Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Dober dan
Sem novi na tem forumu iman nekaj vprašanj. Jaz bi rad začel trenirat vse borilne veščine ozi. vse termine
in me zanima ko prvič pridem na trening katero opremo rabim a mi slučajn trener pove kaj vse potrebujem? kako sploh poteka use ko prvič pridm? Ali imam osebnga trenerja al to mate skupinsko treninge prov zaprov sam str 14 let in z kerimi letniki to treniram?
Hvala za odgovore
Odsoten
Kaj rabiš? Kratke hlače in kratko majico oziroma nekaj v čemer se boš ti udobno počutil in te ne bo oviralo pri vadbi, mogoče še kolebnico in to je to če seveda hočeš takoj začet trenirat.
Kako zgleda ko prideš tja pa ne moremo predvidet, pač se pokažeš tam, najdeš trenerja, rečeš da te zanima kaj več o tej borilni veščini in ti bo on vse pojasnil. Osebnega trenerja po vsej verjetnosti ne boš imel. Dali te bojo v skupino z začetniki in to je to. Če boš priden boš jih kmalu ujel.
Odsoten
aha hvala lepa za odgovor
Odsoten
Kaj pa glede opreme boksarske rokavice pa to? pa telovadba fitness?
Odsoten
Najbolje da kar pokličeš trenerja preden prideš in ga vprašaš 
Odsoten
Ne zdi se mi smiselno da kupuješ ne vem koliko opreme če sploh ne veš kaj ti je všeč in sem skoraj siguren da te ta prvi mesec ne bojo dali na sparing. Kar se pa tiče fitnesa mislim da si premlad za konkretne uteži. Ti samo poslušaj bodočega trenerja in bo vse v redu.
Odsoten
Men je všeč Boks+Kickboks+BJJ4MMA pa me zdej zanima kero opremo priporočate pa da bo normalna cena xD trenirat bom pa začel med počitnicam
Odsoten
Pa za box in kickbox kakšne boljše rokavice. Definitivno usnje, tista plastika je zanič. Kar se tiče firme je precej dobrih firm tukaj na spletni trgovini. Moja najljubša je twins (muay thai pa to
)
Ščitnik za zobe boš rabil - dobiš ga tudi tu na spletni trgovini. Pa mogoče kakšne ščitnike za noge. Za BJJ je pa odvisno od GI, no-GI kakšno opremo rabiš. Torej ali se hočeš borit z kimono ali brez.
Odsoten
aha kva pa hlače za boks pa kickbox a to maš lohk svoje kratke hlače ak morš met prov za boks pa kickbox? glede tega za zobe jst mam aparat fiknsn a bo šlo usen gor al je kej posebnga? za bjj bi pa jst oboje treneru brez kimon pa z kimonami
Odsoten
aja pa še nekaj a med tem ta glavnimi počitnicami so treningi al ne?
Odsoten
Pri nas imata dva fanta fiksen aparat in ju nič ne moti, komot nosita ščitnik za zobe, brez skrbi
Kratke hlače imaš lahko svoje, vsaj za kickbox je pri nas tako. Treningov večinoma med poletjem ni, dva meseca pavze sta za morje in počitek, ampak to je spet odvisno od kluba.
Odsoten