forum.MMA.si

Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce

Nisi prijavljen!

#1 05.09.2013 10:29:06

MMA.si
Administrator
Od: Ljubljana, Celovška 172
Registriran: 05.03.2006
Objav: 2183
Spletna stran

K-1 open Chalenger 8.9.2013

http://www.profightstore.hr/Slike/Rubrika/chal1.jpg

KBZS v sodelovanju z TBK Brežice in WFC-jem vabi na odprti pokal v K-1 stylu - K-1 open Chalenger, ki bo potekal 8.9.2013 v Brežicah.

Tudi iz MMA.si bomo prisotni na dogodku, kjer bomo na stojnici ponujali opremo in oblačila za K1, Muay Thai, MMA ter podobne športe po posebnih promocijskih cenah!!


Samo tekmovanje bo potekalo v dveh delih. Prvi del tekmovanja bo za čiste začetnike v K-1 stylu ,kjer se bodo med sabo pomerili enakovredni borci. Prvi del tekmovanja se bo predvidoma začel pred glavnim delom prireditve. Drugi del tekmovanja bo potekal v profesionalnih in pol profesionalnih borbah v K-1 stylu. Na drugi del tekmovanja bo izbrano maximalno 12 borb najizkušenejših borcev na prijavah. Z vsemi trenerji borcev bo opravljen razgovor o nasprotniku in na to bo lahko borba potrjena. V polprofesionalnih borbah bodo borbe potekale po K-1 pravilih WAKO. (3x2min)
Profesionalne borbe bodo potekale po WAKO PRO pravilih. (3x3min) Seveda pa bodo vsi borci primerno tudi nagrajeni.

Glavni del prireditve se bo pričel ob 20:00h, amaterski - prvi del prireditve pa se bo pričel že pred tem, odvisno od števila prijav borcev.

Vabljeni!


Lp, Peter
__________________________________________________________________________________
> borilna oprema in oblačila: www.mma.si/si/shop/1

Odsoten

 

Noga deske