Borilne veščine, borilni šport, trening, fight tekmovanja, oprema za borce
Nisi prijavljen!
A gdo mogoč ve, če je aikido tud za 16 letnike?
Odsoten
Če je me zanima v katerem klubu v Ljubljani?
Odsoten
tale cakič ma pa res vse na čez tam v lj?!

Odsoten
SOKOL je napisal:
tale cakič ma pa res vse na čez tam v lj?!
ne štekam kaj mislš s tem.
Odsoten
ma mma, aikido, pa najbrž še kaj ne v svojem klubu tako da sm v pogovornem jeziku napisal "vse" OK

Odsoten
SOKOL je napisal:
ma mma, aikido, pa najbrž še kaj ne v svojem klubu tako da sm v pogovornem jeziku napisal "vse" OK
ok
Odsoten
Pozdravljeni,
na tem forumu pišem prvič. Zanima me, če kdo pozna klub v Sloveniji, kjer bi lahko treniral aikido (ali kaj podobnega temu) in bi ta klub izpolnjeval naslednje pogoje:
- stalen prostor za treniranje - stalno položen tatami (ne da moraš stalno polagati blazine pred treningi in jih po treningih pospravljati)
- na splošno primeren prostor (parkirišča, dobro zračenje in svetloba, tuši, garderobe...)
- dober trener (normalen odnos, mednarodna licenca)
- možnost treninga dopoldan in popoldan
- mednarodno priznane stopnje, ki jih dosežeš (da, če se npr odseliš v tujino, da ti tam velja stopnja, ki so jo dosegel v SLO)
- dojo v okolici LJ, KR
Za vse odgovore in nasvete se vnaprej zahvaljujem.
Odsoten
mislim da majo 80% tvojih zahtev v klubu v bežigradu... kjer trenirajo tudi ene par mojih frendov. Sam za to pa ne vem pop. pa dopoldne.. ta bo teška je pa dobr mojstr pprijazn pa vse:) no js se dobro z njemu razumem me je meu kr par treningov:)
Odsoten
Si moogče mislil ta klub: http://dokiai.com/ ? Tu imajo treninge tudi dopldan. Saj se mi ne gre toliko za prijaznega mojstra, kot da ima nek normalen odnos do dela. Drugače me pa malo moti, da recimoi aikikai zveza Slovenije (kamor spada tudi ta klub, do katerega sem dal link) na spletni strani svetovne zveze ni nikjer našteta - kar v teoriji pomeni, da ni (še) priznana od svetovne zveze - ok, bo že...
Hvala za odgovor
Odsoten
ja mislim da je ta.! samo lej pomoje ti tega nemojo priznal v tujini. Sam da se pa to lepo zrihtat. Zmenittt... 
Odsoten
Hvala za odgovor.
LP
Odsoten
ni problema. bom prašau mojstra za to v tujini pa povem čim prej k seznam.
Odsoten
halo Horn3t, dobrošel na forumu!
v Kranju imaš tudi Andokai Aikido, za (dopoldanske) termine malo pobrskaj po njihovi strani ali pa jih kontaktiraj
Lp
Odsoten
Hvala za dobrodošlico in informacije. Jih bom kontaktiral. Kakšni so pa kaj trenerji in dojo? Mislim, če imaš kakšne ˝inside˝ informacje, poleg tega, kar piše na netu.
LP
Odsoten