Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Pozdravljeni,
Strar sem 15 let in sem vedno športno aktiven.Moje prehranske navade niso tako slabe, ker jem vse ceprav ne pazim nekaj posebno na prehrani in ne jemljem nobenih drog.Vendar imam teža v tem da zvečer nemorem zaspat in nisem maksimalno spočit zato se večkrat slabo počutim kot, slabost in manjši glavoboli.In nevem mkaj naj naredim da bi se to končalo zato bi bil vsakeršnega mnenja, vesel kaj naj naredim in zakaj se to dogaja ??
Odsoten
Moj kolega je imel podobne probleme.
Izkazalo se ja da ima visok krvni tlak.
Odsoten
če maš treninge proti večeru je tudi to lahko razlog (hitrejši utrip, segrete mišice, višji tlak itd)->težje spanje...
Odsoten
Vsekakor je to vprašanje za zdravnika (predvsem glavoboli ter slabost). Ena izmed možnosti je hipertenzija (visok krvni tlak), ki se pojavlja predvsem ob povečani telesni aktivnosti, strahu, bolečinah, razburjanju ipd. Recimo sam sem imel tudi manjše težave s tem, opaziš pa največkrat med premikanjem (npr. ko narediš predklon se bolečina poveča ali pa ko se uležeš). Načeloma je vseskupaj no-big-deal razen če se simptomi seveda slabšajo.
Probaj se malo odpočit, ter se dobro naspati, potem pa naprej ugotavljaj. Če se bo vseskupaj ponavljalo še nekaj časa pa obišči zdravnika (jaz sem za vsako najmanjšo piz**** hodil k zdravniku
boljš da me tip čudn gleda pa se jes dobr počutm, k pa obratno:)
Odsoten
poskusi z dodatkom k prehrani ZMA, meni je pomagal, sem mel iste težave...
Odsoten