Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
Potem ko je osvojil K-1 in Dream pas, Alistair Oveerem napoveduje obranitev najboljšega v Strikeforcu in hkrati postati prvak velikega Strikeforce GP turnirja. Zatem so na njegovi listi za odstrel Velasquez in Junior dos Santos ....
Alistair Overeem: "Cain Velasquez je ta s katerim se želim najraje boriti. Zakaj? Zato ker je on prvak UFC-ja. In verjemite mi, ko se zaključi ta Strikeforce turninr, je on prvi na listi. Ko zaključim z njim, je naslednji Dos Santos..."
Odsoten
vsi so lepi pasovi sam k1 pas mi je najlepši:)
Odsoten
Mislim, da bi ga Velasquez odlomu
Kaj menite?
Odsoten
mislim da nima šans vazquez overem bo 1 rundo zmagu vrjetno KO
Odsoten
fajt bi bil definitivno zanimiv stilistični izziv za Overeema, ker se še ni boriu proti rokoborcu Velasquezovega kalibra, osebno sem mnenja da bi bla edina šansa sa Reema zmaga z KO v 1R, če bi se borba razvlekla bi imel dosti več šans Cain, ki ma definitivno boljši cardio, Overeem pa redko "zahaja" v poznejše runde.
Odsoten
Frank Mir: "O Alistair Overeemu imam dobro mnenje, no vseeno mislim, da se ne bi tako enostavno sprehodil skozi UFC težko divizijo... Npr. Velasquez, Lesnar in Carwin bi bili zagotovo preveli zalogaj... vidim ga uspešnega le v poltežki kategoriji ..."
Odsoten
u poltežki!? a se zajebava? Naštel je pa tud vse k so ga zbil, al pa bi ga zbil.
Odsoten
Kar se tiče borbe Overeem - Velasqueu je moj favorit Overeem, ima boljši standup in odličen parter, je pa res dlje bi trajala borba večje so šanse Vela..., z drugimi HW pa ne bi imel veliko počet sploh Lesnarjem prosim vas lepo, večji izziv bi bil sigurno Junior dos Santos !
Odsoten