračunu. Bo to borba za UFC pas dveh kategorij s 5 rund po 5 min ali bo to specialna UFC borba v vmesni kategoriji 3 runde po 5 min ?!? Kdo bi bil po vašem zmagovalec???
Anderson "The Spider" Silva, UFC prvak srednje kategorije -85 kg, 11 zaporednih UFC zmag >> wiki profil: http://en.wikipedia.org/wiki/Anderson_Silva
Georges "Rush" St-Pierre / GSP, UFC prvak Velter kategorije -77kg, 7 zaporednih UFC zmag >> wiki profil: http://en.wikipedia.org/wiki/Georges_St-Pierre
Odsoten
ta pa je teška ne:)
Odsoten
Mislim da bi Silva če bi le iskoristu velikost TEŠKA TEŠKA!!!!!!!!
Odsoten
Mogoče da je silva boljši vendar je moj favorit st pierre mi je bolj všeč njegov stil in se potrudi v vsaki borbi ter da maksimalno od sebe in se ne norčuje iz sebe,gledalcev in nasprotnika pa še koga 
Odsoten
silva all the way
Odsoten
gsp all the way 
Odsoten
tudi moja želja je da ga GSP pospravi, sam enostavno nima za burek.....
Odsoten
nihče ni nepremagljiv. GSP ma najhujši takedown ever, spravu dol še vsakega... ter nato na polno na tleh tako da Silvi pade kardio... ?!?? mogoče je to pravi plan igre za proti Silvi
v standupu mogoče da bi bilo res težko, poleg Silvinega "Bruce Lee" načina borbe je prot GSP-ju še 4cm v prednosti na dosegu... po drugi strani ma GSP zelo učinkovit način borbe na tleh, za Silvo pa nihče ne ve kako učinkovit je na tleh, vsaj iz njegovih XX zadnjih profi borbah se ne more vedt, vsekakor pa na na tleh ne bo mogu uporabljat svojih eskivaž in kontr... 
Odsoten
oba sta dobra....vendar GSP je bolši

Odsoten
težka odločitev...po mojem najboljše, da se enostavno proba 
sej je samo vprašanje časa, kdaj se bosta pomerila, kr to čaka cel UFC in MMA svet...
Odsoten
To me spominja na Randy vs Chuck
Odsoten
Ulikses je napisal:
težka odločitev...po mojem najboljše, da se enostavno proba
sej je samo vprašanje časa, kdaj se bosta pomerila, kr to čaka cel UFC in MMA svet...
mislim da bo UFC kar še malo zavlačeval s tem fajtom... oz definitivno ne čaka na to, vsaj po zadnjem intervjuju predsednika Dane White. Ta je namreč po Silvinem fajtu na UFC 112 izjavil, da si Silva ne zasluži fajta proti GSPju... (video intervjuja v temi UFC 112)
Odsoten
Silva se bo še zagotovo moral dokazati pri kakšnem fajtu, ni variante, da bi ga po taki predstavi spustili proti GSPju, že zaradi tega, ker je izgubil dosti fenov, UFC pa da dosti na to, da se fajti prodajajo.
Odsoten
Lepo bi bilo da bi se ta fajt kdaj zgodil.Samo pač Silva si je z zadnim fajtom veliki večini zameru.Sam če pa tak gledamo, njegov nasprotnik je bil za par kategorij slabši.In logičo da ne bo se neki na velik mučil,da bi ga zmagu, lepo u izi z zajebancijo.Seveda to iz strani fanov in tistih keri so kupli karto itak da ni sprejemlivo.Silvi treba dat enakovrednega ali bolšega borca od njega pol pa lahko pričakujemo pravo vojno...do takrat bo pa tak ples in cirkus zganju v kletki 
Zadnjič urejal BWarrior (25.05.2010 12:32:21)
Odsoten
Zdej se bo pa tepu proti še večjemu tepcu Chael Sonnen-u... Prov škoda, da nemorta oba zgubit.
Odsoten
Res je butec, ampak je vseeno manhendlal Marquardta, ki je bil favorit a Silvo ...
Odsoten