Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Strani: 1
Zdravo,
nikoli še nisem trenirala borilnih športov (razen neko kvazi kick box aerobiko - aerobika s par brcami), pa me nekako mika. zanima me samo, če tam trenirate v tistih smešnih kratkih hlačah iz spletne trgovine te strani in ali se med treningom "tepete" s sosedom ali se idividualno učite gibov v stilu aerobike (torej inštruktor kaže in vi ponavljate)? Torej na kratko ali je trening podoben billy banksovem videu ali pravi boksarski tekmi?
Odsoten
je... ti pitanje sorry admin sam to je pa ze tu mač bili benks
Odsoten
O groza.
Joke meseca če ne leta.
Odsoten
hja sej ne vem če je zajebant (moški) al resno misli (ženska)... sm pa ji PM poslal in jo smatral kot resno osebo :-))
Odsoten
sprano sprano sprano....ne moreš s takimi....eh sej bo
Zadnjič urejal BARAKUDA (24.08.2010 14:03:18)
Odsoten
kdo je billy benks??
Odsoten
Peter, kako ne veš kdo je Billy Blanks??? http://www.billyblanks.com/
Odsoten
verjetno folk zavaja dejstvo da ma billy bandaže...kdo bi vedu :-))
Odsoten
To zgleda kot da se je neka "cosmo bejba" sem gor prijavila samo zato da se zgraža nad nami in našimi smešnimi hlačkami ter našimi sosedi ki jih očitno tepemo. LOL!
Odsoten
zacetnica1 je napisal:
Zdravo,
nikoli še nisem trenirala borilnih športov (razen neko kvazi kick box aerobiko - aerobika s par brcami), pa me nekako mika. zanima me samo, če tam trenirate v tistih smešnih kratkih hlačah iz spletne trgovine te strani in ali se med treningom "tepete" s sosedom ali se idividualno učite gibov v stilu aerobike (torej inštruktor kaže in vi ponavljate)? Torej na kratko ali je trening podoben billy banksovem videu ali pravi boksarski tekmi?
hahaha ohjojoj tole sem pa se fino nasmeju, ko še dolgo ne ob tej izjavi hahaha
Odsoten
NA sherdogu bi rekli DON'T FEED THE TROLL!!!
Odsoten
lahko pa da se ne zajebava, če se slučajno ne si poglej kako se trenira na www.ultimmate.si al pa www.fightxtreme-club.com ... pa tudi youtube dela čudeže ko kaj hočeš videti.
Odsoten
vsak full kontakt šport se dela po stilu billy blanks-a....ostali so pa tak da tepeš soseda hahahahha
Odsoten
Strani: 1